BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Marantz PM6007 integrált erősítő, fekete

Marantz PM6007 integrált erősítő, fekete
Marantz PM6007 integrált erősítő, fekete Marantz PM6007 integrált erősítő, fekete Marantz PM6007 integrált erősítő, fekete Marantz PM6007 integrált erősítő, fekete Marantz PM6007 integrált erősítő, fekete
Marantz
Termékkód: PM6007-N1B

Integrált erősítő digitális csatlakozással

A termék részletei

kérésre elérhető

ÁFA-val 199 000 Ft ÁFA nélkül: 156 693 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

A PM6007 a Marantz legzenésebb hangzását nyújtja, és ideális választás azok számára, akik készen állnak a 2-csatornás Hi-Fi rendszerük következő lépésének megtételére. Toroidális transzformátorral és testreszabott blokkkondenzátorokkal működtetett PM6007 integrált erősítő csatornánként 45 watt (8 ohm, 20Hz-20kHz) energiát szolgáltat. Könnyen csatlakoztathat analóg és digitális forrásokat, vagy csatlakoztathatja a lemezjátszót a beépített phono előerősítőhöz. Hallgassa kedvenc Hi-Res audiotartalmait a 192 kHz / 24 bites D / A átalakítón keresztül, és élvezze a mélyhangokat a mélynyomó kimeneti opcióval.

Jelenlegi visszacsatolás erősítő

A Current Feedback Amplifier technológia szélessávú és nagy sebességű hangvisszaadást biztosít. A nagyáramú tápegységgel kombinálva a PM6007 erősítő része nagy energiatartalommal rendelkezik, hogy a legigényesebb hangszórókat is könnyen meghajtja. A fejlett termikus kompenzáció minden körülmények között elkerüli a memória torzulását a tiszta erősítés érdekében.

Referencia minőségű D / A konverzió a digitális bemenethez

A PM6007 új Hi-Res D / A átalakítást tartalmaz. Referencia osztályú AK4490 D / A átalakítóval van felszerelve, amely akár 192 kHz / 24 bites felbontást biztosít az optimális hűség érdekében a Hi-Res audio fájltípusokkal.

Nagyáramú tápegység

Az áramellátás támogatja a nagy áramú, nagy sebességű Shottky akadály diódákat és a nagy áramú tároló kondenzátorokat, amelyeket egy toroid transzformátor táplál, amelyek együttesen széles dinamikatartományt és alacsony impedanciájú meghajtó képességet biztosítanak.

Toroid transzformátor

A toroid transzformátornak számos előnye van egy normál EI magú transzformátorral szemben. A rendkívül hatékony kialakítás nagyobb teljesítményt nyújt az azonos méretű EI magtranszformátorhoz képest. Ezenkívül a toroid transzformátor alakja alacsony elektromágneses sugárzást és mechanikai rezgést biztosít a jobb hangminőség érdekében.

Marantz HDAM-SA3 technológia

A Marantz kifejlesztette saját diszkrét áramköri lapjait a standard IC-k helyettesítésére. Ezek a HDAM-ok (Hyper Dynamic Amplifier Module) különálló felületre szerelhető alkatrészekből állnak, rövid tükörképes L / R jelutakkal. Ezek az eszközök pontosan ugyanazt csinálják, mint az Op-erősítők, de drámaian felülmúlják ezeket a megoldásokat a lefordulási sebesség és a csökkentett zajszint szempontjából, dinamikusabb, pontosabb és részletesebb hangzást eredményezve.

A PM6007-ben a HDAM-SA3 áramkör javul az előző modulon, és az alapjárati stabilitásot kevésbé befolyásolják a teljesítménytranzisztor hőmérséklete, hogy a hangteljesítményt magas szintű kimeneten is fenntartsa.

Kiterjesztett csatlakoztathatóság digitális bemenetekhez (2 optikai, 1 koax) Hi-Res Audio támogatással

Mostantól egy koaxiális digitális és két optikai digitális bemenet áll rendelkezésre digitális eszközök csatlakoztatásához és a Hi-Res audió (akár 192 kHz / 24 bites PCM) lejátszásához a PM6007 fejlett audio áramkörén keresztül. A teljes digitális részt teljesen árnyékolja egy extra fém ház, hogy a digitális színpad ne legyen hatással az analóg jelre.

Digitális szűrő optikai / koaxiális bemenethez

A PM6007 új digitális szűrőt vezet be az optikai és koaxiális bemenetekhez. Ez a kétmódos szűrő (Filter1 / Filter2) lehetővé teszi a digitális zenei tartalom optimalizált reprodukcióját az új AK4490 D / A átalakító segítségével, ízlés szerint. Az 1. szűrő egy lassú, előre beállított beállítás, amely javítja a mély sztereó képalkotást, a 2. szűrő pedig egy éles roll-off szűrő a pontosabb kép reprodukció érdekében.

Mélynyomó kimenet

A PM6007 támogatja az opcionális külső mélynyomót, rögzített aluláteresztő frekvenciával, 150 Hz-en. Élvezze a pontos mélyhangokat hallható csúcsok és süllyedések nélkül, függetlenül attól, hogy hová helyezi a mélysugárzót.

Továbbfejlesztett integrált Phono bemenet

A Marantz integrált erősítők történelmileg kiváló minőségű fonoszínpadokat tartalmaznak. A PM6007 hű marad ehhez az örökséghez, kihasználva az újonnan tervezett áramkört, amelyet a PM7000N-mel együtt vezetnek be - amely egy FET-et (terepi tranzisztorokat) integrál a bemeneti szakaszba. Ez a technológia magas bemeneti impedanciát biztosít, kiküszöböli az AC váltakozó kondenzátorok szükségességét, leegyszerűsíti a jelutat, és csökkenti a torzulást és a zajt, ami jelentősen javítja a jel általános tisztaságát.

Hangminőségű hangrészek

A Marantz szilárd hírnevet képvisel abban, hogy Hi-Fi termékeihez a lehető legjobb alkatrészeket választja, és a PM6007 ugyanolyan teljesítmény-alapú Hi-Fi megközelítéssel készül. A Marantz mérnökei kiválasztották és továbbfejlesztették a PM6007-et a korábbi PM6006-hoz képest, átfogó hallgatással a Marantz dedikált létesítményeiben Európában és Japánban, Hi-Fi hangolású hangrészekkel. Például a tápegység kondenzátorainak méretének 20% -kal történő növelése javította a stabilitást a nagy igényű hallgatás során.

A legtöbb zenei hang

A több mint 65 éves Hi-Fi szakértelemre épülő csapat által tervezett és kiterjedt hangolású PM6007 kivételes teljesítményt nyújt az Ön hanggyűjteményéhez. Akár digitális, akár analóg, élvezze a legtöbb zenei hangot bármilyen forrásból.

További adatok / Marantz PM6007 integrált erősítő, fekete

Márka Marantz
Hifi sztereó típus sztereó erősítő
Szín fekete
 • Tegye meg a következő lépést a Hi-Fi-ben:
  A PM6007 integrált áram-visszacsatoló erősítő 2x 45 W-ot (8 ohmos RMS, 20Hz - 20kHz) táplál, hogy kifinomult hangélményt kínáljon.
 • Aprólékosan és mesterien hangolva:
  A kiterjedt hangolási folyamat során a Marantz hangmesterek gondosan finomítják és gondozzák az egyes komponenseket az optimális teljesítmény érdekében.
 • Széles körű csatlakoztathatóság:
  Élvezze a Hi-Res audiofájlokat pontosan az aranyozott bemeneteken keresztül: 5 analóg bemenet, egy koaxiális bemenet és két optikai digitális bemenet.
 • Frissített hangélmény:
  Az újonnan frissített, kiváló minőségű DAC AK4490 gazdagabb hangzást kínál élvezetéhez.
 • Digitális szűrő módok optikai / koaxiális bemenethez:
  Hallgasson finomabb hangélményt, hogy ízlésének megfeleljen az új digitális szűrő mód funkcióval.
 • Teljesítésre készült:
  A merev lábak a kiváló minőségű A / B kapcsolási képességgel rendelkező hangsugárzó terminálok, a teljesen árnyékolt DAC egység és a réz csavarok mellett a valóságnak megfelelő hangzást nyújtanak.
 • A Marantz saját HDAM-SA3 áramköre:
  Szélesebb dinamikatartományt tapasztal, alacsonyabb torzítással a kimeneti szakaszban.
 • Fejlett hőkompenzáció:
  Nincs torzulás a tiszta és pontos hangvisszaadás érdekében, még erőteljes basszus támadások után is.
 • Testreszabott alkatrészek a finomabb hangzás érdekében:
  A toroid transzformátor és a kiváló minőségű, testreszabott alkatrészek kivételes hangminőséget nyújtanak.
 • Beépített phono bemenet:
  Kiváló minőségű MM fono előerősítővel, FET bemenettel, hogy élvezze a legjobb tisztaságot és hangot kedvenc vinyljéről.
 • Mélyebb basszus mélynyomó kimenettel:
  Élvezze az erős basszust mélynyomó, kísérő könyvespolc-hangszórók hozzáadásával, vagy pedig még mélyebbé téve a padlón álló hangszórók hozzáadásával.
 • Fekete vagy ezüst-arany színben kapható
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Hasonló termékek
Marantz PM6007 integrált erősítő, ezüst-arany

Marantz PM6007 integrált erősítő, ezüst-arany

ÁFA-val 199 000 Ft ÁFA nélkül: 156 693 Ft
Hasonló termékek
Marantz PM6007 integrált erősítő, ezüst-arany

Marantz PM6007 integrált erősítő, ezüst-arany

ÁFA-val 199 000 Ft ÁFA nélkül: 156 693 Ft

Termékösszehasonlítás