BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

BOSE QC35 QuietComfort 35 II aktív zajszűrős, kábel nélküli fejhallgató, rose gold (limitált kiadás)

BOSE QC35 QuietComfort 35 II aktív zajszűrős, kábel nélküli fejhallgató, rose gold (limitált kiadás)
BOSE QC35 QuietComfort 35 II aktív zajszűrős, kábel nélküli fejhallgató, rose gold (limitált kiadás) BOSE QC35 QuietComfort 35 II aktív zajszűrős, kábel nélküli fejhallgató, rose gold (limitált kiadás) BOSE QC35 QuietComfort 35 II aktív zajszűrős, kábel nélküli fejhallgató, rose gold (limitált kiadás) BOSE QC35 QuietComfort 35 II aktív zajszűrős, kábel nélküli fejhallgató, rose gold (limitált kiadás) BOSE QC35 QuietComfort 35 II aktív zajszűrős, kábel nélküli fejhallgató, rose gold (limitált kiadás)
Bose
Termékkód: B 789564-0050

Aktív zajszűrés, Bluetooth, beépített Google Assistant

A termék részletei

külső raktáron, 5-8 munkanapon belül szállításra kész

ÁFA-val 114 900 Ft ÁFA nélkül: 90 472 Ft
Ingyenes kiszállítás!
db

Értékeld elsőként!

A Bose legjobbja. Most még jobb.

ZAJ ÉS VEZETÉKEK NÉLKÜL. MERÜLJÖN EL A ZENÉBEN!

Világszínvonalú zajkioltással felruházva, mely még jobban szűri a halk hangokat, és jobban hangzik tőle a zene. Így semmi sem áll az útjában, egyszerűen csak hallgatnia kell a zenét. Most pedig még jobb, hiszen három beállítás közül választhatja ki a zajkioltás szintjét. 


Csak kapcsolja be.
És érezze a hangulatot.

Tudja, hogy miről beszélünk. Amikor a világ megszűnik létezni, és Ön kettesben marad a zenével. Az Acoustic Noise Cancelling technológiának köszönhetően egyetlen kapcsoló eltolásával elérheti ezt a hatást. Ez a megoldás folyamatosan méri és elemzi a kívülről érkező zajt, és erre reagálva ellentétes jeleket küld, amelyek kioltják a nem kívánt hangokat. Azonban ez még nem minden. Ön három zajkioltási szint közül választhat a környezetnek megfelelően. Így akármilyen hangulatú zenét is hallgat, semmi nem állhat az útjába. Semmi sem áll az útjában.

ÁLLÍTSA BE A SZINTET,
ÉS MERÜLJÖN EL A ZENÉBEN.

Azonban ez még nem minden. Még jobbá tettük, hiszen az Action (Akció) gombbal három szint közül választhatja ki a zajkioltás mértékét. Ráadásul beállíthatja a környezetéhez és a zenéhez leginkább megfelelő szintre.

 

 

Praktikus VPA

Alapértelmezett virtuális asszisztenséhez, például a Siri szolgáltatáshoz vagy a Google Asszisztenshez most rendkívül egyszerűen hozzáférhet. Csak nyomja meg hosszan a multifunkciós gombot, és kezdjen el beszélni. A zene elindításához vagy a válaszokhoz való hozzáféréshez nem kell elérnie telefonját.

 

 

TÖKÉLETESÍTETT TERVEZÉS

Ha a zenét szeretné magával vinni mindenhová, tartós felépítésű fejhallgatóra van szüksége. Ütésálló anyagok, üvegszálas nejlon és korrózióálló rozsdamentes acél – mindezeket a menet közbeni túlélésre tervezték. De ha az ember mindenhová magával viszi, és egész nap használja a fejhallgatót, a kényelem is elsődleges szempontnak számít. Éppen emiatt a QC35 fejpánt nem csak puha, hanem fényűző is. Alcantara® szövettel van körbevonva – ezt a puha fedőanyagot például jachtoknál és felső kategóriás autóknál használják –, így jóleső kényelmet biztosít az egész napos zenehallgatáshoz. A plüss fülpárnákat pedig műbőrből készítjük – így Ön azt sem fogja érezni, hogy van valami a fején.

 

 

20 óra 

akkumulátor-üzemidő

Élvezze az akár 20 óra zenehallgatást, ami elég idő a teljes lejátszási lista meghallgatására. És ha végül lemerül, egy gyors, 15 perces töltéssel már további 2,5 órával meghosszabbíthatja az üzemidőt. Ha pedig véletlenül mégis akkumulátor nélkül maradna, egyszerűen dugja be a csomagban található kábelt, így tovább hallgathatja a zenét.

 

FANTASZTIKUS HANGZÁS MINDEN HANGERŐN

A zenéknél kiemelkedően fontos a hangerőtől függetlenül telt, tiszta hangzás. Illesztőprogramjaink ezért hangerő-optimalizált hangszínszabályozási funkciót tartalmaznak, amely minden korábbinál jobb teljesítményt kínál. Zenéi ugyanolyan jó minőségben fognak szólni halkan, egy csendes szobában, mint amikor a zajos utcán sétál, és fel kell tekernie a hangerőt.

 

Egyetlen alkalmazás. Teljes körű irányítás.

A Bose Connect alkalmazás segítségével könnyedén hozzáférhet egy termék által kínált összes funkcióhoz. Hasznos tanácsokat ismerhet meg, elérheti a termék funkcióit, és személyre szabhatja a beállításokat, hogy több időt tölthessen a zenehallgatással, és kevesebbet kelljen bajlódnia a beállításokkal.

Akár egy repülőtéren, akár egy könyvtárban élvezi a zenét, a zajkioltás szintjének beállításával megválaszthatja, hogy mennyit szeretne (vagy nem szeretne) hallani a környezetéből. És ne feledje: a megosztott élmény még nagyobb örömöt ad. Két Bose vezeték nélküli fejhallgatót is csatlakoztathat, így Ön és egy barátja együtt élvezhetik ugyanazt a zenét. Reméljük, már összeállította a legjobb lejátszási listáját.

További adatok / BOSE QC35 QuietComfort 35 II aktív zajszűrős, kábel nélküli fejhallgató, rose gold (limitált kiadás)

Márka Bose
Fejhallgató/fülhallgató típus fejhallgató, aktív zajszűrő (ANC), Bluetooth, mikrofonnal
Konstrukció fület körülölelő, zárt
Csatlakozás Bluetooth
Szín rózsaarany
Speciális funkciók beépített mikrofon, Bluetooth
Sztereó/Monó sztereó
Tartozék a csomagban kábel(ek), tok, USB kábel
  • ACOUSTIC NOISE CANCELLING
  • JÖVŐBELI FRISSÍTÉSEK
  • HANGERŐ-OPTIMALIZÁLT HANGSZÍNSZABÁLYOZÁS
  • TISZTA HÍVÁSOK
  • AKÁR 20 ÓRÁS ÜZEMIDŐ
  • aa
  • aa
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Hasonló termékek
Hasonló termékek

Termékösszehasonlítás