BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

BOSE Noise-Masking Sleepbuds zajelfedő éjjeli fülhallgató

Bose
Termékkód: B 785593-0020

Bose Sleepbuds zajelfedő fülhallgató, szürke

A termék részletei

magyarországi raktáron

ÁFA-val 95 900 Ft ÁFA nélkül: 75 512 Ft
Ingyenes kiszállítás!
db

Értékeld elsőként!

 

        

        


Alhat. Végre.


Tudjuk, miről beszél. Azok az éjszakák, amikor egyszerűen nem tud elaludni a zavaró zajoktól – például a horkolástól, a közlekedés zajától, vagy a hangoskodó szomszédok miatt. Ezért elhatároztuk, hogy teszünk ellene valamit – megalkottuk a fülhallgatónkat, amely beépített zajelfedő technológiát tartalmaz. A kényelem jegyében tervezve, ezek az aprócska, valóban vezeték nélküli fülhallgatók egyedülállóan tervezett hangokat hallatnak, amelyek kizárják a zajokat, és álomba ringatják Önt. Így reggel kipihenten kezdhet neki az új napnak.


Egy jobb megoldás a nemkívánatos zajok ellen


Zene streamelése helyett a Bose sleepbuds éjjeli fülhallgatók megnyugtató hangokat játszanak le, amelyek elfedik a nemkívánatos éjjeli zajokat. És bár a fülhallgató az aktív zajcsökkentési technológia úttörője, rájöttünk, hogy ha alvásról van szó, a zajelfedés jobb megoldást nyújt azokra a zajokra, amelyek esténként ébren tartják – legfőképp a beszédfrekvenciákra. Így csak a megnyugtató hangokat fogja hallani, amelyek segítenek gyorsan elaludni és kipihenni magát.


Egy alkalmazás a jobb alvás érdekében


Elaludni gyakran igen nehéz. Így megalkottuk a Bose Sleep alkalmazást, amely megkönnyíti alvási beállításainak testreszabását. Csak töltse le az alkalmazást, válasszon egy megnyugtató hangot, válassza ki a hangerőt, és hogy milyen hosszan szeretné éjjeli fülhallgatóit használni. Használja ugyanazt a beállítást minden éjjel, vagy kísérletezzen a különböző lehetőségekkel, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet.


Az alvás még sose hangzott ilyen jól!


Élvezze a tengerparton megtörő hullámok ritmusát. Hagyja, hogy álomba ringassa a faleveleket fújó szél hangja. Élje át a tábortűz szikráinak ropogó hangját és a tücskök éjjeli dalát. Válasszon egyet a 10 előre betöltött, megnyugtató hangok közül, amelyeket gondosan válogattunk ki és teszteltünk, hogy a leghatékonyabb zajelfedést és relaxáló élményt nyújthassuk Önnek. És mivel mindig azon dolgozunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk Önnek, további megnyugtató hangok lesznek elérhetőek a későbbi szoftverfrissítéseken keresztül.


Kényelmes és kellemes


Nincs két egyforma fül. Így, hogy több fülméretbe is illeszkedjenek és igazodjanak az oldalukon alvókhoz, az aprócska fülhallgatók (épphogy nagyobbak egy borsószemnél) megalkotásakor háromdimenziós képeket használtunk az emberi fül geometriájáról. Az éjjeli fülhallgatók három StayHear+ éjjeli fülbetétméretben állnak rendelkezésére (S/M/L), ráadásul rugalmas szárny igazodik a fülkagyló felső részéhez. Így hát nincs más hátra: bújjon be párnái közé. Helyezkedjen el az oldalán. Vagy nyújtózzon el és ölelje magához a takarókat. Fülhallgatói kényelmesen illeszkednek majd fülébe egész este.


Több, mint egy hagyományos tok


Az egyszerre tárolóként és töltőként funkcionáló tok megvédi és feltölti éjjeli fülhallgatóit, amíg nem használja őket. A mágnesnek köszönhetően töltés közben is a helyükön maradnak a fülhallgatók. A tok hálózati csatlakozás nélkül is egy további teljes töltésre alkalmas, így ideális útitársa lehet.

Mi a célunk? A legpihentetőbb alvást nyújtani az Ön számára.


Szükségünk van az alvásra ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, egészségesek legyünk és a legtöbbet hozhassuk ki magunkból. Mégis egyre több ember küzd azért, hogy legalább a minimális pihenési időt megkaphassa. Így kombináltuk a hangról megszerzett tudásunkat, a zajkezelésben elért szakértelmünket, az apró elektronikus dolgok gyártásában és kényelmes fülhallgatók tervezésében szerzett gyakorlatunkat, mindezt azért, hogy Ön megkaphassa a jól megérdemelt alvást.

További adatok / BOSE Noise-Masking Sleepbuds zajelfedő éjjeli fülhallgató

Úton-útfélen tartozék típus hordtáska, szilikon dugó
Márka Bose
Szín fehér
Speciális tulajdonságok aktív zajszűrő
Tartozék a csomagban adapter csatlakozó, hordozó

Funkciók

 • Tölthető ezüst-cink akkumulátor
 • Töltési idő: Legfeljebb 8 óra az éjjeli fülhallgatóknak.
 • Telep üzemideje: Akár 16 óra üzemidő teljes töltéssel
 • Hordtok beépített töltővel: Legfeljebb 3 órányi töltési idő

Doboz tartalma

 • Bose noise-masking sleepbuds™ zajelfedő éjjeli fülhallgató
 • Töltő/tárolótok
 • 3 pár StayHear+ éjjeli fülbetétek (S, M, L)
 • Hálózati töltő
 • USB-kábel
 • Húzózsinóros utazótáska
 • aa
 • aa
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Muziker.hu
Partner termékoldal

Csak online bolt

magyarországi raktáron A szállítás ára* 0 Ft Ár* 91 900 Ft Itt veszem meg
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás