BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Pioneer MVH-A200VBT Bluetooth/USB/AUX multimédia fejegység

Pioneer
Termékkód: MVH-A200VBT

6.2-colos érintőképernyő Bluetooth, USB és Aux bemenettel, valamint videó kimenettel. Támogatja a közvetlen iPod vezérlést.

A termék részletei

nem kapható/elfogyott

ÁFA-val 65 900 Ft ÁFA nélkül: 51 890 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

Megfizethető autós szórakozás.


Élvezze kedvenc média tartalmait egy nagy, 6.2-colos érintőképernyőn, egyenesen az autója műszerfaláról! Vigye magával az útra a kedvenc filmjeit és zenéit! Akár hordozható zenelejátszóról van szó, akár a legújabb iPhone-ról, az MVHA200VBT szinte bármilyen digitális forrásból képes audiot / videot lejátszani le. Sőt, ez az autós AV lejátszó még Bluetooth képes is, úgyhogy kábelek nélkül is tud zenét lejátszani vagy telefonhívásokat folytatni.

További adatok / Pioneer MVH-A200VBT Bluetooth/USB/AUX multimédia fejegység

Autós multimédia típus multimédia kijelző
Márka Pioneer
Kijelző funkciók 6,2" WVGA, érintőképernyős működtetés
Csatlakozási lehetőségek Android, Bluetooth, iPhone, iPod
Apple/Android kompatibilitás Android kompatibilis, iPhone kompatibilis, iPod kompatibilis, videó lejátszás, zenelejátszás
Autóhifi csatlakozások Aux-in, hátsó video kimenet

Funkciók

  • USB bemenet - Csatlakoztasson bármilyen eszközt egy USB interfész kábellel, hogy töltse a készüléket és tisztán hallgassa a zenéket róla!
  • Bluetooth képes - Alkalmazkodjon a helyi törvényekhez a beépített Bluetooth-szal (kéz nélküli telefonálás). "Wide Band Speech" kéz nélküli telefonálás, vezeték nélküli audio sugárzás (A2DP) előadó-, album- és dalkereséssel, egyszerű párosítással és audiovezérléssel AVRCP: a Bluetooth® vezeték nélküli technológia biztonságosabbá és kényelmesebbé tette az autózást.
  • iPod / iPhone kompatibilis - iPod és iPhone direkt vezérlésével közvetlenül a műszerfalról vezérelheti i-eszközeit, miközben kiváló hangminőséget biztosít.
  • Karaoke - Csak csatlakoztasson egy (külön kapható) mikrofont az arra kompatibilis Pioneer fejegységre, és a felhasználók rákeverhetik saját hangjukat bármely arra alkalmas zenei forrásra vagy Bluetooth vezeték nélküli audiora.
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás