BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

BOSE FRAMES - A 2020-as nyár musthave darabja


2020/07/17

NAPSZEMÜVEG ZENÉVELA napszemüveg-kollekció két klasszikus formában mutatkozik be. Az egyedülálló, magával ragadó hangélmény érdekében beépített BOSE hangsugárzókkal rendelkezik.



Képzeld el, hogy hallgatsz zenét és csatangolsz a városban, kirándulsz vagy sétálsz a parkban. Ezek azok a pillanatok, amikor jelen szeretnél lenni: a környékedre figyelsz, esetleg eltévedt turistáknak segítesz vagy a barátoddal csevegsz. De ha be van kapcsolva a fejhallgató, akkor mások számára az első benyomás az, hogy: „hagyj békén”.


Ilyen pillanatokra alkamas a Bose Frames, a zenével ellátott Bluetooth napszemüvegünk. Most meghallgathatod kedvenc zenéidet anélkül, hogy bárki is rájönne  (hacsak nem árulod el!). Bose egy évet töltött a napszemüveg készítésével - ez az egyik legkisebb hordozható eszköz, amelyet valaha tervezett. Miért csinálta? Mert tervezői tudják, hogy az emberek személyes, nyitott fülű hangot akarnak, amely kapcsolatban tartja őket a körülvevő világgal.







Hogyan működnek?


A keretek Bluetooth-on keresztül kapcsolódnak az okostelefonhoz, és olyan speciális technológiát használnak, amely nyitva tartja a füledet, miközben a hangot oda irányítja. Az egyes szárak belsejében egy apró, 16 mm-es hangszóró található. A szárak külső és alsó részén lévő nyílásokat úgy tervezték, hogy minimalizálják a fülön áthaladó hangot. A napszemüveg aranyozott acél sarokpántján lapos kábel fut, amely hangot, adatot és energiát továbbít ezekre a hangszórókra. A jobb szárban van egy mikrofon is, amely megkönnyíti a barátok és a családtagok számára, hogy megértsenek téged a telefonhívások során.







Úgy épült, hogy diszkrét legyen


Legtöbben azt mondják, hogy úgy érzik, mintha titkosított lenne a keretek használata: zenét vagy podcastot hallgathatsz anélkül, hogy bárki észrevenné. Gazdag hangzást kapsz, amelybe elmélyűlhetsz, és még ha valaki nagyon közel is állna hozzád, nem fog sok mindent hallani. 







Maradjon nyitott a világgal szemben


A zajszűrő fejhallgatók nagyszerűek! Különösen akkor, ha el akarod szigetelni magadat a környezetedtől. Szoros ingázó vonaton így el lehet szálni, vagy a zajos, nyitott irodában könnyebben munkát végezni.


A Bose Frames-szel kapcsolatban maradsz a környékkel, és ha találkozol ismerőssel, akkor a jobb szárban található gomb segítségével szüneteltethetsz, előre vagy hátra ugorhatsz. Ugyanez a gomb segítségével még hívást is fogadhatsz vagy befejezhetsz. A napszemüveg segít abban, hogy napjaidból többet hozzál ki, és még se maradj le semmiről .



Könnyű, egyszerű, de nagyszerű


A keretek súlya mindössze 45 g. Ez egy szép és kényelmes alternatíva a fejhallgatóhoz, amely teljesen fedezi a füledet. Akár 3,5 órán keresztül is zenélhet. Tehát nem kell többé nagy táska a délutáni kirándulásra, csak napszemüvegre és telefonra van szükséged.



Klasszikus stílus


A napszemüveget szándékosan úgy tervezték, hogy klasszikus és időtlen megjelenésűek legyenek. Kaphatók lekerekített kivitelben, Rondo elnevezéssel, és egy szögletesebb változatban, Alto néven. A Bose Frames már az első öt prémium napszemüveg márka egyike az Egyesült Államokban - versenyezve a Ray-Ban® és az Oakley kedvelőivel - és az első 10 világszerte.




Termékösszehasonlítás