BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

NEUTRIK Újdonság


2020/06/11

opticalCON POWERSPLIT 2.5 mm²

A Neutrik POWERSPLIT sorozat új taggal egészült ki. A 2,5 mm² keresztmetszetű kábellel és TRUE1-TOP csatlakozóval szerelt opticalCON POWERSPLIT-et a gyakorlatban felmerült igények hívták életre. A nagyobb keresztmetszet hosszabb kábelek alkalmazását teszi lehetővé, a TRUE1-TOP csatlakozó pedig tényleges kültéri védelmet biztosít (TOP = "True Outdoor Protection").

Az opticalCON POWERSPLIT egy erős igénybevételnek is ellenálló, többcsatornás kábel, ami a száloptikák mellett egy tápkábelt is magába foglal. Fenti tulajdonságai révén tökéletes megoldást kínál olyan kültéri mobil alkalmazások esetére is ahol nagyszámú, robosztus, egyszerűen telepíthető kábelre van szükség (ilyenek pl. a műsorszórás területe és az AV technológiák.)

Az opticalCON POWERSPLIT a 2.5 mm²-es tápkábel (240V AC / 16 A / 2.5 mm2) mellett, akár 12 db optikai szálat is tartalmazhat.

 

Előnyök

  • Nagyobb hosszban, külön biztonsági eszköz beépítése nélkül, kisebb feszültség esés érhető el a 2,5 mm² keresztmetszetű vezetővel. 
  • Jelentősen egyszerűsödik a telepítés és a szállítás, ami igen lényeges a mobil alkalmazások esetén. Egyetlen hibrid kábel, képes akár 6 db sztenderd kétszálas optikai kábel plusz 1 db tápkábel kiváltására, ami nagyon jelentős hely- és súlymegtakarítást eredményez. 
  • A powerCON TRUE1 TOP és opticalCON csatlakozóknak köszönhetően, erős igénybevételnek kitéve, mostoha kültéri körülmények között is megőrzi hosszú élettartamát.

Termékösszehasonlítás