Pioneer AVIC-F77DAB

Pioneer
Termékkód: AVIC-F77DAB

Az AVIC-F77DAB kombinálja a csúcsminőségű hangzást és videózást az okos navigációval. Ráadásul támogatja a legújabb okostelefon csatlakoztatási lehetőségeket, mint az Apple CarPlay, Android Auto, AppRadio, Bluetooth és még sok más.

A termék részletei

külső raktáron, 5-8 napon belül szállításra kész

ÁFA-val 419 900 Ft ÁFA nélkül: 330 630 Ft
Ingyenes kiszállítás!
db

Értékeld elsőként!

Légy mindig csatlakoztatva, bármerre is jársz!

 

Ne várj tovább, ennél okosabban és biztonságosabban nem lehet csatlakozni!

Ez az AVIC egység egy 7 colos, multi-touch képernyőt kapott egy intuitív, egyszerűen használható interfésszel, ami egyszerű vezérlést kínál az úton. Sőt, a képernyő és a gombok is alkalmazkodnak a nappali és éjszakai optimális láthatósághoz.

Mit tud még? Az AVIC-F77DAB beépített HDMI porttal rendelkezik, amire egy tetszőleges AV forrást köthetsz, vagy akár a telefonod is, AppRadio módhoz. Végül, de nem utolsó sorban ez az autós vevőegység aranyozott RCA csatlakozókkal érkezik a lehető legjobb hangminőségért.

 

Apple CarPlay®

Ez a navigációs egység tökéletes, után gyártott megoldás az Apple CarPlay-hez. Okosabb, biztonságosabb és szórakoztatóbb módja iPhone-od autós használatának. A CarPlay hihetetlenül intuitív módon segít az iPhone felhasználóknak telefonhívásokat kezdeményezni, zenét hallgatni, térképet használni, üzenetekhez hozzáférni egyetlen szóval, vagy érintéssel.

 

Android Auto

Az Android Autóval egyszerűen és biztonságosan férhetsz hozzá appokhoz és szolgáltatásokhoz az autódban. Az egyszerű és intuitív kezelőfelülettel vagy hangvezérléssel böngészhetsz és játszhatsz le zenét, vagy használhatod a Google Térképeket navigációra, és kapsz valósidejű dugó információkat anélkül, hogy levennéd a szemed az útról.

 

Hálózati navigáció

Légy mindig naprakész és utazz gyorsabban az AVICSYNC-el! Használd az appot, hogy kiegészítsd a térképed adatait, hozzáférj internetes, hely-alapú szolgáltatásokhoz, tervezd meg az utazásod akár az autóban, akár az autón kívül! Az AVICSYNC automatikusan szinkronizálja az adatokat a telefonodról, amint visszaszálltál a kocsiba.

Az AVICSYNC okostelefon app hamarosan elérhető.

 

Dupla kamera bemenet

A dupla kamera bemenettel a parkolás gyerekjáték! Akár két kamerát is ráköthetsz (külön megvásárolható) egy helyett, hogy teljes képet kaphass a körülötted lévő akadályokról.

 

Dübörgő Bluetooth

Hogy maximalizáljuk a csatlakoztathatóságot, a fejlett Bluetooth modullal böngészhetsz, és nagy felbontásban játszhatsz le zenét, fejlett hangfelismeréssel rendelkezik és általánosan jobb hangminőséget érsz el. Ráadásul a Sound Retriever AIR technológia a lehető legjobb minőségben enged zenét hallgatni, mert a tömörített zenefájlok minőségét is feljavítja zenehallgatás közben.

 

Bármit megeszik!

Erre az autós vevőegységre bármit ráköthetsz, és szinte minden formátumot lejátszik. Hallgasd kedvenc zenéidet, vagy nézz filmet a CD, DVD, iPod, iPhone, Android okostelefon, USB, HDMI, Aux-in, és Bluetooth bemenetek valamelyikéről!

 

Digitális hangsugárzás

Ezzel a fejegységgel digitális minőségben, torzítás nélkül hallgathatod kedvenc rádióidat a beépített DAB+ FM/AM vevővel. Az időeltoló (Time Shift) funkcióval visszatekerheted, megállíthatod és újraindíthatod a zenét, amikor csak akarod.

 

A még jobb hangzásért

Javítsd fel a hangzást a csúcsminőségű hangfunkciókkal, mint a 13 sávos grafikus EQ, beépített automata EQ és időigazítás, ami kifejezetten a te autód és annak hangszóróihoz állítja be és finom hangolja a hangzást.

További adatok / Pioneer AVIC-F77DAB

Márka Pioneer

Funkciók

  • Felső kategóriás navigációs AV rendszer
  • 7 colos érintőképernyővel,
  • Apple CarPlay®
  • Android Auto
  • Bluetooth képes
  • CD/DVD
  • HDMI
  • DAB rádió
Cégnév Üzlet helye Távolság (km) Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!

Termékösszehasonlítás