BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Neutrik NC3FD-V-B

Neutrik
Termékkód: NC3FD-V-B

3 pólusú anya dugaszalj, vertikális PCB foglalat, fekete fémház, arany érintkezők, univerzális D-méretű fém test, XLR panelfoglalat sorozat PCB foglalatú felhasználásra. A betét kivehető a burkolatból az egyszerű beszerelés kedvéért. UL által elismert komponensek.

A termék részletei

kérésre elérhető

ÁFA-val 2 617 Ft ÁFA nélkül: 2 061 Ft
Szállítási költség: 1 190 Ft
(10.000 Ft-tól ingyenes)

Értékeld elsőként!

Univerzális fémtestű ház-sorozat, PCB foglalatú felhasználásra. Olyan helyekre tervezve, ahol a csatlakozót vertikálisan illesztjük és a PCB vertikális, merőleges tűkkel. Panelvágat 24mm, a csatlakozót az elő és a hátlapra is szerelhetjük. A betét a 3 tűs változatokon kivehető a csatlakozó végén és rögzítődik, amikor behelyezzük, és meggátolja az összeszerelést, mielőtt beépítenénk a házba. A zár egy 30°-ban elfordítható belső zár, amit egy kisfejű csavarhúzóval használhatunk. A csatlakozókat általában nyitott állapotú zárral szállítják, hogy kényelmesebb legyen a szerelés. A legtöbb verzió csak 3 tűs konfigurációban érhető el, némelyik csak 4, vagy 5 tűsben, ahogy az alábbi ártáblában látható. A fém test RF védelmet biztosít. A szabvány csatlakozók süllyesztett fejű csavarokhoz vannak tervezve, amelyek M3 csavarokat is befogadnak. A konnektor speciális 'M3' verziója menetes szárú, a gyorsabb szerelésért. Természetesen ez azt jelenti, hogy csak a panel hátulján szerelhető.

További adatok / Neutrik NC3FD-V-B

Súly 0.0000
Márka Neutrik
Csatlakozó típus XLR
Csatlakozó sorozat D
Kábel/aljzat aljzat
Mama/papa mama
Speciális tulajdonságok aranyozott érintkező, IP40-as védelem, TR -30°C - +80°C

Funkciók

  • D-alakú fém burkolat.
  • Optimális RF védelem 3 szigetelt érintkezővel.
  • A betét kivehető a konnektor hátából és egy belső rögzítővel tehető vissza - ezzel megakadályozva a PCB tesztelését szétszerelt állapotban.
  • Első, vagy hátsó panelfoglalat.
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás