BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Még egy extra szem az úton - új videóval!


2021/05/03

Három új HD fedélzeti kamera a Pioneer kínálatában


Már a boltok polcain és persze a web áruházunkban is megtalálhatóak a Pioneer autós fedélzeti kamerái. Rögtön három modell került a kínálatba. 

 


A zászlóshajó a VREC-DZ700DC. Ennek a dobozában két kamerát kap a vásárló, az önálló kijelzővel, kezelőgombokkal ellátott előre néző fő egység mellett egy hátrafelé látó, és az ott történő eseményeket rögzítő kamera is a készlet része. 


A VREC-DZ600 szintén kijelzővel és működtető gombokkal ellátott, egy kamerás, előre néző egység. VREC-DH200 egy kompakt, kis helyet igénylő kijelző nélküli kameraegység. 

 


Közös jellemzője a három Pioneer fedélzeti kamerának, hogy Full HD formátumban (1920 x 1080p) is képesek a képrögzítésre. Megfelelő beszerelés esetén a látószögük 160 °, így rendkívül kicsi a holt terük. A beépített GPS és gyorsulás érzékelő gondoskodik a pontos helymeghatározásról, és arról, hogyha valamilyen külső behatás éri, koccan, ütközik a mozgó vagy álló autó, automatikusan felvétel készüljön az eseményről. Mindhárom eszköz rendelkezik beépített Wi-Fi-vel, amire okos telefonnal lehet csatlakozni, és az alkalmazás boltokból letölthető exkluzív Pioneer app segítségével a felvételek visszanézhetők, az eszközök vezérelhetők, beállíthatók telefonunkon keresztül.


 

Girish Janday, a Pioneer Europe NV termék- és marketingmenedzsere a készülékek bemutatójánál kiemelte, hogy a mai megnövekedett forgalomban extra biztonságot jelent az úton történt események rögzítése, ami egyértelművé tudja tenni a biztosítók, vagy a hivatalos hatóságok felé, mi is történt egy közlekedési eseménynél. Ezért került be a termékbe az éjszakai üzemmód, vagy a 24/7 figyelő üzemmód is.


 

A VREC-DZ700DC és a VREC-DZ600 fejlesztésénél rendkívüli figyelmet fordítottak a képalkotó rész érzékenységére, arra, hogy sötétben, alagutakban is felismerhető legyen egy rendszám, vagy más apróbb tárgy. A Pioneer ezt a funkciót éjszakai üzemmódnak nevezi. A rendkívül fejlett SONY STARVIS CMOS képalkotó segítségével a széles dinamikus tartomány (WDR) és a nagy dinamikus tartomány (HDR) eljárások is alkalmazhatók, és egyensúlyt teremtenek a fényes és a gyenge fényviszonyok között. A képjavítás ilyen kombinációja azt jelenti, hogy ezek a termékek éjszakai vezetésre alkalmasak.


 

A Pioneer biztonsági üzemmódja lehetővé teszi az esemény automatikus rögzítését az ütközés észlelése után, akár parkolás közben is. A biztonsági üzemmód mellett a 24/7 biztonsági mód a jármű akkumulátorát is képes használni, nem csak a fedélzeti kamera beépített áramellátását, lehetővé téve a jármű 24 órás, a nap 24 órájában, az év 365 napján történő megfigyelését.









  

 VREC-DZ700DC


2-csatornás (elülső és hátsó) menetrögzítő kamera, Full HD, 27,5 fps. 160° széles látószög. Nagy érzékenység a SONY "STARVIS" érzékelő használatával. GPS, Wi-Fi, éjszakai üzemmód, parkolási mód, 24/7 biztonsági mód.




  

 VREC-DZ600 


1-csatornás (elülső) menetrögzítő kamera, Full HD, 27,5 fps. 160° széles látószög. Nagy érzékenység a SONY "STARVIS" szenzorral. GPS, Wi-Fi, éjszakai üzemmód, parkolási mód.






  

 VREC-DH200 


1-csatornás (elülső) menetrögzítő kamera. Ultra kompakt kialakítás, Full HD, 27,5 fps. 130° széles látószög. GPS, Wi- Fi, parkolási mód.

Termékösszehasonlítás