BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

BOSE Portable Home Speaker hordozható otthoni hangsugárzó, fekete

BOSE Portable Home Speaker hordozható otthoni hangsugárzó, fekete
BOSE Portable Home Speaker hordozható otthoni hangsugárzó, fekete BOSE Portable Home Speaker hordozható otthoni hangsugárzó, fekete BOSE Portable Home Speaker hordozható otthoni hangsugárzó, fekete BOSE Portable Home Speaker hordozható otthoni hangsugárzó, fekete BOSE Portable Home Speaker hordozható otthoni hangsugárzó, fekete BOSE Portable Home Speaker hordozható otthoni hangsugárzó, fekete BOSE Portable Home Speaker hordozható otthoni hangsugárzó, fekete BOSE Portable Home Speaker hordozható otthoni hangsugárzó, fekete BOSE Portable Home Speaker hordozható otthoni hangsugárzó, fekete BOSE Portable Home Speaker hordozható otthoni hangsugárzó, fekete BOSE Portable Home Speaker hordozható otthoni hangsugárzó, fekete BOSE Portable Home Speaker hordozható otthoni hangsugárzó, fekete
Bose
Termékkód: B 829393-2100

Egy otthoni hangsugárzó, mely hordozható is. Wi-Fi- és Bluetooth-csatlakozással.

A termék részletei

magyarországi raktáron

Normál ár: 139 900 Ft

Special Price ÁFA-val 125 900 Ft ÁFA nélkül: 99 134 Ft

Ingyenes kiszállítás!
- 10%
db

Értékeld elsőként!

A LEGSOKOLDALÚBB INTELLIGENS HANGSUGÁRZÓNK


A Portable Home Speaker hordozható otthoni hangsugárzó egyesíti a vezeték nélküli otthoni és a Bluetooth-hangsugárzók előnyeit. A lakáson belül bármikor átviheti egy másik helyiségbe, és ha elmegy otthonról, akkor sem kell megválnia tőle. Wi-Fi-n keresztül bárhonnan vezérelheti a Bose Music alkalmazás segítségével, így a felhőből is hallgathat zenét. A wifimentes övezetekben pedig úgy használhatja, mint bármely más hordozható hangsugárzót: Bluetooth-kapcsolat segítségével szólaltathatja meg a mobilján vagy tabletjén található audiofájlokat. Teljesen mindegy, milyen zenét hallgat és melyik helyiségben: mindenhol ugyanazt a bámulatos, faltól falig terjedő Bose-hangzást élvezheti. Ez az a hangsugárzó, amit nem akar otthon hagyni.


HALLGASSA MEG. ÉREZNI FOGJA A KÜLÖNBSÉGET.


A SoundLink Revolve és Revolve+ hangsugárzókhoz hasonlóan a Bose Portable Home Speaker hordozható otthoni hangsugárzó tiszta hangzást biztosít minden irányba, ugyanakkor átütőbb kialakításának köszönhetően mélyebb basszussal és nagyobb teljesítménnyel rendelkezik. Helyezze a hangsugárzót a buli közepére, így mindenkinek ugyanabban az élményben lehet része. Vagy tegye a szoba sarkába, ezáltal úgy érezheti, mintha a hang körülvenné Önt.


Egyszerű lejátszás

Ahol Portable Home Speaker hordozható otthoni hangsugárzójával kapcsolódni tud a Wi-Fi-hez, hallgasson olyan népszerű zenei szolgáltatásokat, mint a Spotify, az Amazon Music és a Deezer. Mindenhol máshol pedig használja a Bluetooth-kapcsolatot, amellyel bármit meghallgathat, amit mobiltelefonjáról vagy táblagépéről le tud játszani. Az Apple okoseszközein az AirPlay 2 is használható a zeneszámok lejátszására.


Egyszerű beállítás és teljes irányításA hangsugárzó beállításához szükséges részletes útmutatót az ingyenes Bose Music alkalmazás letöltésével érheti el. Ezután az alkalmazással egy helyen böngészheti zenéit, zökkenőmentesen ugrálhat állomások, lejátszási listák és szolgáltatások között, és naprakészen tarthatja hangsugárzója szoftverét. Ráadásul a Bose Music alkalmazás segítségével összehangolhatja a Bose Portable Home Speaker hordozható otthoni hangsugárzót a többi Bose intelligens hangsugárzóval és hangprojektorral, hogy egész otthonában folyamatos hangélményben legyen része. Hallgasson minden szobában más zenét, vagy akár ugyanazt a dallamot az egész lakásban, és vonjon be mindenkit az éneklésbe.


Együtt még jobb


A Bose Portable Home Speaker hordozható otthoni hangsugárzó az új Bose intelligens hangsugárzó termékcsalád része, melynek további tagjai a Home Speaker 300 otthoni hangsugárzó, a Home Speaker 500 otthoni hangsugárzó, a Soundbar 500 hangprojektor és a Soundbar 700 hangprojektor. Kezdje eggyel, majd bővítse bármikor. Hiszen semmi sem teszi otthonosabbá az otthonát, mint a minden szobát betöltő, lenyűgöző Bose hangzás.


Minden feltöltve, kezdődhet a buli

Ez a választható dokkolókiegészítő (külön kapható) kiváló választás Bose Portable Home Speaker hordozható otthoni hangsugárzójához. Tartsa feltöltve hangsugárzóját akkor is, amikor nem használja – a zenehallgatásról pedig töltés közben sem kell lemondania.

További adatok / BOSE Portable Home Speaker hordozható otthoni hangsugárzó, fekete

Márka Bose
Vezetéknélküli hangszóró típus Bluetooth, hordozható, Wi-Fi
Csatlakozási lehetőségek Android, Bluetooth, iPhone, Spotify, WiFi
Szín fekete
Speciális funkciók I Bluetooth
  • FALTÓL FALIG TERJEDŐ, TÉRKITÖLTŐ HANGZÁS, ERŐTELJES BASSZUS
  • STRAPABÍRÓ, VÍZÁLLÓ KIALAKÍTÁS
  • VEZÉRLÉS ÉRINTÉSSEL VAGY ALKALMAZÁSSAL
  • TÖLTÉSENKÉNT AKÁR 12 ÓRÁS AKKUMULÁTOR-ÜZEMIDŐ
  • WI-FI®- ÉS BLUETOOTH®-CSATLAKOZÁS
  • SZEMÉLYRE SZABOTT BOSE MUSIC ALKALMAZÁS
  • APPLE AIRPLAY 2
  • TÖBBHELYISÉGES FUNKCIÓ
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Ajánlott termékek
Hasonló termékek
BOSE Portable Home Speaker hordozható otthoni hangsugárzó, ezüst

BOSE Portable Home Speaker hordozható otthoni hangsugárzó, ezüst

Normál ár: 139 900 Ft

Special Price ÁFA-val 125 900 Ft ÁFA nélkül: 99 134 Ft

Ajánlott termékek
Hasonló termékek
BOSE Portable Home Speaker hordozható otthoni hangsugárzó, ezüst

BOSE Portable Home Speaker hordozható otthoni hangsugárzó, ezüst

Normál ár: 139 900 Ft

Special Price ÁFA-val 125 900 Ft ÁFA nélkül: 99 134 Ft

Termékösszehasonlítás