BOSE QC35 QuietComfort aktív zajszűrős, kábel nélküli fejhallgató, fekete

Bose
Termékkód: B 759944-0010

Vezeték nélküli fejhallgató Acoustic Noise Cancelling technológiával

A termék részletei

nem kapható/elfogyott

ÁFA-val 127 900 Ft ÁFA nélkül: 100 709 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

A Bose legjobbja épp most lett vezeték nélküli

 

 

Több mint 40 évig kutattuk, hogyan lehetne elérni a legjobb zajcsökkentést a világon. Aztán megszállottan törekedtünk arra, hogy ezt vezeték nélkülivé tegyük. Az eredmény: A QuietComfort 35 vezeték nélküli fejhallgató. Szabaduljon meg a kábelektől, és csatlakozzon egyszerűen az eszközeire a Bluetooth® és NFC párosítás által. A hangerő-optimalizált hangszínszabályozási technológia kiegyensúlyozott hangzást nyújt minden szinten, miközben a zajszűrő, kettős mikrofon jól érthető hívásokat biztosít még szeles vagy zajos környezetben is.

Ez a legjobb fejhallgatónk. A vezeték nélküli kialakítás során egy cél lebegett a szemünk előtt: zökkenőmentesen szerettük volna ötvözni a Bluetooth és az Acoustic Noise Cancelling technológiánkat anélkül, hogy az a technológiák vagy a híres hangteljesítményünk rovására menne. Próbálja ki Ön is – és azután nem fog tudni nélküle élni.

 

 

 

Zene jobb hangzással

Csak be kell kapcsolni, és azonnal elhalkul a zaj. A kedvenc dalai új magasságokba emelkednek, olyan gazdagon és tisztán szólalnak meg, hogy úgy érezheti, most először hallja őket. Varázslat a fül számára – de mégis valóság. A fülre illeszkedő részek belső és külső részén lévő mikrofonok pontos elrendezése felelős érte. Ez egy szabadalmazott elektronika, mely folyamatosan méri és összehasonlítja a külső zajokat, majd ennek megfelelően reagál. Emellett az elektronika ugyanolyan mértékű, de ellentétes jelet küld a fülre illeszkedő részek hangsugárzóihoz, hogy kiszűrje a zajokat. Mindezt azért, hogy Ön élvezhesse a kedvenc zenéit – vagy a szükséges csendet.

 

 

Kivételesen hosszú akkumulátor-üzemidő

Az általános vélekedés szerint a vezeték nélküli fejhallgatók csökkentik az akkumulátor üzemidejét. Mi változtattunk ezen a felfogáson. Tényleg? A lítiumion-akkumulátorunk méretének és formájának testre szabásával optimalizáltuk a fülre illeszkedő részekben elérhető helyet–mindezt úgy, hogy sem az illeszkedés, sem a kényelem nem csorbult. Most akár 20 órát nyerhet, amikor vezeték nélkül használja a fejhallgatót, ami kiemelkedő időtartam a vezeték nélküli fejhallgatók esetében. Emellett akár 40 órányi vezetékes használatban lehet része.

 

 

Még halkabb csend

Az elektronikus zajküszöb a másik vesszőparipánk. A fejhallgató zajküszöbe az a halk sistergés, melyet akkor hallhat, amikor csendes környezetben hallgat zenét. Mivel ez a zaj nem mérhető, folyamatosan fejlesztettük a QC35 fejhallgatóinkban lévő elektronikát, amíg a halk sistergés szinte már észrevehetetlen nem lett.

 

 

Prémium anyagok az egész napi kényelemért

Az anyagok fontosak. Éppen emiatt a QC35 fejpánt nem csak puha, hanem fényűző is. Alcantara® szövettel van körbevonva – a puha fedőanyagot neves nemzetközi vállalatok használják különféle területeken, például jachtoknál és felsőkategóriás autóknál –, így jóleső kényelmet biztosít az egész napos zenehallgatáshoz. A fülpárnák műbőrből készülnek, és szilikontömítést tartalmaznak a passzív zajcsökkentés érdekében.

 

Könnyű és tartós? Tényleg?

A megfigyelések szerint a könnyű fejhallgatók műanyagból készülnek, és könnyen eltörnek. Ezért mi nem használunk műanyagot. Üvegszálas nejlont alkalmazunk, mely könnyed érzést nyújt, de kiváló tartósságot biztosít. A fejhallgatókon végzett utolsó simítások szintén említésre méltóak. A fejhallgató rugói és csuklói rozsdamentes acélból készültek, hogy a fejhallgató kellően tartós legyen a mindennapi használathoz.

 

 

Egyszerű kezelhetőség

A Bluetooth-képes eszközökhöz való csatlakozás és a köztük való átváltás – például iPadről az iPhone-ra, amikor jön egy bejövő hívás – immár lényegesen egyszerűbb. Az ingyenes Bose Connect alkalmazás gondoskodik a kapcsolatok kezeléséről egy intuitív grafikus kezelőfelületen keresztül. Miután a fejhallgatót több eszközzel is párosította, a váltás automatikusan végrehajtódik – amikor csak Ön szeretné. Az alkalmazás szoftverfrissítéseket és termékötleteket is nyújt, valamint lehetővé teszi a beállítások testre szabását is.

Töltse le az ingyenes Bose Connect alkalmazást Apple vagy Android™ mobileszközére:

Töltse le az Apple App Store áruházból

Töltse le a Google Play™ áruházból

További adatok / BOSE QC35 QuietComfort aktív zajszűrős, kábel nélküli fejhallgató, fekete

Márka Bose
Fejhallgató típus fejhallgató, mobil fejhallgató, univerzális fejhallgató, Bluetooth fejhallgató, headset, zajcsökkentő fejhallgató
Felhasználási terület audio, multimédia
Csatlakozások 3,5mm jack
Szín fekete
Speciális funkciók 24-bit/96kHz
Sztereó/Monó sztereó
Speciális funkciók aktív zajszűrés, állítható fejpánt
Tartozék a csomagban adapter csatlakozó, táska

Funkciók

  • Az iparvezető zajcsökkentés még halkabbá teszi a halk hangokat, és jobban hangzik tőle a zene
  • Vezeték nélküli csatlakozás az eszközökhöz a Bluetooth és az NFC párosítás által
  • Töltésenként akár 20 óra vezeték nélküli zenehallgatás, vezetékesen pedig 40 óra
  • Az elsőrangú anyagok könnyűvé és kényelmessé teszik az egész napos zenehallgatáshoz
  • A Bose Connect alkalmazás segít a párosított eszközök kezelésében, és személyre szabott élményt nyújt
Cégnév Üzlet helye Távolság (km) Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!

Termékösszehasonlítás