BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

BOSE Home Speaker 500 otthoni Bluetooth/Wi-Fi hangsugárzó, fekete

BOSE Home Speaker 500 otthoni Bluetooth/Wi-Fi hangsugárzó, fekete
BOSE Home Speaker 500 otthoni Bluetooth/Wi-Fi hangsugárzó, fekete BOSE Home Speaker 500 otthoni Bluetooth/Wi-Fi hangsugárzó, fekete BOSE Home Speaker 500 otthoni Bluetooth/Wi-Fi hangsugárzó, fekete BOSE Home Speaker 500 otthoni Bluetooth/Wi-Fi hangsugárzó, fekete BOSE Home Speaker 500 otthoni Bluetooth/Wi-Fi hangsugárzó, fekete BOSE Home Speaker 500 otthoni Bluetooth/Wi-Fi hangsugárzó, fekete BOSE Home Speaker 500 otthoni Bluetooth/Wi-Fi hangsugárzó, fekete BOSE Home Speaker 500 otthoni Bluetooth/Wi-Fi hangsugárzó, fekete BOSE Home Speaker 500 otthoni Bluetooth/Wi-Fi hangsugárzó, fekete
Bose
Termékkód: B 795345-2100

Intelligens hangsugárzó, Bluetooth, Music app

A termék részletei

magyarországi raktáron

ÁFA-val 144 900 Ft ÁFA nélkül: 114 094 Ft
Ingyenes kiszállítás!
db

Értékeld elsőként!

A LEGKIVÁLÓBB HANGZÁS, AMIT INTELLIGENS HANGSUGÁRZÓ ADHAT

Hihetetlenül egyszerű. Bármely helyiségét faltól-falig terjedő sztereó hangzással töltheti be, és minden zenéjét egyszerűen kezelheti.


Faltól-falig terjedő sztereó hangzás egyetlen hangsugárzóból

A Bose Home Speaker 500 otthoni hangsugárzóban két egyedi hangszóró található ellentétes irányban elhelyezve, így a hangok visszaverődnek a falakról. Az eredmény? Minden más intelligens hangsugárzónál szélesebb hangtér, kellő teljesítménnyel ahhoz, hogy bármely helyiséget elképesztő sztereó hangzással töltsön meg.


Egyszerűen vezérelhető

Nagy gondot fordítottunk arra, hogy egyszerűen kezelhesse minden zenéjét, úgy, ahogy az az Ön számára a legkényelmesebb. Indítsa el vagy szüneteltesse a lejátszást a hangsugárzó tetején lévő vezérlőelemekre koppintva, vagy irányítson mindent az intuitív Bose Music alkalmazásból. Emellett hat különböző programhelyet is megadhat lejátszási listákhoz, internetes rádióállomásokhoz és még sok máshoz, így a kedvencei csak egy koppintásnyira lesznek.


ZENE. AHOGYAN ÖN SZERETI.

Azon gondolkodik, mit hallgasson? Rengeteg választási lehetősége van. Játssza le kedvenc zenéit otthoni Wi-Fi-hálózatán keresztül például a Spotify® vagy a Deezer zenei szolgáltatásból, akár egyetlen gombnyomással. De Bluetooth-csatlakozással is bármit lejátszhat telefonjáról vagy táblagépéről. 2019 elején pedig érkezik az Apple AirPlay 2 is.


Irányítsa Ön zenehallgatási élményét

A Bose Music alkalmazással egyszerűen böngészhet zenéi között egy helyen – zökkenőmentesen ugrálhat állomások, lejátszási listák és szolgáltatók között. A segítségével ráadásul egyszerűen vezérelheti Bose Home Speaker 500 otthoni hangsugárzóját. Az alkalmazással egyszerűen beállíthat programhelyeket, így kedvenc zenéi csak egy érintésnyire lesznek Öntől. Több felhasználó is személyre szabhatja élményeit és zenéit. 


Prémium kialakítás kívül, belül

A Bose Home Speaker 500 otthoni hangsugárzó pont olyan jól néz ki, amilyen jól szól. A letisztult, eloxált alumínium készülékház olyan külsőt kölcsönöz a hangsugárzónak, ami minden szobában tökéletesen mutat. Egyre csak jobb lesz! A későbbi szoftverfrissítések új funkciókat adnak hozzá: például az integrált Amazon Alexa hangvezérlést, amikor az elérhetővé válik régiójában.


Ismerje meg a Bose új termékcsaládját

A Bose Home Speaker 500 otthoni hangsugárzó az intelligens hangsugárzók és hangprojektorok új családjába tartozik. A Bose Music alkalmazással pedig a vezérlésük is egyszerűen megoldható, hiszen segítségével mindent a telefonjáról végezhet. Keltse életre a szórakozást – a zenéket, a filmeket, a tv-műsorokat – bármelyik választott helyiségben.

További adatok / BOSE Home Speaker 500 otthoni Bluetooth/Wi-Fi hangsugárzó, fekete

Márka Bose
Hangsugárzó típus Bluetooth, Wi-Fi
Csatlakozási lehetőségek Bluetooth, WiFi
Szín fekete
  • Faltól-falig terjedő sztereó hangzás egyetlen hangsugárzóból
  • Vezérlés érintéssel vagy alkalmazással
  • Hat programhely-gomb
  • Wi-Fi- és Bluetooth-csatlakozás
  • Személyre szabott Bose Music alkalmazás
  • Még több funkció érkezik, mint például hangvezérlés
  • Méretek / Tömeg: 20,3 cm (ma) x 17 cm (szé) x 10,9 cm (mé) (2,15 kg)

A DOBOZ TARTALMA

  • Bose Home Speaker 500 otthoni hangsugárzó
  • Hálózati kábel
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Hasonló termékek
BOSE Home Speaker 500 otthoni Bluetooth/Wi-Fi hangsugárzó, ezüst

BOSE Home Speaker 500 otthoni Bluetooth/Wi-Fi hangsugárzó, ezüst

ÁFA-val 144 900 Ft ÁFA nélkül: 114 094 Ft
Hasonló termékek
BOSE Home Speaker 500 otthoni Bluetooth/Wi-Fi hangsugárzó, ezüst

BOSE Home Speaker 500 otthoni Bluetooth/Wi-Fi hangsugárzó, ezüst

ÁFA-val 144 900 Ft ÁFA nélkül: 114 094 Ft

Termékösszehasonlítás