BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Pioneer ARC applikáció


2018/03/28

A Pioneer Advanced Remote Control (Pioneer ARC) applikáció távirányítóvá alakítja iPhone vagy Android okostelefonod, mellyel maximalizálhatod a kompatibilis MVH, DEH és FH autós sztereó rendszer potenciálját.

 

Hozzáférés okostelefonod tartalmához

A Pioneer ARC app segítségével könnyedén beállíthatod és konfigurálhatod a kompatibilis Pioneer autós sztereó rendszered. Hozzáférhetsz kedvenc zenéidhez, bemeneti forrást válthatsz, elindíthatod a Spotify-t vagy más alkalmazásokat, beállíthatod a kijelző színeit és az audió beállításokat, és ezt mind az okostelefonodról.

 

 

Alkalmazások indítása közvetlenül a Pioneer ARC-ból

Elindíthatod a támogatott alkalmazásokat a mobiltelefonodról, mint a Spotify, MIXTRAX és navigációs térképek, közvetlenül a Pioneer ARC alkalmazásból.

 

Állítsd be a hangzást

A Pioneer ARC applikációval sokkal könnyebb beállítani a legmegfelelőbb hangzást - csak rajzolj egy EQ ívet a személyes preferenciád alapján a mobilodon. Ezen kívül a további beállítások, mint a Crossover points és Time alignment, sokkal használhatóbban, mivel vizuálisan kerülnek megjelenítésre a mobilodon.

 

Állítsd be a világítás színeit

A Pioneer ARC segítségével több, mint 200.000 szín közül válogathatsz az autós sztereó rendszer kijelzőjének és gombjainak a színbeállításához.

 

Bemeneti forrás irányítása

Az applikáció megjeleníti az album borítóját szöveges adatokkal együtt, ezen kívül beállíthatod a hangerőt, válthatsz az előző vagy következő számra és válthatsz a különféle audió források között, mint az FM, DAB, Bluetooth stb.

 

Többféle nyelv

Az ARC applikáció jelenleg a következő nyelveken érhető el: Arab, Holland, Angol, Francia, Német, Héber, Indonéz, Olasz, Japán, Perzsa, Portugál, Orosz, Egyszerűsített Kínai, Spanyol, Thai, Tradicionális Kínai, Török.

Termékösszehasonlítás