Pioneer TS-G1032I

Pioneer
Termékkód: TS-G1032I

10 cm-es, 2-utas, koaxiális hangszórók (200W).
TS-G1032I

A termék részletei

kérésre elérhető

ÁFA-val 8 490 Ft ÁFA nélkül: 6 685 Ft
Szállítási költség: 1 190 Ft
(10.000 Ft-tól ingyenes)

Értékeld elsőként!

A jobb hangzású hangszórókért.

 

Fedezd fel a megújított G-sorozatot! A továbbfejlesztett, G-sorozatú hangszórók kifejezetten prémium és erőteljes hangzásra lettek kifejlesztve - a legjobb ár-érték aránnyal. Szilárd kialakításuk többszegecses mintához is kiváló, ezért a G-sorozatú hangszórókat kifejezetten egyszerű beszerelni az autóba. Hála a megnövelt teljesítménykezelésnek és nagy részletességű kialakításuknak ezek a hangszórók mély, ütős basszust és természetes magas hangokat állítanak elő - még magas hangerőn is.

 

TS-G1032i

Javítsd fel az autód hangzását okos és megfizethető módon a TS-G1032i hangszóróval! Ez a 10cm-es, 2-utas, koaxiális hangszóró akár 30 watt névleges zenei teljesítményre képes, 200 watt csúcs-terhelhetőséggel. Tartalmaz továbbá:

 

Fejlett vokál és basszus

Ez a hangszóró egy keskeny Piezo csipogóval van felszerelve, ami segít a mélysugárzónak visszaadni a magas frekvenciákat. A kiegészítő csúcsminőségű rézgyűrű és nagy sűrűségű IMPP™ tölcsér ezeket a frekvenciákat még ki is terjeszti! A rézgyűrű csökkenti a torzítást, míg az erős tölcsér pumpálja a basszust.

 

Minőségi kivitel

Extrémen masszív, de könnyű tervezésükkel ezek a G-sorozatú hangszórók nem csak jól szólnak, de ugyanolyan csinosak is. Továbbá, most már egyszerűbben beépíthetők még több autóba. És a sűrű hálója garantálja a pormentességet is.

 

Nagy érzékenységű teljesítmény

A legtöbb hangszóró torzítani kezd, ha túl nagy hangerőt eresztesz rá. A G-szériájú hangszórók nagy érzékenységűek, valódi HiFi hangzást és megbízható teljesítményt nyújtanak még alacsony bemeneti jelszintnél is.

További adatok / Pioneer TS-G1032I

Márka Pioneer
Cégnév Üzlet helye Távolság (km) Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!

Termékösszehasonlítás