BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

BOSE SoundTouch vezeték nélküli kapcsolat adapter

BOSE SoundTouch vezeték nélküli kapcsolat adapter
BOSE SoundTouch vezeték nélküli kapcsolat adapter BOSE SoundTouch vezeték nélküli kapcsolat adapter BOSE SoundTouch vezeték nélküli kapcsolat adapter BOSE SoundTouch vezeték nélküli kapcsolat adapter BOSE SoundTouch vezeték nélküli kapcsolat adapter
Bose
Termékkód: B 767397-2110

Alakítsa át a hangszóróit. Streameljen bármilyen zenét. Vezeték nélkül.

A termék részletei

magyarországi raktáron

ÁFA-val 64 900 Ft ÁFA nélkül: 51 102 Ft
Ingyenes kiszállítás!
db

Értékeld elsőként!

Alakítsa át a hangsugárzóit. Tetszés szerinti zeneátvitel. Vezeték nélkül.

 

Szereti a már meglévő hangsugárzóit. De azok nem tudják elérni a vezeték nélküli zene világát. Legalábbis mostanáig. Alakítsa át sztereó- vagy házimozirendszerét a SoundTouch vezeték nélküli kapcsolat adapter hozzáadásával, és zenét játszhat le otthoni Wi-Fi® vagy Bluetooth® eszközeiről. Használja a SoundTouch alkalmazást a zenéje egyszerű vezérlésére. Ha más SoundTouch hangsugárzókkal egészíti ki, akkor akár az egész otthonán belül hallgathatja a zenét. Tegye okosabbá hangszóróját: tegye vezeték nélkülivé és hallgasson bármilyen zenét. Ilyen egyszerű.

 

  • A már meglévő hangszórók segítségével – sztereó hangrendszer, házimozirendszer vagy dokkolható hangszórók – könnyen hozzáférhet a vezeték nélküli zenéhez
  • Használja az otthoni Wi-Fi hálózatot vagy Bluetooth eszközöket, hogy könnyen hozzáférjen a kedvenc zenéjéhez
  • Könnyen bővíthető egyéb SoundTouch hangsugárzókkal, hogy az egész otthonában hallgathassa a zenét
  • Egyszerűen beállítható, és minden szükséges kábel biztosítva van hozzá
  • A SoundTouch alkalmazás lehetővé teszi, hogy telefonjával vagy táblagépével vezérelje a zenelejátszást

 

 

 

 

Mivel csatlakozhat?

 

Az adapter három gyakori bemenettel rendelkezik (optikai, AUX és RCA), így bármilyen eszköz, ami támogatja a bemenetek egyikét, használható SoundTouch vezeték nélküli hangrendszerként. A legtöbb sztereó hangrendszer, házimozirendszer és dokkolható hangszóró kompatibilis – így nagy valószínűséggel az Ön eszköze is használható a gyors csatlakoztatás és beállítás után. Már rendelkezik Bose rendszerrel? Sok rendszer kompatibilis, beleértve a legtöbb Lifestyle, CineMate, Wave, SoundDock és SoundLink terméket.

 

 

 

A zene felfedezése a SoundTouch rendszerrel

 

Minden SoundTouch hangszóró vezeték nélküli hozzáférést biztosít olyan közkedvelt zenei szolgáltatásokhoz, mint a Spotify® és a Pandora®, továbbá internetes rádióállomásokhoz és saját zenetárához. Csatlakoztathatók otthoni Wi-Fi -hálózatához, így közvetlenül az internetről játszhatja le a zenét magán a rendszeren – emellett bármit lejátszhat bármilyen, Bluetooth technológiával rendelkező telefonról vagy táblagépről.*

 

*Az elérhető zeneszolgáltatások országonként eltérők lehetnek

 

 

Bővítse rendszerét

 

A SoundTouch rendszer szépsége az, hogy Önnel együtt fejlődik. Ha beszerzi a SoundTouch vezeték nélküli kapcsolatot a sztereó vevőjéhez, bármikor bővítheti azt: SoundTouch 10 hangszóró a konyhába vagy SoundTouch 20 hangszóró a hálószobába. Szinkronizálja őket, hogy ugyanazt a zenét játsszák minden helyiségben vagy különböző zenét az egyes szobákban. Az Ön életstílusához és zenehallgatási szokásaihoz igazodik.

 

 

Ingyenes, nagy teljesítményű alkalmazás

 

Az ingyenes SoundTouch alkalmazás segítségével okostelefon vagy táblagép használatával hatékonyabban vezérelheti SoundTouch vezeték nélküli kapcsolat adapterét. Böngésszen a zenék között, és szabályozza a zenéket egész otthonában. Hallgasson zenét azonnal, vagy az alkalmazás használatával szabja testre kedvenc lejátszási listáinak és állomásainak előbeállításait.

 

 

 

Beépített Bluetooth

 

A SoundTouch rendszerek Bluetooth csatlakozással rendelkeznek, ezért bármilyen kompatibilis eszközről képesek zenét adatfolyamként lejátszani – ahol csak akarja. Így még több forrást használhat, pl. a YouTube-ot is.

 

 

 

Van hangszórója, azonban nincs vevője?

 

Ha passzív hangszórója van, a SoundTouch SA-5 erősítő üzemelteti azokat, valamint csatlakozik az otthoni Wi-Fi-hálózathoz. Így a passzív hangszórón is hozzáférhet a vezeték nélküli zenékhez. Otthonában bárhol megkönnyíti a zenehallgatást – a kültéri hangszórókon is. Az SA-5 erősítő szintén része a SoundTouch családnak.

További adatok / BOSE SoundTouch vezeték nélküli kapcsolat adapter

Márka Bose
  • A SoundTouch Wireless Link egy egység, amely meglévő hangrendszeréhez csatlakozva átalakítja azt egy SoundTouch vezeték nélküli hangrendszerré.
  • A SoundTouch Wi-Fi® kapcsolaton keresztül teszi kényelmesebbé zenéi elérését otthonában. Egyetlen rendszer segítségével hozzáférhet olyan népszerű zenei szolgáltatásokhoz, mint a Spotify® és a Pandora®, továbbá internetes rádióállomásokhoz és saját zenetárához.
  • A SoundTouch termékeket bármilyen Bluetooth eszközzel párosíthatja, és ennek köszönhetően további zenehallgatási lehetőségek – például kedvenc YouTube videói – nyílnak meg Ön előtt.
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás