BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Marantz CD6007 CD lejátszó, fekete

Marantz CD6007 CD lejátszó, fekete
Marantz CD6007 CD lejátszó, fekete Marantz CD6007 CD lejátszó, fekete Marantz CD6007 CD lejátszó, fekete Marantz CD6007 CD lejátszó, fekete Marantz CD6007 CD lejátszó, fekete Marantz CD6007 CD lejátszó, fekete
Marantz
Termékkód: CD6007-N1B

CD-lejátszó speciálisan kiválasztott alkatrészekkel és továbbfejlesztett áramköri elrendezéssel.

A termék részletei

kérésre elérhető

ÁFA-val 169 000 Ft ÁFA nélkül: 133 071 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

A díjnyertes CD6006-ra fejlesztve a finomhangolású CD6007 CD-lejátszó még speciálisan kiválasztott alkatrészeket és továbbfejlesztett áramköri elrendezést kínál. A merev lábak tovább kiküszöbölik a nem kívánt rezgést, miközben a túlméretezett alacsony zajszintű tápegység táplálja a lejátszó digitális és analóg áramköreit. Az új, kiváló minőségű AK4490 DAC és 2 választható szűrő opció a digitális jeleket analógokká alakítja, ezt aztán a Marantz saját kis jelerősítője, a HDAM-SA2 „tolja” az aranyozott szinkron kimenetekre. Ezenkívül egy új távirányítót is mellékeltünk, amely az illeszkedő PM6007 erősítőt is vezérli. A CD6007 egy újonnan kifejlesztett, kifinomult fejhallgató-erősítővel rendelkezik, amely fejhallgató-erősítő erősítési beállítással rendelkezik a fejhallgatók széles skálájának befogadására.

Marantz HDAM Technológia

A Marantz kifejlesztette saját diszkrét áramköri lapjait a standard IC-k helyettesítésére. Ezek a HDAM-ok diszkrét felületre szerelhető alkatrészekből állnak, rövid tükörképes L / R jelutakkal. Ezek az eszközök pontosan ugyanazt csinálják, mint a széles körben használt Op-Amps, de drasztikusan felülmúlják ezeket a kialakításokat a Slew Rate és a csökkentett zajszint szempontjából, dinamikusabb, pontosabb és részletesebb hangzást eredményezve. A CD6007-ben a saját HDAM-SA2 áramkör javítja a korábbi HDAM-modult a még stabilabb energiaellátás érdekében. Az alapjárati áram stabilitását kevésbé befolyásolják a teljesítménytranzisztor hőmérséklete, hogy a hangteljesítmény magas szintű kimeneten is fenntartható legyen.

Referencia minőségű D/A konverzió

A CD6007 új Hi-Res D / A átalakítást tartalmaz. Referencia osztályú AK4490 D / A konverterrel van felszerelve, amely két választható szűrési lehetőséget kínál, és akár 192 kHz / 24 bites és DSD 5,6 MHz felbontást biztosít az optimális zenei hűség érdekében, feszes basszus, kellemes közepek és sima kiterjesztett magasságok mellett CD-lejátszás és Hi-Res formátumok USB-memóriaeszközökről.

Nagyáramú tápegység

Az audio tápegység nagysebességű, nagy áramú Shottky akadály diódákat és új, nagyobb értékű áramtároló kondenzátorokat alkalmaz az előző modellhez képest. A tápfeszültség-kondenzátorok mérete 120% -kal nőtt az áramstabilitás javítása és az AC zaj csökkentése érdekében a nagy igényű hallgatások során.

Fejhallgató-erősítő HDAM-SA2-vel és fejhallgató-erősítő beállításával (alacsony / közepes / magas)

A CD6006-hoz képest a CD6007 továbbfejlesztett és újratervezett fejhallgató-erősítő részt kínál. A CD6007 az exkluzív Marantz HDAM-SA2 áramkört örökölte, három erősítési beállítással (Alacsony / Közép / Magas), hogy tökéletesen illeszkedjen szinte bármilyen márkájú fejhallgatóhoz az optimális egyéni hallgatási élmény érdekében. Azonban, ha úgy tetszik, a fejhallgató-erősítő egy „Off Circuit” funkcióval is rendelkezik, amely automatikusan kikapcsolja a fejhallgató-erősítőt, ha a fejhallgató nincs csatlakoztatva a készülékhez, hogy elkerülje a nem kívánt interferenciát vagy zajt.

Hi-Res Audio lejátszása

A CD6007 MP3, WMA, AAC és WAV, FLAC HD, ALAC, AIFF (akár 192 kHz / 24-bit) és DSD (legfeljebb 5,6 MHz) fájlokat képes lejátszani a csatlakoztatott USB-tárolóeszközről.

Digitális szűrő

A CD6007 egy új választható digitális szűrő opciót vezet be. Ez a kétmódos szűrő (Filter1 / Filter2) lehetővé teszi a digitális zenei tartalmak optimalizált reprodukcióját az új AK4490 D / A átalakító segítségével, ízlés szerint. Az 1. szűrő egy lassú előre beállított beállítás, amely javítja a mély sztereó képalkotást, míg a 2. szűrő egy éles roll-off szűrő a pontosabb kép reprodukcióhoz.

A legtöbb zenei hang

A több mint 65 éves Hi-Fi szakértelemre épülő csapat által tervezett és kiterjedt hangolású CD6007 kivételes teljesítményt nyújt az Ön hanggyűjteményéhez. Akár digitális, akár analóg, élvezze a legtöbb zenei hangot bármilyen forrásból.

További adatok / Marantz CD6007 CD lejátszó, fekete

Márka Marantz
Hifi sztereó típus CD lejátszó
Szín fekete
 • Sokoldalú lejátszás az összes hanghoz:
  Élvezze CD és CD-R / RW gyűjteményét.
 • Támogatja az összes kedvenc fájlt:
  Az összes zenefájl lejátszása az elülső USB-porton keresztül, beleértve: WAV, MP3, AAC, WMA, FLAC HD, ALAC, AIFF és DSD fájlokat.
 • Tiszta hangminőség minden forrásból:
  Kiváló minőségű AK4490 D / A konverzió, ideális nagy felbontású fájlokhoz.
 • Optimalizált hangvisszaadás:
  Két választható digitális szűrő a digitális zenei tartalom optimalizálásához.
 • Az Ön hangjához tervezve:
  További hangzás gondosan kiválasztott alkatrészekkel.
 • Kiváló hangzás még az igényes fejhallgatókról is:
  Teljes diszkrét fejhallgató-erősítő HDAM-SA2-vel, erősítésszabályozással és automatikus kikapcsolási funkcióval.
 • Az interferencia kiküszöbölése a hang tisztasága érdekében:
  A kétrétegű alsó lemez és a merev lábak tisztább, teljesebb hangzást biztosítanak.
 • A legjobb erősítő csatlakozás:
  Aranyozott L / R / koax kimenet az erősítő folyamatos folyamatos csatlakoztatásához.
 • Könnyen kezelhető:
  A rendszer távirányítói Marantz CD-lejátszó, erősítő és hálózati lejátszó.
 • Illeszkedik az Ön belső kialakításához:
  Fekete vagy ezüst arany színben kapható.
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Hasonló termékek
Marantz CD6007 CD lejátszó, ezüst-arany

Marantz CD6007 CD lejátszó, ezüst-arany

ÁFA-val 169 000 Ft ÁFA nélkül: 133 071 Ft
Hasonló termékek
Marantz CD6007 CD lejátszó, ezüst-arany

Marantz CD6007 CD lejátszó, ezüst-arany

ÁFA-val 169 000 Ft ÁFA nélkül: 133 071 Ft

Termékösszehasonlítás