BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Neutrik BST-BNC-5

Neutrik BST-BNC-5
Neutrik
Termékkód: BST-BNC-5

Színes kábelcsizmák rearTWIST BNC kábelcsatlakozókhoz

A termék részletei

magyarországi raktáron

ÁFA-val 170 Ft ÁFA nélkül: 134 Ft
Szállítási költség: 1 190 Ft
(10.000 Ft-tól ingyenes)
db

Értékeld elsőként!

Egy széria csúcsminőségű BNC csatlakozó, amik kiváló elektromos, mechanikus, és összeszerelési tulajdonságokkal rendelkezik a precíziós gyártás miatt 75 ohm ellenállású, kiváló jeltartású még 5.4GHz frekvencián is, ezért alkalmas 3Gb/s HD-SDI 1080p, SD-SDI és analóg videóra. A kompakt variációja a BNC tradicionális teker-és-zár csatlakozójának. A csatlakoztatás egy határozott, teljes kábeles tekeréssel végezhető el, nem kell egy kis recézett csavart tekergetni mellette.

Az integrált kábel tehermentesítő csizma szélesebb fogást biztosít ezért is ideális sűrűbb beépítéseknél használni, ahol nehezebb a fejet betuszkolni. A beépített fekete kábelcsizma minden csatlakozóhoz jár, tehermentesítővel. Kiegészítő színes csizmák,amivel jelölhetőek a kábelek - külön rendelhetők, és összeszereléskor felhasználhatók.

A BST-BNC kábelcsizmák NBNC típusú csatlakozókkal használhatók, míg a BST-BLC csizmák az NBLC típusú csatlakozókhoz. Egy gumisapka kábelcsatoló hurokkal szintén kapható.

Mind a központi tű, és a külső keret (fonat) Neutrik krimpelő és öntőkészlettel készült. Krimpelők és öntőformák külön rendelhetők (Csak UK). A csatlakozóméret és a hozzá tartozó krimp együttesen használandó. A népszerű kábelekhez valóból mindig van raktáron, de speciális igények esetén keressék fel ügyfélszolgálatunkat!

Szükséges kiegészítők: Egy csavarkulcsot is tartalmazó kábelkészítő készlet szükséges a Tol-és-Húz csatlakozókhoz.

Opcionális kiegészítők: Színkódolt kábel tehermentesítő csizmák.

További adatok / Neutrik BST-BNC-5

Márka Neutrik
Csatlakozó típus BNC
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás