BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

BOSE SoundTouch 30 vezeték nélküli hangszóró, fekete

Bose
Termékkód: B 738102-2110

Legjobb teljesítmény. Mély, erőteljes hang. Bluetooth és Wi-Fi támogatás.

A termék részletei

magyarországi raktáron

ÁFA-val 209 900 Ft ÁFA nélkül: 165 276 Ft
Ingyenes kiszállítás!
db

Értékeld elsőként!

Érje el kedvenc zenéjét könnyedén – és bárhol

Ha kedvenc zenéihez azonnali, könnyű hozzáférést szeretne. Továbbá igazán érezni akarja a zenét, különösen azokon a nagy ünnepi összejöveteleken vagy az spontán bulikon, amelyeknek szeret a házigazdája lenni. A vezeték nélküli SoundTouch 30 hangszóró mindig teljesít. A számtalan különböző zene lejátszásához csak telepítse az ingyenes SoundTouch alkalmazást a készülékére. Majd kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

  1. Dugja be a hangszórót
  2. Csatlakoztassa a Wi-Fi®-hez
  3. Irányítsa az egészet az alkalmazással

Kevesebb erőfeszítés, több zene

A SoundTouch esetében mindent megtettünk a könnyű kezelhetőségért. Hallgathat, amit csak akar, nem kell azon aggódnia, melyik technológia a jobb. A Bluetooth® segítségével ezen a hangszórón közvetlenül mobiltelefonjáról vagy táblagépéről is hallgathat zenét, vagy csatlakoztathatja a hangszórót a Wi-Fi-hálózathoz, és hallgathat zenét otthon telefonja nélkül.


Minden zenei tartalmát gyorsan és egyszerűen irányíthatja


Szólaltassa meg kedvenc zenéjét a SoundTouch hangsugárzóból, a SoundTouch alkalmazással. A SoundTouch teljes irányítást biztosít a zenehallgatási élmény fölött közvetlenül okostelefonjáról vagy táblagépéről. Böngésszen olyan népszerű zenei szolgáltatások kínálatában, mint a Spotify® és a Deezer, hallgasson internetes rádiókat a TuneIn alkalmazással, vagy válogasson saját zenei könyvtárából. Szabja testre a programhelyeket, hogy egyetlen érintéssel hozzáférjen kedvenc zenéihez, és irányítson egy vagy akár több SoundTouch hangsugárzót otthona bármely pontján.


SZABADALMAZTATOTT TECHNOLÓGIA
a lenyűgöző hangzás érdekében

Képes egyetlen hangszóró reprodukálni a zenét azzal az erővel és érzelemmel, amelyet hallani szeretne a kedvenc dalainál? A miénk igen. A SoundTouch 30 hangszóró szabadalmaztatott waveguide technológiát és nagy teljesítményű meghajtókat alkalmaz, amelyek a legnagyobb helyiségeket is képesek mély, gazdag, élethű hangzással megtölteni.


EGYETLEN RENDSZER EGY ZENÉVEL TELI VILÁGÉRT


Minden SoundTouch hangsugárzó vezeték nélküli hozzáférést biztosít olyan kedvelt zenei szolgáltatásokhoz, mint a Spotify® és a Deezer, és saját zenetárához.

Az Ön életmódjához tervezve. És zenehallgatási szokásaihoz igazítva.Töltse be a lakást hangokkal, vagy árassza el otthonát zenével. A SoundTouch hangszórókat az Ön életmódjához terveztük – és úgy készítettük, hogy Önnel együtt fejlődhessen. Ha már beszerzett egyet, bármikor bővítheti azt továbbiakkal. Mind együttesen működtethető. Így zenéje szobáról szobára Önnel tart. A különböző szobákban eltérő zenéket játszhat le, vagy mindenütt ugyanazt.

AZONNALI ZENEHALLGATÁS

Csak a SoundTouch teszi lehetővé, hogy hat programhely segítségével elmentse kedvenc zenéit azonnali meghallgatásra, így nem kell időt pazarolnia azok keresésére. Társítson egy programhelyet a bulikhoz illő kedvenc Spotify lejátszási listájához, egy másikat a TuneIn szolgáltatásban nemrégiben felfedezett internetes rádióállomáshoz, és egy harmadikat kedvenc előadója összes zenéjéhez. Beállíthatja őket zenei könyvtárához, podcastjaihoz, albumaihoz stb.

További adatok / BOSE SoundTouch 30 vezeték nélküli hangszóró, fekete

Márka Bose
Vezetéknélküli hangszóró típus Bluetooth, Wi-Fi
Csatlakozási lehetőségek Bluetooth, Spotify, WiFi
Szín fekete
Speciális funkciók I Bluetooth
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Hasonló termékek
BOSE SoundTouch 30 vezeték nélküli hangszóró, fehér

BOSE SoundTouch 30 vezeték nélküli hangszóró, fehér

ÁFA-val 209 900 Ft ÁFA nélkül: 165 276 Ft
Hasonló termékek
BOSE SoundTouch 30 vezeték nélküli hangszóró, fehér

BOSE SoundTouch 30 vezeték nélküli hangszóró, fehér

ÁFA-val 209 900 Ft ÁFA nélkül: 165 276 Ft

Termékösszehasonlítás