BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Új Bose Frames


2020/09/25

HANG NÉLKÜL CSAK NAPSZEMÜVEG.

Az exkluzív Bose Open Ear Audio™ technológia a napszemüvegektől nem várt hangzással örvendezteti meg. Sportos és divatos opciókkal.

A LEGÚJABB DIVAT


BOSE FRAMES TENOR & SOPRANO





Ezek a magas fényű, szögletes és macskaszem stílusú napszemüvegek polarizált lencsékkel, prémium minőséggel és élethű hangzással büszkélkednek, amely teljesebb és mélyebb élményt nyújt, mint az eredeti Bose Frames napszemüvegek.







HANG NÉLKÜL CSAK NAPSZEMÜVEG


Az eredeti Bose Frames napszemüveg felkerült a Time magazin által összeállított „A 2019-es év legnagyobb találmányai” listára. És most megérkezett a várva várt folytatás. A gondosan kidolgozott és lenyűgözően elegáns Bose Frames Tenor és a Bose Frames Soprano polarizált lencsékkel és prémium minőséggel büszkélkedhet, míg az exkluzív Bose Open Ear Audio™ technológia pedig napszemüvegektől nem várt hangzással örvendezteti meg. Lélegzetelállító élmény, amely a diszkrét zenehallgatás közben nem gátolja a környezetével való interakciókban.



Nincs semmi a fülében vagy a fülén


Ez a nagy különbség. Egy forradalmian új Bose Open Ear Audio™ kivitel, amely szabaddá teszi füleit, így diszkrét zenehallgatás közben is hallhatja környezetét, és interakcióba léphet vele. A halántéknál elrejtett exkluzív, leheletvékony akusztikus egység élethű hangzást biztosít, mely teljesebb és mélyebb, mint az eredeti Bose Frames modellé, miközben az innovatív kivitel drasztikusan lecsökkenti a hang a személyén túl való terjedését. Mindez egy lélegzetelállító élménnyé adódik össze, amelyről csak Önnek van tudomása.





A luxus a részletekben rejlik


Magas fényű fekete szín. Rozsdamentes acél zsanérok. Nehezen karcolódó és törő polarizált lencsék. A Bose napszemüvegek ultramodern anyagokból készülnek, hogy látszatra és érzetre is luxushatást nyújtsanak. Mert célja, hogy így nézzen ki és érezze magát viselése közben.



 



Kényelem. Kidolgozottság.


Minden az illeszkedéssel kezdődik, melyet az eredeti Bose napszemüvegekből fejlesztettünk tovább, hogy a termék az arcformák széles skálájához illeszkedjen. A sort a könnyű, tükörsima nejlonkeret folytatja, amely egyszerre rendkívül kényelmes és bizonyítottan tartós.





Telefonhívások? Még szép.


Fogadjon hívásokat út közben, méghozzá érintésmentesen. Legújabb audio-napszemüvegeink speciális mikrofonrendszerrel vannak ellátva, melyet úgy terveztünk, hogy az Ön hangjára fókuszáljon, miközben csökkenti a szélzajt és a környezeti hanghatásokat.



 



Koppintással, érintéssel és elhúzással szabályozható vezérlők.


A gördülékeny kapacitív érintésvezérlés és az integrált mozgásérzékelő révén ezen szögletes Bluetooth napszemüvegek vezérlői olyan modernek, mint a mögöttük álló elképzelés. Csúsztassa el ujját a jobb halántékánál a hangerő beállításához. Koppintson kétszer a telefon hangasszisztensének megnyitásához. Majd mikor végzett, csak vegye le a szemüveget, és tegye le fejjel lefelé. A funkciók érzékelik a mozgást és kikapcsolnak.



Váltson lencséket. De tegye divatosan.


Ahogy Önnek is, polarizált lencséinknek is több stílusa van. Szerezze be a cserélhető, színes lencséket tartalmazó Bose Frames lencsekollekciót, és cserélje könnyedén őket út közben, hogy megjelenéséhez igazítsa a szemüveg stílusát.




 Soprano style lencsék




Tenor style lencsék



NAPSZEMÜVEGEK SPORTOLÁSHOZ


BOSE FRAMES TEMPO





Nagy teljesítményű sportnapszemüveg gazdag, magával ragadó hangzással, amely hangosabb és mélyebb, mint bármely más audio-napszemüveg esetében. Cserélhető polarizált lencsék kaphatók adott sportágakhoz és fényviszonyokhoz.





SPORTOS LÁTVÁNY. CSÚCSRA JÁRATOTT HANGZÁS.


Élvezze a gazdag, magával ragadó hangzást – fejhallgató nélkül. Miben rejlik a Bose Frames Tempo sportnapszemüveg varázsa? Nagy teljesítményű sportnapszemüveg forradalmi Bose Open Ear Audio™ kialakítással, így nemcsak a zenét, hanem a környezetében lévő hangokat is hallja edzés közben, ami semmihez sem fogható élményt nyújt. A Tempo keretek a kényelem és a teljesítmény jegyében készültek: izzadság- és időjárásálló kialakítással, könnyű, áramvonalas nejlonkerettel és puha szilikon orrtámasszal. Lenyűgöző Bose-hangzás, és minden, amit csak elvárhat egy sportnapszemüvegtől.



Kényelmes. És biztonságos.


Nem lenne igazi sportnapszemüveg, ha nem maradna a helyén. Ennek érdekében terveztük meg a Bose Frames Tempo napszemüveget olyan kifinomult mérnöki munkával, amellyel elértük, hogy viselője a saját testéhez tartozónak érezze az egész terméket – a puha szilikon orrtámasztól a rugalmas szárakon át az egyedileg kialakított rugós zsanérokig, amelyek éppen elég szorosan fognak ahhoz, hogy megtartsák a szemüveget, de olyan gyengéd illeszkedést biztosítanak, hogy akár meg is feledkezhet róla. Hiszen a 15 kilométernél a futás örömét kell éreznie, és nem a napszemüveg jelenlétét.



 



Vér, verejték és könnyek. No meg az eső.


Ha tökélyre tör, mindezzel szembe kell néznie. És a napszemüvegének is. Ezért alakítottuk ki ezt az IPX4 vízállósági besorolással rendelkező napszemüveget úgy, hogy túlélje a időjárás viszontagságait. A polikarbonát anyagú polarizált lencsék karc- és törésállók. A TR-90 nejlonkeret strapabíró és tartós. A különleges kialakítású, akusztikailag átlátszó háló pedig megóvja a nyílásokat a víztől és a szennyeződéstől.



Nincs semmi a fülében vagy a fülén


Ez a nagy különbség. A forradalmi Open Ear Audio™ élmény azt jelenti, hogy nem kell többé fülhallgatót viselnie, így érzékelheti a környezetének hangjait – a forgalmat, a gyalogosokat vagy bármi mást, amivel a szabadban történő edzés során találkozhat. Ha pedig komolyabb motivációra vágyik, csak tekerje fel a hangerőt. A speciális tervezésű Bose hangsugárzók, melyekből egyet-egyet építettünk be a mindkét oldalon a szár halánték felé eső végébe, minden más audio-napszemüvegnél nagyobb hangerőt és mélyebb hangzást biztosítanak a Bose Frames Tempo napszemüvegnek. Így szabadon áramolhatnak a zene hangjai és a felszabaduló endorfinok, még akkor is, amikor akár 40 km/órás sebességgel teker a süvítő ellenszélben.





Cseréljen szemüveglencsét. Másodpercek alatt.


A cserélhető sportszemüveglencsék révén a Bose Frames Tempo napszemüvegben több sportágban is készen állhat a kihívásokra. Másodpercek alatt a terep- és fényviszonyoknak megfelelőre cserélheti a lencséket.




Tempo style lencsék

ROAD ORANGE NARANCSSÁRGA


Közepesen erős fényhez való szemüveglencse, amely ideális futáshoz és kerékpározáshoz. Viselése csökkenti a szem megerőltetését és kifáradását a nyílt utakon tapasztalható erős és vakító fényben.



TRAIL BLUE KÉK


A közepesen erős fénytől a gyengébb megvilágításig terjedő fényviszonyokhoz való szemüveglencse, amely a szűrt fényű, árnyékos ösvényekre készült. Jobban láthatóvá teszi a részleteket az egyenetlen talajú terepeken, és csökkenti a világosabb területek fényességét. Ideális terepfutáshoz és hegyi kerékpározáshoz ideális.




AZ EREDETI BOSE NAPSZEMÜVEGEK


BOSE FRAMES ALTO & RONDO





Ezek a Frames stílusok, amelyekkel minden elkezdődött. Vásároljon két klasszikus kialakítású napszemüveget, melyet az élethű hangzáshoz terveztek.



Termékösszehasonlítás