BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Neutrik MRM

Neutrik
Termékkód: MRM

Előre összeszerelt apa vázcsatlakozó ház és illesztő. Az érintkezőket külön kell megrendelni.

A termék részletei

magyarországi raktáron

ÁFA-val 2 441 Ft ÁFA nélkül: 1 922 Ft
Szállítási költség: 1 190 Ft
(10.000 Ft-tól ingyenes)
db

Értékeld elsőként!

A miniCON egy nagyon kompakt moduláris konnektor, “Tol-és-Húz” zármechanizmussal, és mindig elérhető alkatrészekkel. A Minicon akár 12 aranyborítású érintkező, a kiegészítő horizontális és vertikális PCB foglalat típusokkal, ha panelbe építenéd. Nem-PCB típusok felszerelhetők forrasztható, vagy krimp érintkezőkkel, amiket külön kell megvásárolni. Az MSC kábelfoglalat-ház befogad vagy apa (tűs érintkezős), vagy anya beillesztéseket (foglalatos érintkezős). Robusztus öntvény-ház, ami tokmányos kábelvéggel érkezik. A kiegészítők külön, igény szerint vásárolhatók meg. Az MMC kábel-kiterjesztő ház párosítható az MSC kábelházzal, és hosszabbító kábelek készítésére használatos. Az MSC-vel azonos érintkezők és illesztések használhatók hozzá. A kábelcsatlakozók is elérhetők előre összeszerelt állapotban, ezek az MSC kábelházon alapulnak. Az MSCF12 12 forrasztható anya-érintkezőt tartalmaz, az MSCM12 12 apát.

A fémtestű panel ház, passzoló fém polarizációs segítséggel, hátsó csavarokkal az egyszerű, egylyukú rögzítéshez érkezik, és PCB verziók esetén PCB "irányzék" található a lábakon. Minden paneltípus kiegészíthető miniCON betéttel. Külön rendelhető tűk hagyományos panel típusokhoz. Néhány típus tűkkel szerelten is kapható. A sorozat jóváhagyott működési hőfoka -30°C és +80°C közötti, érintkezőnként 3A áramú, és maximális huzalátmérőjük 0.35mm²-es tömör vezető, 0.24mm² hagyományos vezető esetén. A jóváhagyott feszültség 960VDC/680VAC, bár a csatlakozók nem kifejezetten fő használatra tervezettek.

További adatok / Neutrik MRM

Súly 0.0000
Márka Neutrik

Funkciók

  • Egyszerű összeszerelés: forrasztható érintkezők, szétszedett állapotban krimpelve elkerülhető a kényelmetlen, sűrű kábelkötegben történő tevékenykedés.
  • Akár 12 érintkező is választható.
  • Tol-és-Húz önzáró rendszer.
  • Masszív, precíziósan gyártott, fém tervezés.
  • Aranyborítású érintkezők.
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás