BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Pioneer AVIC-F970BT

Pioneer
Termékkód: AVIC-F970BT

Felső kategóriás navigációs AV rendszer 6.2 colos érintőképernyővel

A termék részletei

nem kapható/elfogyott

ÁFA-val 249 900 Ft ÁFA nélkül: 196 772 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

Légy mindig csatlakoztatva, bármerre is jársz!

 

Az AVIC-F970BT kombinálja a csúcsminőségű hangzást és videó lejátszást az okos navigációval. Ráadásul támogatja a legújabb okostelefon csatlakoztatási lehetőségeket, mint az Apple CarPlay, Bluetooth és még sok más. Ne várj tovább, ennél okosabban és biztonságosabban nem lehet csatlakozni!

Ez az AVIC egység egy 6.2 colos, multi-touch képernyőt kapott egy intuitív, egyszerűen használható interfésszel, ami egyszerű vezérlést kínál az úton. Sőt, a képernyő és a gombok is alkalmazkodnak a nappali és éjszakai optimális láthatósághoz.

 

Apple CarPlay®

Ez a navigációs egység tökéletes, után gyártott megoldás az Apple CarPlay-hez. Okosabb, biztonságosabb és szórakoztatóbb módja iPhone-od autós használatának. A CarPlay hihetetlenül intuitív módon segít az iPhone felhasználóknak telefonhívásokat kezdeményezni, zenét hallgatni, térképet használni, üzenetekhez hozzáférni egyetlen szóval, vagy érintéssel.

 

Hálózati navigáció

Légy mindig naprakész és utazz gyorsabban az AVICSYNC-kel! (Android). Használd az appot, hogy kiegészítsd a térképed adatait, hozzáférj internetes, hely-alapú szolgáltatásokhoz, tervezd meg az utazásod akár az autóban, akár az autón kívül! Az AVICSYNC automatikusan szinkronizálja az adatokat a telefonodról, amint visszaszálltál a kocsiba.

Az AVICSYNC okostelefon app hamarosan elérhető.

 

Dupla kamera bemenet

A dupla kamera bemenettel a parkolás gyerekjáték! Akár két kamerát is ráköthetsz (külön megvásárolható) egy helyett, hogy teljes képet kaphass a körülötted lévő akadályokról.

 

Dübörgő Bluetooth

Hogy maximalizáljuk a csatlakoztathatóságot, a fejlett Bluetooth modullal böngészhetsz, és nagy felbontásban játszhatsz le zenét, fejlett hangfelismeréssel rendelkezik és általánosan jobb hangminőséget érsz el. Ráadásul a Sound Retriever AIR technológia a lehető legjobb minőségben enged zenét hallgatni, mert a tömörített zenefájlok minőségét is feljavítja zenehallgatás közben.

 

Bármit megeszik!

Erre az autós vevőegységre bármit ráköthetsz, és szinte minden formátumot lejátszik. Hallgasd kedvenc zenéidet, vagy nézz filmet a CD, DVD, iPod, iPhone, Android okostelefon, USB, HDMI, Aux-in, és Bluetooth bemenetek valamelyikéről!

 

A még jobb hangzásért

Javítsd fel a hangzást a csúcsminőségű hangfunkciókkal, mint a 13 sávos grafikus EQ, beépített automata EQ és időigazítás, ami kifejezetten a te autód és annak hangszóróihoz állítja be és finomhangolja a hangzást.

További adatok / Pioneer AVIC-F970BT

Márka Pioneer

Funkciók

  • Apple CarPlay®
  • Bluetooth képes
  • CD/DVD
  • FM rádió
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás