BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Midas PRO2C-CC-TP

Midas
Termékkód: PRO2C-CC-TP

Kompakt, élő, digitális konzol vezérlőállomás 64 bemeneti csatornával, 8 MIDAS mikrofon-előerősítővel, 27 keverőbusszal és 96 kHz-es mintavételi rátával, ráadás turnébőrönddel.

A termék részletei

kérésre elérhető

ÁFA-val 5 709 000 Ft ÁFA nélkül: 4 495 276 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!


A forradalmi PRO2C 64 szimultán bemeneti csatornával, 8 díjnyertes MIDAS mikrofon-előerősítővel és 27, időszinkronizált és fáziskoherens keverőbusszal rendelkezik. Mint az összes PRO sorozatú konzol, a PRO2C is kezelt késleltetésű, 40 bites lebegőpontos feldolgozó precizitással rendelkezik. A PRO2C kiemelt profilú élő felhasználásra lett tervezve; kompakt, hordozható, digitális kialakításával új szabványt állít a színpadi konzolok világában.

Az AES50 hálózati hangtechnológia segítségével a PRO2C dinamikusan képes kezelni akár 156 bemeneti és 164 kimeneti jelet 96 kHz mintavételi frekvencián, bármelyik bemeneti, kimeneti buszára irányítva. Emiatt a magas szintű csatlakoztathatóság miatt, amit a számos busz és csatorna is segít, a PRO2C ugyanúgy otthon van a színpadon, klubokban, kültéri fesztiválokon és turnékon is.

 

Díjnyertes MIDAS mikrofon-előerősítők


A MIDAS mikrofon-előerősítő a piacvezető színpadi és stúdiófelhasználás esetén is, a hangmérnökök szerint ez a híres MIDAS hangzás esszenciája. A több mint 40 éves tapasztalat a kiváló anyagminőséggel párosítva vezetett a híres meleg és mély hangzáshoz, ami kiváló környezetet ad a hangnak, fenntartva a térhatás pontosságát és hatékonyabban hajtja végre a precíz hangképzést. A többszörösen elismert és díjnyertes MIDAS mikrofon-előerősítők több generációnyi hangmérnököt inspiráltak, hogy hozzák ki a legjobbat magukból, és olyan szónikus panorámát biztosítsanak, ami a közönséget is magával ragadja.

Mivel a kristálytiszta hangzás mindig a mikrofon-előerősítőknél kezdődik, az első ponton, ahol a hang a konzolba ér, a PRO2C a legújabb MIDAS mikrofon-előerősítőkkel fogadja, hogy garantálja a tökéletes hangvisszaadást, a legkisebb részlet elvesztése nélkül. Transzparens és kristálytiszta hang, alacsony zaj és magas hosszirányú feszültségesés-kizárás a főbb tulajdonságai ennek a kivitelnek.

Az évek során számtalan hangmérnök győződött meg róla, hogy ez a túlterhelés védett és robusztus kivitel teljesen új dimenziókba röpíti a hangot, hiszen keményen meghajtva is tiszta audiofil hang-visszaadásával megfelelő kombinációja a harmonikus, meleg és természetes hangzásnak. Ezt több milliónyi koncertre járó, és a számtalan élő felvételes koncertalbum is bizonyítja!

 

Hálózati Digitális hang


SuperMAC (AES50-szabványos) a KLARK TEKNIK digitális hangtovábbító hálózati technológiája szimultán biztosít magas csatornaszámot, ultraalacsony determinisztikus késleltetést, minta-szinkronizált és fázisigazított hálózati órajel-disztribúciót, hibafigyelést és javítást, hálózati redundanciát, valamint könnyű telepítést és használatot, hogy az élő koncert-felhasználás igénybevételeinek megfeleljen.

PRO2C kompatibilis minden MIDAS PRO sorozatú digitális I/O egységgel, ahogy minden más, 96 kHz-re képes AES50 eszközzel is. Több PRO sorozatú konzol köthető sorba, hogy még nagyobb keverő környezetet alakíthassunk ki, vagy akár több kisebb keverőkonzol is használhatja ugyanazt a hálózatot és elosztott I/O interfészeket.

 

Turnéminőségű utazóláda


Masszív és tartósra tervezett! A PRO2C turné pakk egy PRO2C-RC utazóládát is tartalmaz, ami masszív, tengerészeti minőségű furnérlemezből áll, alumínium megerősítéssel. Kompozit sűrűségű hab védi belülről, szállítás közben, éjszakáról éjszakára, koncertről koncertre.

 

Fejlett navigációs flexibilitás


A MIDAS Pro sorozatú konzol navigáció VCA és POP csoportú, ami tükrözi a hangmérnökök által használt természetes munkafolyamatokat, és könnyebben le lehet képezni mentálisan az egész rendszert. Csak a szükséges vezérlőelemek és a hozzájuk tartozó visszajelzések láthatók, így a felhasználók az adott munkafolyamatokat könnyebben átlátják, nem kell tengernyi "gombot meg tekerőt" áttekinteniük.

A PRO2C ezeken kívül sok új és innovatív metódussal tud csatornákat keverni, mint FLIP navigáció, FX navigáció, GEQ navigáció és MCA navigáció. Ez a négy opció segít a hangmérnöknek hatékonyan keverni nagyobb számú bemenetet egy kompakt kezelőfelületen. Emiatt a navigációs flexibilitás miatt lehet olyan egyszerűen dolgozni a konzolon, ahogy azt a helyzet megkívánja, vagy olyan mélyen és komplexen, ahogy a felhasználó szeretné.

 •  FLIP navigációs módban a FLIP gombbal, ha kiválasztunk egy kimenetet, akkor a bemenetiszint-állító féder lesz a kiválasztott kimeneti csatorna jelszint küldési fédere. A konzol csak azokat a bemeneti csatornákat csoportosítja, amik a kiválasztott kimenethez vannak rendelve.
 •  Ha az FX navigációs gombot megnyomjuk, akkor egy belső effekt-processzorhoz rendelt kimenet kiválasztásával az effektprocesszort jeleníti meg a képernyőn, és a hozzárendelhető vezérlőket hozzárendeli az effektprocesszorhoz. Ha a FADER FLIP is be van kapcsolva, akkor a bemeneti csatornák féderei az effekt processzorhoz lesznek hozzáadva. Ha a COLLAPSED FLIP lehetőséget választjuk, a kezelő csak azokat a bemeneti csatornákat fogja látni, amik az adott FX processzorhoz vannak rendelve.
 •  Ha a GEQ navigációs gombot megnyomjuk, és kiválasztunk egy olyan csatornát, amihez grafikus EQ van rendelve, akkor ez a mód a GEQ-T jeleníti meg a VCA fédereken. A VCA féderek jobbra és balra görgetésével mind a 31 GEQ féderhez hozzáférhetünk. Ha a FADER FLIP is be van kapcsolva, akkor a bemeneti csatornák féderei a kiválasztott mixhez lesznek hozzárendelve. Ha a COLLAPSED FLIP lehetőséget választjuk, a kezelő csak azokat a bemeneti csatornákat fogja látni, amik az adott mixhez küldenek jeleket.
 •  Az MCA navigációs gombot megnyomjuk, és kiválasztunk egy kimenetet (mixet), az adott kimenet MCA féderei a VCA féderbankhoz lesznek hozzáadva. Ha a fejlett navigációs módban az MCA navigáció is be van kapcsolva, akkor az MCA féderek csak az aktuálisan kiválasztott buszhoz hozzárendelt tagokat vezérlik. Ez az egyedi és rengeteg lehetőséggel ellátott keverő eszköz a MIDAS-t egy külön kategóriává emeli ki mind innovációban, mind kezelhetőségben.

 

Beépített effekt-processzorok és grafikus equalizerek


A PRO2C szimultán szolgáltat akár 6 multicsatornás, digitális jelfeldolgozó motort sokféle virtuális effektornak, ami dupla-monó késleltetést, sztereó modulációt és számos különböző reverb szimulációt jelenthet, többsávos kompresszióval, dinamikus EQ-val és multicsatornás, kettős funkciójú dinamikus processzorral. Akár 28 1/3 oktáv KLARK TEKNIK DN370 grafikus equalizer mellékelhető, ami bármilyen kimenetre ráköthető.

A PRO2C komprehenzív automata késleltetés-kezelésre képes minden belső jelirányítón és feldolgozón, és kompenzációt is nyújt külső analóg eszközökhöz. Minden hangminta szinkronizálódik az összegzés előtt, abszolút fáziskoherenciát érve el minden kimeneten, a fésűs szűrés nélkül, ami a versenytársak eszközeiben előfordul, és amitől rengeteg frekvencia teljesen kioltódik.

Minden effektor és GEQ egyedi tervezésű, hogy együttműködhessen az automata késleltetés-kompenzáló rendszerrel. Ez garantálja a fáziskoherens, pontos mintájú keverést, attól függetlenül, hogy csatorna inserteket, vagy Aux buszokat használunk.

 

MIDAS PRO féder


Mivel nem voltak megelégedve a napjainkban kapható motorizált féderekkel, a MIDAS kifejlesztette a saját PRO FEDER sorozatát, amely egy millió ciklusra van hitelesítve - ami a vezető gyártók adatainak háromszorosa -; illetve magas linearitás, robusztusság és lágy használat jellemzi. Ez a hozzáállás sok egyéb előnnyel is járt, beleértve a gyártási folyamat fölötti teljes ellenőrzést, és ezáltal elérhető alacsonyabb költségeket is, amiket a vevő élvez elsősorban.

A MIDAS, mint egy digitális konzolgyártó, olyan perspektívával állhatott neki a motoros féderek megtervezésének, amivel a komponensgyártók nem rendelkeztek. A sokrétű fejlesztési projekt kombinálta a mechanikus tervezést az elektronikus hardver és szoftver optimalizációval, kemény tesztelő programmal és anyagfejlesztésekkel, hogy a lehető legjobb teljesítményt érhessék el a MIDAS PRO sorozat használatával. Fél-nemesfémekből készültek az ellenálló prototípusok, és precíziós ellenállási tesztekkel hozták létre a kimagaslóan lineáris pontosságot, hosszútávú strapabírással és egyenletes erőelosztással.

 

A legjobb minőségű képernyő


A PRO2C egy 15 colos, színes, nappal is jól látható TFT kijelzőt kapott, amivel mind beltéren, mind kültéren használható. A kijelző vizuális visszajelzést biztosít az egész rendszerhez, a HOME gomb megnyomásával rögtön visszatérhetünk a konzol áttekintő képernyőre, ami minden lényeges információt tartalmaz (mérési adatokat, féder pozíciókat; némított vagy szóló csatornákat), minden időben.

 

Digitális precizitás, analóg reakció


A digitális jelfeldolgozó algoritmusok a teljesen interpolált és érintésérzékeny kezelőkkel lágy és folyamatos visszajelzést biztosítanak, mintha csak analóg konzolon dolgoznánk. A versenytársak digitális konzoljaival ellentétben a paraméter hibák nélkül vezérli a frekvenciákat.

 

Vezeték nélküli távvezérlés


Sosem látott vezérelhetőséget és mobilitást biztosító MIXTENDER iPad app kombinálja a fontos funkciók vezérlését a gyors visszajelzésű rendszer-monitorozással, amivel a programhelyszín bármely pontjáról felügyelhető és vezérelhető a rendszer. Több iPad szimultán használatával a FOH és monitorozó hangmérnökök kollektíven dolgozhatnak, javítva a produktivitást és a kommunikációt, nem beszélve a megspórolt időről.

iPad-re a MIXTENDER App ingyenesen letölthető az App Store-ból.

 

Automatikus kalibrálású, univerzális, kapcsolható tápellátás.


A PRO2C duplán redundáns tápegységgel rendelkezik, ami a PRO1-ben és PRO2-ben lévővel oda-vissza cserélhető, és automata feszültségérzékelője miatt az egész világon használható, akkor is, ha netán elveszne az egyik táp.

 

Architektúra- és mérnöki specifikációk


A vezérlőközpont digitális hangkeverésre alkalmas, élő felhasználásra optimalizálva. Ehhez rendelkeznie kell 64 szimultán bemeneti csatornával, 8 beépített mikrofon-előerősítő bemenettel és 27, időszinkronizált és fáziskoherens keverőbusszal, ami 96kHz-es mintavételi frekvencián működik.

A vezérlőközpontnak támogatnia kell a 100 Mbit/s Ethernet-keretű digitális hanghálózatokat, 156 bemeneti és 164 kimeneti csatornával 96kHz-es mintavételi frekvencián.

A 100 Megabit Ethernet alapú hanghálózatnak N+1 kábel redundanciával kell rendelkeznie, és meg kell felelnie az Audio Engineering Society AES50-2011 szabványának.

A vezérlőközpontnak akár 28, hozzárendelhető digitális hang-emulációval kell bírnia, az ipari szabvány 1/3 oktávos proporcionális-Q válaszú grafikus equalizerrel és 6, multi-csatornás digitális jelfeldolgozási effektmotorral. Minden belső jelirányításnak késleltetés-kezeléssel kell rendelkeznie, valamint külső analóg betétekkel és digitális jelfeldolgozó késleltetéssel. Ennek a késleltetés-kezelő rendszernek szinkronizálnia kell a hangmintákat még a keverőbuszokra összegzés előtt, hogy biztosítsa a fázispontosságot az audio jeleken.

A vezérlőközpontnak el kell látnia a felhasználót 8 változtatható vezérlő-hozzárendeléses (VCA) navigációs csoporttal és 6 populációs (POP) csoporttal.

A vezérlőnek 20 motorizált, 100mm-es, 1 millió ciklusra hitelesített féderrel kell rendelkeznie, valamint 15 colos, színes képernyővel. A fizikai vezérlőknek szoftveres implementációval kell rendelkeznie, és hozzárendelt képernyő kijelzéssel, ami kizárja a digitális kvantálási hibákat.

A vezérlőnek tartalmaznia kell opcionális vezeték nélküli irányítást, Apple iPad használatával, rendelésre készített szoftverrel, ami ingyenesen elérhető az App Store-ból.

A vezérlőnek két, duplán redundáns, automata feszültségválasztású tápegységgel kell rendelkeznie, ami az egész világon használható. A tápegység moduloknak eltávolíthatónak kell lennie.

A vezérlőnek 882 mm szélesnek, 730 mm mélynek és 288 mm magasnak (34.7” x 28.8” x 11.4”), kell lennie, 37 kg-os névleges súllyal. A vezérlőt lapos, vízszintes felületre lehessen szerelni (ami elbírja a súlyát). A bemeneteknek, kimeneteknek és tápcsatlakozásoknak a hátsó panelen kell lennie. A telepítő személyzet számára megfelelő helyet kell biztosítani a hátlapon a kényelmes csatlakoztatáshoz. Az áram igény legyen 100-tól 240 Volt (váltakozó árammal), 50-től 60 Hz-ig.

A vezérlőhöz biztosítani kell egy turné csomagot, amibe alumíniummal megerősített, tengerészeti minőségű farostlemezből készült hordozóláda tartozzon, belső, kompozit hab megerősítéssel. Az utazóládának 964 mm x 455 mm x 1116 mm méretűnek kell lennie, görgőkkel, és magával a vezérlővel együtt 120.2 kg súllyal kell rendelkeznie.

A vezérlő ekkor lehet a MIDAS PRO2C-CC-TP; más alternatívák nem elfogadhatók.

 

Védve van!


Mi mindig a lehető legjobb vásárlói élmény biztosítására törekszünk. A termékeink a saját MUSIC GROUP gyárunkban készülnek, a legmodernebb automatizációval, fejlett munkafolyamat követéssel és minőségbiztosítási laboratóriumokkal, ahol a világ legkifinomultabb tesztelő berendezései állnak a rendelkezésre.

Ennek eredményeképpen az egyik legkisebb termékmeghibásodási aránnyal rendelkezünk, amit magabiztosan vállalunk 3 éves garancia programunkkal!

További adatok / Midas PRO2C-CC-TP

Márka Midas
Keverő típus nagy keverő, digitális keverő

Funkciók

 •  Kompakt, élő előadásokhoz tervezett digitális vezérlőközpont, 64 szimultán bemeneti csatornával.
 •  8 díjnyertes MIDAS mikrofon-előerősítő.
 •  AES50 hálózati képesség, akár 156 bemeneti és 164 kimeneti csatornával, 96 kHz mintavételi rátával.
 •  Fejlett MCA (mixvezérlő hozzárendelés) csatornavezérlés és navigáció.
 •  8 VCA és 6 POP csoport.
 •  Akár 28, hozzárendelhető 1/3 oktáv KLARK TEKNIK DN370 grafikus equalizer.
 •  Akár 6 multicsatornás digitális jelfeldolgozó effektor.
 •  20 MIDAS PRO motorizált 100 mm-es féder.
 •  27 idő-igazított és fáziskoherens mix-busz.
 •  Nappali megvilágításnál is jól látható, színes, 15 colos TFT kijelző.
 •  Teljesen interpolált, érintésérzékeny vezérlők.
 •  Opcionális vezeték nélküli távirányítás MIDAS MIXTENDER iPad App-pal.
 •  Turné minőségű, alumíniummal megerősített, tengerészeti minőségű farostlemezből készült hordozóláda, belső, kompozit hab megerősítéssel.
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás