BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Ne csak frissíts, fejlődj


2020/10/05

a T1 és a T5 következő generációjával

A Beyerdynamic prémium kategóriás fejhallgatóinak harmadik generációja, az egyedülálló hangzás, és a minőségi anyaghasználat mellett, az újratervezett látványos dizájnnal, magához vonzza a zene rajongóit!Heilbronn, 2020. szeptember 1. - a beyerdynamic új T1 és T5 - ezen Tesla Hi-Fi fejhallgatók harmadik generációja - ötvözi a kiemelkedő dizájnt a pontosan hangolt hangzással. A két fejhallgató audiofilekkel optimalizált akusztikát és dizájnt kínál, amely újabb lépéssel közelebb kerül a tökéletességhez. Garantált kifinomult zenei élvezettel ezen mesterművek harmadik generációja nem csupán frissítés, hanem igazi fejlődés.


A T1 és T5 fejhallgató kiemelkedő formatervezési minőségét a 2021-es Német Dizájn Díj is elismerte, amely győztesként tüntette ki őket a „Kiváló terméktervezés - szórakoztatás” kategóriában.


Egy ma már legendás technológia a lenyűgöző hangképért


A T1 és T5 fejhallgatók mindenkit lenyűgöztek a pontos, de szellős hangzásukkal, ami a Beyerdynamic TESLA technológiájának köszönhető. E remekművek harmadik generációja a zenehallgatás élményét most egy még magasabb szintre próbálja emelni.

 

A T1 nyitott kialakításának köszönhetően, egy szinte valódi háromdimenziós élményt kínál. Ezt a tudását a TESLA membránoknak köszönheti, amitől a hallgató úgy érzi, mintha egy élő koncert kellős közepébe vitték volna. Az új generáció e térbeli hatás eléréséhez egy nagyon szolidan és finoman erősített mélyhangemelést kapott a melegebb hangélmény érdekében.

 A T5, a korábbi elődöket követve, főleg a külső zavaró hatások kiszűrésének érdekében, továbbra is zárt felépítéssel készül. A fejhallgatóban a membránok beillesztésénél a mérnökök megtartották a korábban már jól bevált döntött elhelyezést, hogy ezzel kompenzálják a zárt felépítésből adódó, bezártabbnak tűnő térérzetet zenehallgatás közben. Ez még tovább segítve, újra gondolták a hangreprodukciót a közép és magas tartományokban, hogy ezzel minél realisztikusabb, és nagyobb térérzetet kapjon a hallgató ennél a fejhallgatónál is.

 

Mindkét új (régi) fejhallgatót, a Beyerdynamic által kifejlesztett, TESLA technológiával elkészített, membránokkal építették, a cég német központjában, Heilbronnban. Mint annyi minőségi és csúcskategóriás korábbi Beyerdynamic fejhallgatót, az új generációs T-ket is kézzel rakják össze, szigorúan ellenőrzött feltételek mellett. Többek között ennek és a TESLA technológia hangreprodukciójának köszönhetően, mindkét modell Hi-Res Audio tanúsítvánnyal rendelkezik, ami biztos garancia arra, hogy a felhasználó egy kivételes élményben részesül a minőségi zenehallgatás közben.

Német kézművesség a legapróbb részletekig


Mindkét fejhallgatóban a hangtechnika találkozik a csúcskategóriás anyagokkal és a dizájnnal. A T1 és T5 mindkettő eloxált, szálcsiszolt alumínium; fejpántjukat Alcantara® borítja, ami nagyon különleges eleganciát kölcsönöz nekik.

 

A T1 házának burkolata lenyűgözőnek tűnik, precíz, de elegáns perforált mintával, amelyet összetett gyártási eljárással megmunkáltak a lakkozott rozsdamentes acélból. A T5 testvér fejhallgatójának tervezésén alapul, de zárt modellként a ház fedele bonyolult szerkezet, csiszolt és lakkozott alumíniummal.

 

Mindkét modell rendelkezik fülpárnákkal, amelyek biztosítják a hang tökéletes egyensúlyát és hihetetlenül kényelmes viseletet biztosítanak. Ez a fülpárnáik memóriahabos kitöltésének köszönhető, amelyek hő és nyomás révén alkalmazkodnak a fej alakjához. Lélegző, puha velúr burkolatok a T1 fülpárnáihoz, így szorosan illeszkednek a fülek köré. A T5 fülpárnái szintetikus bőrből készültek, amely így még jobban segít megvédeni a hallgatót a külső zajoktól.

 

T1 és a T5 textilbevonatú kábelekkel kerül a boltokba, amelyek mindkét végükön szerelt csatlakozókkal rendelkeznek, így gyorsan és könnyen cserélhetőek. Természetesen a kábelen belül az OCC7N szabványnak megfelelő minőségi réz vezeték található, a még jobb jelátvitel biztosításához. A mai modern viszonyokhoz igazítva az új „T” család mindkét tagja alacsony impedanciával készül (32 Ohm), hogy bármelyik hordozható lejátszóval, vagy telefonnal, egy külső erősítő nélkül is megkapjuk a legendás TESLA hangzást.Termékösszehasonlítás