BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Naprakész vagy?


2020/10/19

Megjelent a Beyerdynamic MIY alkalmazásának új verziója: MIY 2.4

Szerezd meg az új MIY alkalmazást a Google Play vagy az Apple App Store-ban, és hagyd magad megihletni új funkcióitól. Tedd magadévá!


SIDETONE


Használd ki saját telefonod jobb hallhatóságát. A Sidetone-nak köszönhetően a telefonhívások során még jobban és kellemesebben hallhatod magadat.



HANGSZÍNSZABÁLYZÓ


Szintén új: Az előre beállított hangszínszabályzó profilok, melyek által a te ízlésed szerint igazíthatod a zenei beállításokat.





MOSAYC


SZEMÉLYRE SZABOTT HANGZÁS



TÖKÉLETESEN ADAPTÁLT - TÖKÉLETESEN SZEMÉLYRE SZABHATÓ


Testreszabhatod fejhallgatódnak hangját a saját hallásod szerint a MIMI Defined ™ személyre szabott MOSAYC szoftverrel. Az eredmény: egy még tökéleteseb hangélmény a teizlésedre formálva.



MOSAYC. FIGYELEM A RÉSZLETEKRE.


A hallásérzetünk mindenkinek a sajátja és életünk során folyamatosan változik. Mint egy mozaik, a hangkép egyes darabjai is elveszhetnek vagy elhalványulnak. A Mimi Defined ™ által készített egyedülálló MOSAYC hangzás személyre szabása pontosan ezt a változást kompenzálja, és pontosan a hallóképességedhez igazítja magát. Egyéni hanggal történő személyre szabással helyreállítják a hangkép hiányzó részeit. Élvezheted a teljes hangképet annak legszínesebb pompájában.



ALAKÍTSD A SAJÁT IGÉNYEID SZERINT.


Töltsd le most a MIY alkalmazást Android vagy iOS rendszerre. Végezd el a hatperces halláspróbát, és hozd létre a saját személyes hangprofilodat a Mimi Defined ™ segítségével. A hangzás személyre szabása mellett a MIY alkalmazás tartalmaz néhány funkciót a fejhallgatók testreszabásához is!



VÁLASSZ EZEK KÖZÖTT


Vagy vedd az egyik LAGOON ANC fejhallgatót.







LAGOON ÚJRATÖLTVE!



Telefonhívások és kommunikáció a legmagasabb szinten - a MIY 2.4 alkalmazás új "Sidetone" funkciójával (firmware frissítés szükséges). Ezzel a frissítéssel a LAGOON ANC eszméletlen sokoldalúvá válik, a rugalmas használat érdekében.



EGY MINDENKIÉRT!


Nem úgy van, hogy mi mindannyian egyetlen társat keresünk bármilyen körülményhez? Legyen szó otthoni irodáról, telefonhívásokról vagy csak zenelejátszásról: A LAGOON ANC minden helyzethez megfelelő.



MINDEN IDŐK LEGJOBBJA


Miután megvásároltad a LAGOON ANC aktív zajszűrős fejhallgatódat, érdemes az utolsó frimewire-re frissíteni. Mivel folyamatosan érkezik újabb és újabb szoftver, így a fejhallgatód sem öregszik, folyamatosan naprakész! Ennek köszönhetően éveken át használhatod anélkül, hogy komolyabbam károsítanád a természetet.



TE VÁLASZTÁSOD



Termékösszehasonlítás