BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Neutrik LRX

Neutrik LRX
Neutrik
Termékkód: LRX

Jobboldalú, 4 pólusú, SPX speakON konverziós készlet, amivel egyszerűen cserélhető ki egy egyenes csatlakozó egy hajlítottra, anélkül, hogy kivennénk a foglalatból.

A termék részletei

magyarországi raktáron

ÁFA-val 850 Ft ÁFA nélkül: 669 Ft
Szállítási költség: 1 190 Ft
(10.000 Ft-tól ingyenes)
db

Értékeld elsőként!

Minden Neutrik ‘Speakon’ hangszóró/erősítő csatlakozó robusztus, sokoldalú, egyszerűen összeszerelhető és kifejezetten erősítők és hangfalak gyártói használják a termékeikben.

Az érintkezőket magasfeszültség és erős indukciós terheléshez terveztük és, hogy meggátoljunk mindenféle sérülést terhelés alatti kihúzás esetén. Minden érintkező érintésvédett, a csatlakozók is megfelelnek az IEC60065 ("Tesztujjas" procedúra) szabványnak. Az érintkezők 30A RMS 250VAC terhelést bírnak (kivéve, ha külön máshogy jelöljük), nagy kezdő/végingadozás ellenállással (300A 200mSec).

A Canford rendelkezik extra-rugalmas hangfalkábellel, amit kifejezetten a Speakon sorozathoz terveztek, amin egyértelmű színjelölés és számozott magok jelölik a megfelelő Speakon terminal jelöléseket. Ezek az MCS (2.5 mm^2) és MCS-HD (4 mm^2), mind elérhető 2, 4 és 8 magos verzióban.

További adatok / Neutrik LRX

Márka Neutrik
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás