BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

devolo Magic 2 LAN triple Starter Kit

devolo Magic 2 LAN triple Starter Kit
devolo
Termékkód: D 8517

A Magic 2 LAN hármas indítókészlettel otthoni nagy teljesítményű dLAN hálózatot hozhat létre a Powerline technológiával, és bármilyen szobában élvezheti a folyamatos, gyors internet-hozzáférést.

A termék részletei

magyarországi raktáron

ÁFA-val 54 500 Ft ÁFA nélkül: 42 913 Ft
Ingyenes kiszállítás!
szett

Értékeld elsőként!

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Élvezze a gyors internetet minden szobában - most szörfözhet a Powerline technológiával!

Nem csoda, hogy a ház egész területén gyorsan csatlakozik az internethez - csak egy kis varázslat. A Magic 2 LAN hármas indítókészlettel otthoni nagy teljesítményű dLAN hálózatot hozhat létre a Powerline technológiával, és bármilyen szobában élvezheti a folyamatos, gyors internet-hozzáférést. Mivel a dLAN azt jelenti: Internet a csatlakozóból. Az internetet vastag falakon továbbítják a meglévő távvezetéken keresztül - így minden aljzat potenciális hálózati aljzatmá válik. Ezenkívül a devolo Magic sorozat modern G.hn szabványa nemcsak a nagy adatátviteli sebességet, hanem a rendkívül stabil kapcsolatot is biztosítja.
Plug & Play: Gyors és egyszerű a legjobb otthoni hálózathoz

Szeretne jobb internetet egyetlen gombnyomással? Ez egyszerű: Csatlakoztassa az 1. számú aljzat-adaptert a routeréhez a mellékelt Ethernet-kábellel. Ezután csatlakoztassa a devolo Magic 2 LAN háromszoros adaptert minden más szabad aljzathoz. Néhány másodperc múlva a két mágikus adapter csatlakozik egymáshoz. Mostantól akár 2400 Mbit / s sebességű internetkapcsolat érhető el közvetlenül a foglalatból. Az új Powerline hálózat tetszőleges számú Magic adapterrel bővíthető. A Magic WiFi adapterekkel könnyedén frissítheti hálózatát például mesh-WLAN kapcsolattal.
3 Gigabites LAN port: A teljes multimédia központ hálózatához

A Magic 2 LAN tripla a multimédiás sarok hatékony internet-növelése. Három Internet-kompatibilis eszközt csatlakoztathat a plug-in-adapterhez, és így csatlakozhat az internethez - köszönhetően a 3 Gigabites LAN portnak, amelynek maximális sebessége 2400 Mbit / s. Ezzel online elérhetővé teszi a nappali elektronikáját, például a Smart TV-t és a játékkonzolt. Dőljön hátra, és élvezze kedvenc filmjeit és játékait zökkenőmentesen és megszakítás nélkül - a Magic hármas megfelel a modern szórakozás elvárásainak!


További adatok / devolo Magic 2 LAN triple Starter Kit

Márka devolo
Lan portok száma 3 db
Átviteli sebesség max. 2400 Mbps
Beépített kon. aljzat három adapteren
  • Egyidejű streaming, streaming és letöltés akár 2400 Mbit / s sebességgel.
  • Leggyorsabb LAN adapter világszerte, jövőbiztos G.hn technológiával
  • 3 nagy teljesítményű gigabites LAN-kapcsolat szükségtelenné teszi a további kapcsolókat
  • Kiváló nagy sebességű otthoni hálózat az úttörő és a piacvezető távvezetékén keresztül
  • Kezdő készlet nagy teljesítményű felhasználók és játékosok számára, 2 adapterrel, összesen 4 gigabites LAN-csatlakozással
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás