BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Pioneer DJ DDJ-800 - Vidd a fellépésed bárhova!


2019/05/27

Ismerd meg a rekordbox dj-hez tervezett DDJ-800-at! Egy hordozható testbe épített 2-csatornás DJ kontroller professzionális előadói képességekkel.

2019 Április 16.: A kompakt, 2-csatornás DDJ-800-zal bárhova magaddal viheted profi felszerelésed, mivel ez egy olyan DJ kontroller, amit a rekordbox dj szoftverhez terveztünk. A DDJ-800 úgy lett kialakítva, hogy a ma megjelent rekordbox 5.5.0 verzió legtöbb újdonságát is ki tudja használni.

A megjelenése és elrendezése a DDJ-1000 készüléktől származik, ami esküvőkön, partikon és más, klubon kívüli eseményeken nyerte el a profi DJ-k bizalmát - a DDJ-800 egy könnyebb eszköz, amibe rengeteg professzionális előadói lehetőséget zsúfoltunk.


A DDJ-800 az első hardware, ami a legújabb rekordbox "Feedback Reducer" lehetőségével is kompatibilis, ami a mikrofon visszhangját és gerjedését tompítja automatikusan. A DJ kontrollerbe ezen kívül "Color On Jog Display" került, ami a profi előadáshoz szükséges összes információt közvetlenül a jog tárcsák közepére helyezi.

A DDJ-800 márkaképviseleteinkben elérhető, 299.900 Ft-os bruttó áron. A készülékhez tartozik egy rekordbox dj szoftver licenckulcs, ami magában is 45.000 Ft-ot ér.

Hogy útközben is megvédhesd a DDJ-800-at a karcoktól és zúzódásoktól, a DJC-800 BAG táska is megvásárolható hozzá. A DJ kontroller kényelmesen belesimul az egyedi tervezésű védőtáskába, ami EVA Durashock testtel, ütésálló szivacsbéléssel, fekete, ballisztikus poliészter és puha filc béléssel rendelkezik.

Nézd meg a DDJ-800 bemutatkozó videót, vagy tudj meg többet a kontrollerről.


Töltsd le a rekordboxver. 5.5.0 szoftvert ingyenesen a rekordbox weboldalról! Ha van licenckulcsod valamelyik rekordbox plusz csomaghoz (rekordbox dj, video, vagy dvs), akkor a meglévő szoftveredet ingyenesen frissítheted a legújabb verzióra.


A DDJ-800 ÉS REKORDBOX 5.5.0 FŐ TULAJDONSÁGAI

  • Kompakt könnyebb és hordozható
  • "Color On"

Jog kijelző, hogy gyorsan áttekinthesd a pontossághoz szükséges információkat

  • "Feedback Reducer"

a mikrofon zúgását tompító első DJ hardware!

  • Klub stílusú kialakítás és tulajdonságok
  • Audio keverő tulajdonság: vezérelhet külső bemeneti hangerőt is
  • Egyéb tulajdonságok
    • Fejlesztett „Super Fast” keresés – gyorsan elérhetsz bármilyen lejátszási pozíciót.
    • Oldalankénti váltás  az A-H és I-P Hot Cue pontok között.
    • Külön gomb a zenei kulcs szinkronizáláshoz és módosításához– közvetlen vezérelheted a rekordbox dj vonatkozó tulajdonságait.
    • rekordbox dvs-re előkészítve - csatlakoztass több lejátszót vagy lemezjátszót a rekordbox dj-hez!



Termékösszehasonlítás