BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X
 

Termékkategóriák

Hifi sztereó

Marantz SA-KI Ruby Super Audio CD lejátszó, fekete
Marantz PM-KI Ruby integrált erősítő, arany
Marantz HD-CD1 CD lejátszó, fekete
Tovább a kategória oldalra

Blu-Ray / DVD lejátszók

Marantz SA-KI Ruby Super Audio CD lejátszó, arany
Marantz HD-CD1 CD lejátszó, ezüst-arany
Marantz SA-KI Ruby Super Audio CD lejátszó, fekete
Tovább a kategória oldalra

Marantz - A zene mindenek előtt

A legtöbb ember kedveli a zenét, azonban akadnak olyanok is, akik rajonganak érte. Mi is ezzel a fajta elköteleződéssel viseltetünk a zene iránt! A legjelentősebb célnak a szerző eredeti közlési szándékának közvetítését tartjuk. Éppen ebből adódik a Marantz filozófiája: "A zene mindenek előtt."

"Range" és "Premium Range"

A Marantz két fő termékkategóriája. A "The Range" sorozat olyan modelleket kínál, amelyek rugalmasan illeszthetőek különféle rendszerekhez, felhasználók széles körét szolgálja ki kiválló minőségben. A "Premium Series" High-End minőséget testesít meg páratlan zenei élményt nyújtva a hi-fi tisztaságát kedvelő felhasználóknak is.

Az elmúlt évek alatt, további kategóriák alakultak ki, ilyen például a "Reference", ezek modelljei tiszta zenei érzelmeket tolmácsolnak a felhsználónak.

Végül pedig a páratlan minőségű KI (Ken Ishiwata) modellek. Ken Ishiwata egy tehetséges audio tervező, aki nem ismer más érzést azon kívül, hogy a hang reprodukció szinte megérinti a hallgatót. Személyes aláírása a Marantz termékeken, kompromisszumok nélküli hifi jelképe.

Termékösszehasonlítás