BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

BOSE SoundTouch 30 vezeték nélküli hangszóró, fekete

BOSE SoundTouch 30 vezeték nélküli hangszóró, fekete
BOSE SoundTouch 30 vezeték nélküli hangszóró, fekete BOSE SoundTouch 30 vezeték nélküli hangszóró, fekete BOSE SoundTouch 30 vezeték nélküli hangszóró, fekete BOSE SoundTouch 30 vezeték nélküli hangszóró, fekete BOSE SoundTouch 30 vezeték nélküli hangszóró, fekete BOSE SoundTouch 30 vezeték nélküli hangszóró, fekete BOSE SoundTouch 30 vezeték nélküli hangszóró, fekete
Bose
Termékkód: B 738102-2110

Legjobb teljesítmény. Mély, erőteljes hang. Bluetooth és Wi-Fi támogatás.

A termék részletei

magyarországi raktáron

ÁFA-val 209 900 Ft ÁFA nélkül: 165 276 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

Érje el kedvenc zenéjét könnyedén – és bárhol

Ha kedvenc zenéihez azonnali, könnyű hozzáférést szeretne. Továbbá igazán érezni akarja a zenét, különösen azokon a nagy ünnepi összejöveteleken vagy az spontán bulikon, amelyeknek szeret a házigazdája lenni. A vezeték nélküli SoundTouch 30 hangszóró mindig teljesít. A számtalan különböző zene lejátszásához csak telepítse az ingyenes SoundTouch alkalmazást a készülékére. Majd kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

  1. Dugja be a hangszórót
  2. Csatlakoztassa a Wi-Fi®-hez
  3. Irányítsa az egészet az alkalmazással

Kevesebb erőfeszítés, több zene

A SoundTouch esetében mindent megtettünk a könnyű kezelhetőségért. Hallgathat, amit csak akar, nem kell azon aggódnia, melyik technológia a jobb. A Bluetooth® segítségével ezen a hangszórón közvetlenül mobiltelefonjáról vagy táblagépéről is hallgathat zenét, vagy csatlakoztathatja a hangszórót a Wi-Fi-hálózathoz, és hallgathat zenét otthon telefonja nélkül.


Minden zenei tartalmát gyorsan és egyszerűen irányíthatja


Szólaltassa meg kedvenc zenéjét a SoundTouch hangsugárzóból, a SoundTouch alkalmazással. A SoundTouch teljes irányítást biztosít a zenehallgatási élmény fölött közvetlenül okostelefonjáról vagy táblagépéről. Böngésszen olyan népszerű zenei szolgáltatások kínálatában, mint a Spotify® és a Deezer, hallgasson internetes rádiókat a TuneIn alkalmazással, vagy válogasson saját zenei könyvtárából. Szabja testre a programhelyeket, hogy egyetlen érintéssel hozzáférjen kedvenc zenéihez, és irányítson egy vagy akár több SoundTouch hangsugárzót otthona bármely pontján.


SZABADALMAZTATOTT TECHNOLÓGIA
a lenyűgöző hangzás érdekében

Képes egyetlen hangszóró reprodukálni a zenét azzal az erővel és érzelemmel, amelyet hallani szeretne a kedvenc dalainál? A miénk igen. A SoundTouch 30 hangszóró szabadalmaztatott waveguide technológiát és nagy teljesítményű meghajtókat alkalmaz, amelyek a legnagyobb helyiségeket is képesek mély, gazdag, élethű hangzással megtölteni.


EGYETLEN RENDSZER EGY ZENÉVEL TELI VILÁGÉRT


Minden SoundTouch hangsugárzó vezeték nélküli hozzáférést biztosít olyan kedvelt zenei szolgáltatásokhoz, mint a Spotify® és a Deezer, és saját zenetárához.

Az Ön életmódjához tervezve. És zenehallgatási szokásaihoz igazítva.Töltse be a lakást hangokkal, vagy árassza el otthonát zenével. A SoundTouch hangszórókat az Ön életmódjához terveztük – és úgy készítettük, hogy Önnel együtt fejlődhessen. Ha már beszerzett egyet, bármikor bővítheti azt továbbiakkal. Mind együttesen működtethető. Így zenéje szobáról szobára Önnel tart. A különböző szobákban eltérő zenéket játszhat le, vagy mindenütt ugyanazt.

AZONNALI ZENEHALLGATÁS

Csak a SoundTouch teszi lehetővé, hogy hat programhely segítségével elmentse kedvenc zenéit azonnali meghallgatásra, így nem kell időt pazarolnia azok keresésére. Társítson egy programhelyet a bulikhoz illő kedvenc Spotify lejátszási listájához, egy másikat a TuneIn szolgáltatásban nemrégiben felfedezett internetes rádióállomáshoz, és egy harmadikat kedvenc előadója összes zenéjéhez. Beállíthatja őket zenei könyvtárához, podcastjaihoz, albumaihoz stb.

További adatok / BOSE SoundTouch 30 vezeték nélküli hangszóró, fekete

Márka Bose
Vezetéknélküli hangszóró típus Bluetooth, Wi-Fi
Csatlakozási lehetőségek Bluetooth, Spotify, WiFi
Szín fekete
Speciális funkciók I Bluetooth
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Hasonló termékek
BOSE SoundTouch 30 vezeték nélküli hangszóró, fehér

BOSE SoundTouch 30 vezeték nélküli hangszóró, fehér

ÁFA-val 209 900 Ft ÁFA nélkül: 165 276 Ft
Hasonló termékek
BOSE SoundTouch 30 vezeték nélküli hangszóró, fehér

BOSE SoundTouch 30 vezeték nélküli hangszóró, fehér

ÁFA-val 209 900 Ft ÁFA nélkül: 165 276 Ft

Termékösszehasonlítás