BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Lekerült a lepel a Pioneer újdonságáról


2018/07/05

A gyártó még áprilisban lőtte fel az újdonság hírét, azonban eddig csak egyetlen sejtelmes kép árulkodott arról, hogy a japánok valami izgalmas dobásra készülnek…

 

A közelmúltban nagy felzúdulást keltett a hír, miszerint az Oppo befejezi az UHD Blu-ray eszközök gyártását, de szinte azonnal elkezdték rebesgetni, hogy a Pioneer kész betölteni a megüresedett helyet. Úgy tűnik a pletykák nem voltak alaptalanok, mert a gyártó weboldalán felbukkant egy újabb kép, amely a hamarosan bemutatkozó új lejátszót ábrázolja.

 

Bár a jellemzőket, árat és a forgalmazás kezdetét még nem erősítették meg, annyi bizonyos hogy az UDP-LX500 elnevezésű készülék, ősszel kerülhet a boltokba. Az eszköz kétségkívül támogatni fogja a 4K felbontású, nagy dinamikatartományú (HDR10, HDR10+) formátumokat, s vélhetően Dolby Atmos és DTS: X kompatibilitással is rendelkezik majd, hiszek ezek nélkül elég nehéz lenne már labdába rúgni a piacon. A figyelmes szemlélő ráadásként két letakart készüléket is megfigyelhet a kiadott képeken, ami arra enged következtetni, hogy több eszköz is bemutatásra kerülhet majd. A részletek várhatóan a szeptemberi IFA kiállításon várhatók.

 

forrás: http://www.sztereomagazin.hu/lekerult+a+lepel+a+pioneer+ujdonsagarol.html

Termékösszehasonlítás