BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Neutrik NBNC75PNS7

Neutrik NBNC75PNS7
Neutrik
Termékkód: NBNC75PNS7

A rearTWIST BNC kábelcsatlakozó valódi, 75 Ω tervezésű és tökéletesen alkalmas HD felhasználásra. A szabadalmazott rearTWIST kábelcsizma garantálja a könnyű hozzáférést, még nagyon sűrű beszereléseknél is, ráadásul színkóddal is elláthatók.

A termék részletei

magyarországi raktáron

ÁFA-val 1 799 Ft ÁFA nélkül: 1 417 Ft
Szállítási költség: 1 190 Ft
(10.000 Ft-tól ingyenes)
db

Értékeld elsőként!

Egy széria csúcsminőségű BNC csatlakozó, amik kiváló elektromos, mechanikus és összeszerelési tulajdonságokkal rendelkezik. Precíziós gyártása miatt egyenletes ellenállású; kiválóan, jelveszteség nélkül továbbítja az 1GHz fölötti csatornákat, ezért megfelelő HHDTV, SDI (soros digitális), és analóg videóra.

Extrémen ergonomikus, 75 ohmos kábelcsatlakozó, Tol-és-Húz zármechanizmussal, nagysűrűségű, vagy gyors összeszereléseknél, mint a patchbay és a lokációs rendszerek. A csatlakozó egy határozott, egyenes mozdulattal csatlakoztatható, és egy egyenes irányú húzással eltávolítható. Összeszerelése egyszerű, és a középső tű krimpelhető, vagy forrasztható (bármelyik Neutrik BNC krimp kapoccsal, kivéve a Z-t.) A kábelt a helyére rögzíti egy kábelrögzítő kampó, ami a Neutrik tokmányrendszerű elvét követi (nem krimpelt), ami audióban közkedvelt.

A csatlakozó érintkezők különféle kábelméretre vannak optimalizálva. A népszerű kábelekhez valóból mindig van raktáron, de speciális igények esetén keressék fel ügyfélszolgálatunkat!

Színkódolt kábelcsizmák külön kaphatók, amivel megjelölhetők a csatlakozók.

További adatok / Neutrik NBNC75PNS7

Márka Neutrik
Csatlakozó típus BNC
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás