BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Új Bose termékek


2020/10/07

A jobb életminőségre tervezve - Bose QuietComfort & Sport fülhallgatók

Vezetékek és kompromisszumok nélkül terveztük őket. Csak ön és a kedvenc zenéje – anélkül, hogy bármi kettejük közé állna.

 

ELISMERTEN ÉLETHŰ HANGZÁS


Meggyőződésünk, hogy nem fog ennél jobb hangzású vezeték nélküli fülhallgatót találni


A fülhallgató akusztikai megoldásai döbbenetes mélységű hangokat és élethű hangzást képesek létrehozni, függetlenül attól, hogy milyen hangerővel szeret zenét hallgatni.


Ez pedig nem kis dolog. A hangerő csökkentésével ugyanis a fülhallgatók többségén a basszus hajlamos eltűnni, melynek következtében a zene erőtlenné válik. Hangerő-optimalizált aktív hangszabályozás technológiánkkal sikerült megoldanunk ezt a problémát. Ez az újítás automatikusan kiemeli a mély és magas hangokat, hogy a zenék, videók és beszédhangok hangzása mindig kiegyensúlyozott legyen, még olyankor is, amikor változtat a hangerőn. 





BIZTONSÁGOS ÉS KÉNYELMES FÜLHALLGATÓ


Mozogjon tetszése szerint. Nem fog kiesni.


Mérnökeink közel egy évtizede szabadalmaztatták az akkoriban forradalmian újnak számító fülbetétet, és azóta is folyamatosan tökéletesítik. 


Új StayHear Max fülbetétünk valamennyi füllel érintkező része puha szilikonból készül – nem pedig kemény műanyagból. Ez a speciális kialakítás olyan kényelmessé teszi a fülhallgatót, hogy akár egész nap viselheti. 



TISZTA HÍVÁSOK


Az emberek az Ön hangját fogják hallani, nem a környező zajokat


A jobb oldali fülhallgatón egy speciálisan kialakított mikrofonsor kiemeli az Ön hangját, miközben kiszűri és elnémítja a környezeti zaj nagy részét. Ennek köszönhetően telefonhívás vagy a virtuális asszisztens használata közben is az Ön hangja áll a középpontban.





EGYSZERŰ ÉRINTÉSVEZÉRLÉS


Kedvenc funkciói csak az érintésére várnak.


Gombok helyett ez a fülhallgató intuitív érintőfelülettel rendelkezik. Ennek köszönhetően egyszerű kézmozdulatokkal szabályozhatja tartalmait.



ELLENÁLL AZ IZZADSÁGNAK ÉS AZ IDŐJÁRÁSNAK


Elemében van. Bármilyen természeti elem esetén.


Használja bátran sportolás közben. Jöhet eső, hó, havas eső vagy jégeső: nem gond! Az IPX4-es minősítésű fülhallgatóból továbbra is gyönyörű hangzású zene árad.





VALÓDI VEZETÉK NÉLKÜLI


Nincsenek vezetékek. Semmi nem állhat az útjába.


Valódi vezeték nélküli Bluetooth fülhallgatóként teljes mozgásszabadságot biztosítanak ezek a fülhallgatók. Amíg a készülék 9 méteres távolságán belül van, addig a lejátszás is hallható. A fülhallgatók külsején elrejtett, egyedi tervezésű antenna segítségével pedig kapcsolatban maradhat.



BOSE MUSIC ALKALMAZÁS


Beállítások, frissítések stb.


Ezek az új Bose fülhallgatók csatlakoztatható az ingyenes Bose Music alkalmazáshoz, amelyben egyebek között nevet adhat fülhallgatójának, elvégezheti az egyéni beállításokat, ellenőrizheti a töltöttségi szintet, és kezelheti Bluetooth-kapcsolatait. Ezen keresztül juthat az általunk kidolgozott, új funkciókat biztosító szoftverfrissítésekhez. Töltse le, hogy ne maradjon le.





ELHALKUL A VILÁG. BEROBBAN A ZENE.


Jobb hangzáshoz nagyobb csend kell. Ezért forradalmian új akusztikai megoldásokkal és a világ leghatékonyabb zajkioltásával láttuk el ezt az új, vezeték nélküli, karcsú fülhallgatót. 


Mindezek együttesen éles, tiszta hangzást és mély, telt basszust biztosítanak, a háttérben virtuális csenddel: azért, hogy meghallhassa azokat az apró részleteket, amelyek általában elvesznek, például az énekes lélegzetvételét a szavak között, vagy az ujjcsettintéseket a közönség soraiból.

Igazság szerint úgy véljük, hogy semmilyen más vezeték nélküli fülhallgató nem nyújthat ennél lenyűgözőbb hangélményt, legyen szó akár zenéről, podcastról, videóról vagy telefonhívásról.





BOSE ACOUSTIC NOISE CANCELLING


A világ leghatékonyabb zajkioltásával rendelkező fülhallgató


A Bose QuietComfort fülhallgató szabadalmaztatott aktív és passzív zajkioltó megoldások egész sorát vonultatja fel, és a fülre simuló fejhallgatóinktól megszokott legjobb zajkioltással rendelkezik: mindez egy kompakt, valóban vezeték nélküli fülhallgatóban. 



Aktív zajkioltás


Belső és külső mikrofonok figyelik a hangokat a környezetben és a fülcsatornában, és a fülhallgató a századmásodperc tört része alatt ellentétes jelek létrehozásával kioltja a nem kívánatos zajokat. Így kizárólag az marad, amit hallani szeretne.



Passzív zajkioltás


A puha szárnyak követik a fül vonalát, és rugalmas záróréteget képeznek. Minél légmentesebben záródik a fülbetét, annál kevésbé tudnak behatolni a külvilág zajai, és annál élvezetesebbé válik a hangélmény. Egy jó hangszigetelésű fülbetét nélkülözhetetlen a mély hangokhoz is, amelyek oly hatásossá és érzelemdússá teszik a zeneszámokat és videókat.



Állítható zajkioltással szabhatja személyre a hangélményét


A virtuális csend nagyszerű találmány, ha zenehallgatásról van szó. Ám van, amikor fontos, hogy a külvilágot is hallja. Mondjuk egy forgalmas utcán. Vagy egy reptéren, amikor megszólal a hangosbemondó. Mennyire szeretne tudatában lenni annak, ami Ön körül történik? A válasz minden szituációban más lehet. A Bose QuietComfort® fülhallgatóval egyedülálló módon kiválaszthatja a legmegfelelőbb hangélményt. Ily módon teljesen kizárhatja vagy épp beengedheti a külvilágot, de választhatja a közbülső fokozatokat is. 


Ha csak pár szót akar váltani valakivel, engedje be teljesen a külvilágot. Ezzel a praktikus beállítással olybá tűnik majd, mintha nem is viselne fülhallgatót. Jól jön, amikor kávét rendel, vagy néhány szót vált a munkatársaival. 





AKKUMULÁTOR ÜZEMIDEJE


Akár 6 órányi szüntelen élmény
A Bose QuietComfort fülhallgató egyetlen feltöltéssel akár 6 óráig is működik.



Akár 12 órával hosszabb lejátszási idő a töltőtokkal
Tegyen szert további két teljes feltöltésre azzal, hogy a vezeték nélküli töltőtokban tárolja a fülhallgatóját.



15 perc = 2 óra
Teljesen lemerült? Egy 15 perces villámtöltéssel akár további kétórás működést nyerhet. 



Vezeték nélküli töltés
A vezeték nélküli töltőtok bármely Qi-minősítésű vezeték nélküli felülettel kompatibilis.



Egyéni szabályozás


A fülhallgató megérintésével többek között váltogathat három előre beállított zajkioltási szint között, lejátszhatja vagy szüneteltetheti a tartalmakat, és hívásokat fogadhat.


A QuietComfort fülhallgató teljes körű vezérléséhez azonban legjobb, ha letölti a Bose Music alkalmazást. Az alkalmazásban sok más mellett beállíthatja kedvenc zajkioltási szintjeit, kézbe veheti a Bluetooth-os eszközök irányítását, vagy gyorsparancsokat hozhat létre. A fülhallgató szoftvere mindig a legújabb verzióra frissül, így a jövőben fülhallgatója új funkciókkal bővülhet.





Amint kiveszi az egyik fülhallgatót, máris szünetel a tartalom


Mikroérzékelők jelzik a fülhallgatónak, mikor van a fülben, és mikor nem. Abban a pillanatban, hogy kiveszi valamelyiket, automatikusan szünetel a zene, a podcast vagy a videó, nehogy lemaradjon akár csak egy másodpercről is.



A hangasszisztens azonnali elérése


A Bose QuietComfort fülhallgató teljes mértékben kompatibilis eszközének beépített hangasszisztensével. Lejátszhatja a kedvenc zenéit, üzeneteket küldhet, megtudhatja, merre kell mennie, információkhoz juthat, elindíthatja kedvenc alkalmazásait és így tovább, anélkül, hogy a telefonjához nyúlna. Ehhez csak hosszan meg kell nyomnia a jobb oldali fülhallgatót. 





A LEGJOBB EDZÉSEKHEZ HANGOLVA


A Bose Sport fülhallgatót két nyerő tulajdonság teszi befutóvá, ha edzései felpörgetéséről van szó: az elismerten élethű hangzás és a kényelmes, biztos illeszkedés. A szabadalmaztatott technológiáknak köszönhetően zenéi tisztán és kiegyensúlyozottan szólalnak meg, nem számít mekkora hangerővel. A fülhallgatók elegáns kialakítása lehetővé teszi, hogy igazán közel kerüljön a füléhez. Ráadásul a fülbetétek nem nyomják a füleit, nem számít, hogy mennyi ideig edz, és nem fognak kiesni sem, bármennyit is mozog. Készüljön fel arra, hogy újra és újra megdönti majd a saját rekordjait.





TÖLTÉSENKÉNT AKÁR 5 ÓRA ÜZEMIDŐ


Nem hagyják cserben


A Bose Sport fülhallgatókat egy feltöltéssel akár öt órán át tudja használni. A fülhallgatókat a csomag részeként kapott töltőtokba helyezve tudja feltölteni. Ha a töltőtok feltöltött állapotban van, automatikusan tölteni fogja a fülhallgatókat. A teljesen feltöltött töltőtok további két teljes feltöltést és akár 10 óráig tartó használatot biztosít. Ha házon kívül van, és lemerül a fülhallgatója, egy gyors, 15 perces töltéssel akár két óra lejátszási időhöz juthat.



Termékösszehasonlítás