BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X
 

A Monster cég

A Monster Cable Products, Inc. vállalatot 1979-ben lapította Noel Lee, aki akkoriban egy lézerfúziós tervezőmérnök volt a Lawrence-Livermore Laboratory-ban, amellett audiófilként és profi dobosként ismerték. A MONSTER azóta világelső a nagyteljesítményű kábelek és otthoni, vagy autós audió/videó eszközök csatlakoztatásának terén, egészen a számítógépes játékokig.Monster termékek

Egy MONSTER kábel elengedhetetlen komponense minden zeneszerető, audiófil, stúdióban dolgozó, hangmérnök, zenész, egyedi beépítő vagy házimozi őrült felszerelésének. A MONSTER kábelei növelik a rajtuk áthaladó jelek tisztaságát, dinamikáját és hangerejét. A MONSTER videó kábelek szállítják a legélesebb, legtisztább képet mind a hagyományos, mind a digitális televíziózás terén. Projektorok, házimozi- és műholdas rendszerek esetében is. A MONSTER Game termékek a játékosok élményét növelik a tökéletes hang és videó élmény lehetőségének megteremtésével. A MONSTER Power - ami a MONSTER Cable divíziója - szállítja a legtisztább AC áramot az audió/videó komponensekhez és számítógépes rendszerekhez, kimagasló túláram védelemmel a maximális védelemért.

A MONSTER új termékek kifejlesztéséért felelős divíziója évtizedes tapasztalatból, kritikus fülekkel merít a hangtechnika tervezés terén, így hozhatnak létre innovatív, nagyteljesítményű kábeleket és kiegészítőket, ami miatt a MONSTER piacvezetővé válhatott. Azzal, hogy már most több mint 200 amerikai és nemzetközi szabadalom tulajdonosa, a MONSTER bizonyította, hogy mindig az új technológiák kifejlesztésére törekszik, amelyek kiállják a folyamatosan fejlődő vásárlói igények próbáját. A MONSTER több mint 4000 termékkel van jelen, több mint 80 országban.

 

Termékösszehasonlítás