BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Pioneer DEQ-S1000A-I univerzális hangprocesszor

Pioneer DEQ-S1000A-I univerzális hangprocesszor
Pioneer DEQ-S1000A-I univerzális hangprocesszor Pioneer DEQ-S1000A-I univerzális hangprocesszor
Pioneer
Termékkód: DEQ-S1000A-I

Könnyen telepíthető, elrejthető univerzális hangprocesszor. A DEQ-S1000A az eredeti hangszórók hangjának javítására szolgál. Csatlakozik az Apple iOS és Android készülékekhez, és a Pioneer Sound Tune alkalmazását használja fel a beállított és kiváló minőségű audio funkciókhoz.

A termék részletei

kérésre elérhető

ÁFA-val 54 900 Ft ÁFA nélkül: 43 228 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

Univerzális hangprocesszor


A DEQ-S1000A a Pioneer univerzális hangprocesszora, amely a gyári sztereó és hangszórók hangminőségének javítására szolgál. Mivel az eredetileg felszerelt sztereót nem kell cserélni, a telepítés * egyszerű. Kompakt méretéből adódóan szem elől elrejtve is telepíthető, bevezetve egy kevésbé látható telepítési módot.

A DEQ-S1000A a kiváló minőségű prémium hangvisszaadás érdekében tartalmazza a Pioneer teljes körű, nagy teljesítményű, 48 bites, kétmagos DSP-jét. A belső óra és minta optimálisan került behangolásra. A jitter zaj által okozott hangromlás teljesen megszűnik.

Ha a Pioneer Sound Tune alkalmazásával együtt használjuk, akkor az alap gyári hangszórókhoz magas minőségű hangzást adhatunk. Minden művelet könnyen elvégezhető egy kompatibilis okostelefonon keresztül és a beállítások széles skálája elérhető az élő szimulációs beállításoktól a 31 sávos egyéni hangszínszabályzó beállításokig a Sound Tune alkalmazás segítségével.

(*Szükségesek lehetnek jármű specifikus kábelek, amelyek külön vásárolhatóak meg.)

További adatok / Pioneer DEQ-S1000A-I univerzális hangprocesszor

Márka Pioneer
  • Pioneer Sound Tune alkalmazás - A Pioneer Sound Tune alkalmazásának köszönhetően az alap gyári hangszórók kiváló minőségű hangzást kapnak. Minden művelet könnyen elvégezhető egy kompatibilis okostelefonon keresztül és a beállítások széles skálája elérhető az élő szimulációs beállításoktól a 31 sávos egyéni hangszínszabályzó beállításokig a Sound Tune alkalmazás segítségével.
  • iPhone részére készült - Az iPhone Direct Control segítségével közvetlenül az autó műszerfaláról kezelheti az i-eszközeit és élvezheti a kiváló hangzást.
  • Kompatibilis az Android alkalmazással - Csatlakoztassa és hallgassa a készüléken tárolt zenéket alkalmazás letöltése nélkül.
  • USB bemenet - Csatlakoztasson bármilyen eszközt USB-kábellel a készülék feltöltéséhez vagy tiszta hangzáshoz.
  • 13-sávos grafikus hangszínszabályzó (EQ) - Állítsa be audio kimenetét részletesen, egy olyan zenei élmény eléréséhez, amely az Ön igényeire van szabva.
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás