BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

A Waze megszűnése AppRadio Mode-ban


2019/01/21

2019. március 31-től kezdődően a Waze alkalmazás már nem támogatott az olyan interfész technológián, amely lehetővé teszi az okostelefon-felhasználók számára, hogy a Waze-kompatibilis Pioneer AV-fejegységeken keresztül működtessék az AppRadio Mode és Weblink segítségével.




A Pioneer arról értesült, hogy 2019. március 31-től a Waze Mobile Ltd. Waze alkalmazását már nem támogatja az olyan interfész technológia, amely lehetővé teszi az okostelefon-felhasználók számára, hogy a Waze-kompatibilis Pioneer AV-fejegységeken működtessék a Pioneer AppRadio módja és a Weblink segítségével. Ettől a naptól kezdve a Waze már nem jelenik meg az AppRadio Mode-ban vagy a Weblinkben elérhető alkalmazásként. A nem Pioneer alkalmazások AppRadio Mode, Weblink, vagy bármely más platformon keresztül történő elérhetősége minden alkalmazásfejlesztő független döntése.


2018-ban vált elérhetővé a Waze, harmadik féltől származó navigációs opcióként az Android Auto™ és az Apple CarPlay™ platformokon. Javasoljuk, hogy a Pioneer azon AV-fejegységeinek tulajdonosai, melyek kompatibilisek az Android Auto-val vagy az Apple CarPlay-jel, és a Waze-t az AV-fejegységen keresztül szeretnék továbbra is használni, váltsanak megfelelő interfészre1. Az AppRadio módot és a Weblinket támogató, de az Android Auto-t vagy az Apple CarPlay-t nem támogató Pioneer AV-fejegységek továbbra is a Bluetooth A2DP audio streaming segítségével sugározhatják a Waze audio részét. Az AV-fejegységek támogatják az egyidejű Bluetooth audiolejátszást (zene, podcastok stb.) és a Waze audiot, de a más audioforrások nem lesznek elérhetők a Waze-tól érkező hang lejátszása közben.


A Pioneer összes AV-fejegysége továbbra is teljes mértékben működőképes lesz a többi funkcióval, beleértve az AppRadio Mode kompatibilis alkalmazásokat és / vagy okostelefonhoz kapcsolódó szolgáltatásokat, még akkor is, ha a Waze az AppRadio módban megszűnt. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon a Pioneer Ügyfélszolgálatához a www.pioneer-car.eu/eur/support/local-support címen.




1 Az Apple CarPlay és az Android Auto elérhetősége országonként változhat. Az Apple CarPlay az iPhone 5-ön vagy újabb verziókon érhető el.
A kompatibilitásért és a rendelkezésre álló funkciókért látogasson el a hivatalos Apple CarPlay webhelyre a www.apple.com/ios/carplay címen. Az Android Auto elérhetősége országától és telefonmodelljétől függően változhat. További információkért látogasson el a www.android.com/auto webhelyre.

Termékösszehasonlítás