BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Nyiss ablakot a zenének!


2020/05/04

2020 márciusában indította el a MÁV Szimfonikus Zenekar a „Nyiss ablakot a zenének!” elnevezésű kampányt. A BaSys Magyarországi Kft. számára külön öröm, hogy támogatóként csatlakozhatott ehhez a kampányhoz!A kialakult helyzet sokak számára érzelmileg is megterhelő, a zene azonban stresszoldóként és hangulatfokozóként működik. Ezért a MÁV Szimfonikus Zenekar autói eleinte csak Budapesten, ma már pedig az egész országban járják az utcákat. A zenei kínálat a nagy múltú szimfonikus zenekar repertoárjából kerül ki. Az útvonalon elhelyezkedő épületek lakóinak nincs más dolguk, mint kinyitni az ablakot és élvezni a zene jótékony hatását.


A sok mosoly és a nyíló ablakok igazolják, hogy a zene igazi „gyógyszer”. A BaSys  a két muzsikáló autóhoz biztosította a szükséges technikai eszközöket, 2 db Pioneer DEH-S120UB autóhifi fejegységet, 2 db Pioneer GM-D1004 autós erősítőt és 2 db BOSE 251 SE kültéri hangszórót.


A Szervezők a Facebook oldalukon keresztül várják az üzeneteket, hogy hol szeretnétek találkozni velük. Így, ha felétek még nem jártak, de a környék lakói örülnének a megjelenésüknek, akkor ne habozzatok, küldjetek egy üzenetet!


Termékösszehasonlítás