BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Beyerdynamic T 1 2. generációs Audiofil Dinaikus Fél-Nyitott Fejhallgató 600 Ohm

Beyerdynamic T 1 2. generációs Audiofil Dinaikus Fél-Nyitott Fejhallgató 600 Ohm
Beyerdynamic T 1 2. generációs Audiofil Dinaikus Fél-Nyitott Fejhallgató 600 Ohm Beyerdynamic T 1 2. generációs Audiofil Dinaikus Fél-Nyitott Fejhallgató 600 Ohm Beyerdynamic T 1 2. generációs Audiofil Dinaikus Fél-Nyitott Fejhallgató 600 Ohm Beyerdynamic T 1 2. generációs Audiofil Dinaikus Fél-Nyitott Fejhallgató 600 Ohm
Beyerdynamic
Termékkód: BD 718998
Prémium HiFi fejhallgató, félig nyitott felépítés, kétoldalas cserélhető kábel, (3.0 m), sztereó jack csatlakozó 3,5 mm, 6,35 mm-es adapterrel, kemény tokban, 600 Ω
A termék részletei

nem kapható/elfogyott

ÁFA-val 329 900 Ft ÁFA nélkül: 259 764 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

"Made in Germany" topmodell

A T 1 modell elnevezése nem csak a topmodellre utal, hanem arra is, hogy nincs ilyen fejhallgató a beyerdynamic kínálatában. A beyerdynamic zászlóshajója egyedülálló Tesla technológia révén fekteti le az új szabványt. A kristálytiszta hangot produkáló T 1 modellt kiemelkedően hibamentes impulzushűség, tartomány és erőteljesség jellemzi. Frekvenciamenete páratlanul harmonikus és finomhangolt, a reprodukció teljesen transzparens, emellett olyan zenehallgatási élményt kínál, ami a legigényesebb zenerajongókat is meggyőzi.
A mézes melegség precíz basszussal találkozik

A high-end modell második generációját képviselő fejhallgató időtálló hangolással, egy csipetnyi melegséggel és bőséges muzikalitással örvendezteti meg az audiofil felhasználókat. A gondosan felpörgetett basszusnak köszönhetően olyan tálalásban szólal meg a modern zene, amilyenhez még soha nem volt szerencséje a műértő közönségnek.
Tesla technológia a műértő zenerajongóknak

A Tesla technológia 1.0 Tesla feletti hangszórókat használ (a Tesla a mágneses fluxussűrűség mértékegysége). Ennek köszönhetően gyakorlatilag megkétszereződött a hagyományos modellek hangerőszintje. A megnövelt hatásfok jóvoltából gyakorlatilag veszteség nélkül változik hanggá az elektromos jel. A T 1 modell magasabb erőtartalékkal rendelkezik a dinamika és az autentikus zenei megszólalás tekintetében.
Stúdióminőségű kábelcsatlakozó

Az átdolgozott T 1 modell szövet-bevonatú kábellel és csavaros jack-csatlakozóval járul hozzá az optimális jelátvitelhez. A csatlakozó anyaga ultra-tiszta OCC réz, amely most a legjobbnak számít az iparágban. Szükség szerint bontható a csatlakozó, és kicserélhető opcionális, 4-pólusú XLR dugóra. Ez a megoldás lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy kihasználják a szimmetrikus jelátvitelt biztosító XLR csatlakozóval szerelt fejhallgató-erősítő előnyeit.
Minőségi anyagok, elegáns megjelenés

A T 1 fejhallgató eleganciája remekül kiegészíti a műszaki adottságokat és a legapróbb részletekig kiterjedő gondos felépítést. Ízléses rács fedi a nyitott kamrákat, és a finom színárnyalatok elárulják, hogy prémium kategóriájú fejhallgatóval van dolgunk. A T 1 modell 2010-ben "Red Dot design award" díjban részesült. Puha, üreges szálú velúrbetétek adják meg a fémjelzést az új generációs T 1 számára. Az anyag tulajdonságainak köszönhetően kizárásra kerül a meleg és a nedvesség, ezáltal nem zavarja a felhasználót a fejhallgatóban keletkező kellemetlen hőhatás. A velúr takaró alatt memória-szivacs réteg teszi kivételesen puhává a fülpárnát. Ha nincs használatban, akkor luxust idéző fedeles tokban tárolható a fejhallgató. A fedeles tok nem pusztán hordozásra való, hanem az otthoni kirakatban is megállja a helyét a többi relikvia mellett. A T 1 fejhallgatóhoz talán az A 2 erősítő passzol igazán, együtt alkotnak álompárost.

További adatok / Beyerdynamic T 1 2. generációs Audiofil Dinaikus Fél-Nyitott Fejhallgató 600 Ohm

Márka Beyerdynamic
Fejhallgató/fülhallgató típus fejhallgató, audiofil
Konstrukció fület körülölelő, félig nyitott
Impedancia 600 Ω
Szín ezüst, fekete
Speciális funkciók TESLA technológia
Sztereó/Monó sztereó
Tartozék a csomagban adapter csatlakozó, kábel(ek)
 • Nagy hatásfokú, Tesla technológiát képviselő motorok
 • Tágas hangkép, tiszta és erőteljes hang
 • Kivételes impulzushűség
 • Magas impedancia (600 ohm)
 • Három méteres (kétoldalas) kábel, OCC 7N rézvezetővel, textil bandázzsal
 • Csatlakozókábel 3,5 mm-es jack dugóval és 6,35 mm-es adapterrel
 • Lélegző, szuperpuha fülpárnák memória-szivaccsal
 • Minőségi protein-bevonatú, műbőr fejpánt
 • Kemény kivitelű, luxus tartódoboz
 • Kézzel készült "Made in Germany" termék
 • 5 év garancia
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Muziker.hu
Partner termékoldal

Csak online bolt

kérésre elérhető A szállítás ára* 0 Ft Ár* 281 900 Ft Itt veszem meg
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás