BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer XENYX UFX1604

Behringer XENYX UFX1604
Behringer XENYX UFX1604 Behringer XENYX UFX1604 Behringer XENYX UFX1604 Behringer XENYX UFX1604 Behringer XENYX UFX1604
Behringer
Termékkód: UFX1604

Prémium, 16 bemenetes 4 buszos keverő 16x4 USB/FireWire interfésszel, 16 sávos USB felvevővel, XENYX mikrofon előerősítővel és kompresszorokkal, Brit EQ és dupla Multi-FX processzor.

A termék részletei

külső raktáron, 5-8 munkanapon belül szállításra kész

ÁFA-val 258 900 Ft ÁFA nélkül: 203 858 Ft
Ingyenes kiszállítás!
db

Értékeld elsőként!

Egy csillagászati szolgáltatás csomagot kapsz, amely magában foglalja a prémium minőségű XENYX mikrofon előerősítőt, az "egygombos" kompresszort, Brit EQ-t ÉS egy 24 bites FX-et. A BEHRINGER UFX sorozatú keverők a legjobb hangzású kompakt keverők, amit valaha hallottál. Ezek fényévekkel járnak túl az átlagos keverőn, hála a beépített 16 x 4 USB/FireWire interfésznek és a 16 sávos USB-felvevőnek. Képzeld el, hogy képes felvenni a következő élő koncertet közvetlenül USB-meghajtóra vagy a PC/Mac számítógépedre. Az UFX átviteli szekció akár távvezérlőként is funkcionálhat a számítógép-alapú DAW-nál.

 

Hihetetlenül sokoldalú

Bemenettől a kimenetig a BEHRINGER UFX sorozatú keverők mind a funkcionalitásról, könnyű használatról szólnak. A monó csatornákon kiváló XENYX mikrofon előerősítőkkel, amiket világszerte dicsérnek a hangmérnökök. A monó csatornák elfogadnak szimmetrikus XLR és 6.3 mm-es TRS csatlakozót is, ahogyan aszimmetrikus 6.3 mm-es TS csatlakozásokat. Egy Line/Hi-Z kapcsoló is van az 1 & 2 csatornán, így beköthetsz akusztikus, elektromos és basszus gitárt külső DI box használata nélkül.

 

Beépített 16 zenesávú felvevő

Az UFX sorozattal könnyedén felveheted az élő fellépéseket, vagy otthoni stúdiózást. Csak csatlakoztass a hátába egy USB drive-ot, nyomd meg a felvétel gombot és hátra is dőlhetsz. Otthon MIDI-ként vezérelve irányíthatod a számítógépedről a keverődet.

 

Brit EQ

Az 1960-as ’70-es évek Brit konzoljai megváltoztatták a rock and roll hangzását – nélkülük a Brit Invázió meg sem történhetett volna. Azok a legendás keverőpultok hamarosan a mérnökök irigységének tárgyává lettek és ezeket gyártották az egész világon. A csatorna EQ a XENYX keverőn ugyanazon az áramkörön alapszik, hogy telíthesd a jeleket melegséggel és hihetetlenül részletes zenei karakterrel. Még ha bőkezűen alkalmazod, ezek az EQ-k akkor is bemutatják az édes feledést és remek hangminőséget.

A monó csatornák is kihasználják a muzikális Brit hangzású EQ-t, a fél-parametrikus Mid vezérlőt, amivel kikeresheted a középső sávot és levághatod vagy erősítheted 15dB-lel. A csatorna EQ-t kiegészítettük egy 4 sávos verzióval. Mindkét modell tartalmaz külön kapcsolható, valódi +48 V fantomáramot minden monó csatornán, így a legjobb stúdiómikrofonokat is használhatod - ilyet ebben a kategóriában nem láttál!

A sztereó csatornák támogatják a szimmetrikus és aszimmetrikus 6.3 mm-es Line csatlakozásokat amihez a 4 sávos Brit EQ társul a hangvezérlésért. Minden csatornán 4 Aux Send, kapcsolható Pre/Post FireWire Send.

 

Mi az a kompresszor?

Kérdezd meg a hivatásos hangmérnököket, hogy mi a kedvenc külső feldolgozó módszerük és nagy részük ugyanazt fogja mondani – dinamikus sűrítés. Mi a sűrítés? Örülünk, hogy megkérdezted. A sűrítés tulajdonképpen meghatározza a jel dinamikatartományát, leveszi a hangos hangok szintjét és feltolja a lágyabb hangokat, hogy szónikus egyensúlyt alakítson ki. De a sűrítés használata finom művészet, amit sok kezdő hangtechnikusnak, de még a középhaladóknak is nagy nehézséget jelent elsajátítatni. A mi „egygombos“ tömörítőnk elérhető az összes monó csatornán és könnyen kezelhető, még belépőszintű felhasználóknak is. Ezzel az egy gombbal könnyen tekerheted a tökéletes mennyiségű sűrítést hangszerekhez és énekhanghoz, ezzel erőteljes, ütős, tiszta mixeket létrehozva. Ebben az eszközkategóriában ez ritka tulajdonság – de általános az összes XENYX Q Sorozatú USB keverőnél.

 

FX és funkcionalitás

Egy csúcsminőségű sztereó FX Processzort tettünk a gépbe, 16 szerkeszthető beállítással, ami tartalmaz reverb, chorus, flanger, delay, phaser, multieffektet és Tap funkciót, a legjobb élő fellépés kiemelésért. És mivel nem hallhatsz elég jó hírt, nem egy, hanem kettő effektmotort építettünk bele! Ez egészíti ki a Talkback szekciót, monó csatornaillesztőket, az akár négy Aux visszatérőt; rengeteg kimeneti opciót; plusz ingyenes szoftver letöltési lehetőséget.

 

Komponálj! Vedd fel! Keverd! Oszd meg!

A Traktion a világ egyik leggyorsabb és legegyszerűbb digitális audió munkaállomása (DAW) komponáláshoz, felvételhez, szerkesztéshez, keveréshez és megosztáshoz. Egy képernyős interfésze elegánsan egyszerű és minden profi DAW dolgot tartalmaz: dinamikus automatizálás, korlátlan sávok, MIDI felvétel és VST-AU beépülők. Egy teljes stúdió tudása! Ha regisztrálod a terméked a behringer.com-on, egy Traktion 4 letöltő kuponnal köszönjük meg neked! A Traktion-ről bővebben a http://www.tracktion.com/support/videos oldalon.

 

Biztonságban vagy!

Mindig arra törekszünk, hogy a legjobb vásárlói elégedettséget érjük el. Termékeink a saját gyárunkban készülnek, a legmodernebb tesztelő laborokban ellenőrizve a minőséget. Ennek eredményeképpen nekünk van a szakmában a legkisebb termék meghibásodási arányunk, ezért is adunk büszkén három év garanciát!

További adatok / Behringer XENYX UFX1604

Márka Behringer
Keverő típus kis keverő, keverő USB/Firewire interfésszel
Csatornák 16
Bemeneti csatlakozó fantom, jack asszimetrikus, RCA - cinch, USB
Kimeneti csatlakozó aszimmetrikus jack, fejhallgató, monitor, RCA - cinch, szimmetrikus XLR, USB
Effektek flanger, hangmagasság, késleltető, kompresszor, kórus, multi effektek, reverb
Hangszínszabályzó analóg
Speciális funkciók USB felvevő
Csoportok 5 - 8
Tartozék a csomagban szoftver
 • Prémium ultra-alacsony zajszintű, nagy mozgásterű analóg keverő integrált 24 Bit/96 kHz USB/FireWire interfésszel és 16 sávos USB felvevővel.
 • Beépített 16x4 interfész csatlakozik közvetlenül a PC-dre. Támogatja a Mac-et és Windowst.
 • Integrált, 16 sávos, USB felvevővel azonnal rögzíthetsz stúdió vagy élő szetteket.
 • 8 hipermodern XENYX mikrofon előerősítő, ami a különálló butik-előerősítőkhöz hasonlítható, individuális fantomáram kapcsolókkal.
 • 8 stúdióminőségű kompresszor szuperegyszerű, "egygombos" használattal és vezérlő LED professzionális vokál és hangszeres hanghoz.
 • Neo-klasszikus, Brit, 4 sávos EQ két, fél-parametrikus középsávval a meleg zenei hangzásért.
 • Kettős, stúdióminőségű sztereó FX processzor 16 olyan szerkeszthető effekttel, mint: reverb, chorus, flanger, delay, pitch shifter, multi-effektek, Tap funkció és elmenthető felhasználói beállítások.
 • Megvilágított MIDI átviteli szekció, amivel táv vezérelheted a DAW/Sequencer-ed a számítógépeden.
 • 2 HI-Z bemenet gitárok közvetlen bekötéséhez, 8 csatornaillesztő és szimmetrikus fő mix-kimenet, 6.3 mm-es TRS és XLR csatlakozókon keresztül.
 • 4 Aux küldés csatornánként - minden pre/post féder kapcsolható, 4 sztereó Aux visszatérés és külön CD/Tape bemenet.
 • Solo-In-Place, PFL/AFL funkcióval, plusz teljes értékű talkback szekció.
 • Átfogó Monitor szekció külön szint vezérlőkkel a hangszóró és fejhallgató kimeneten.
 • „Föld Bolygó“ kapcsolóüzemű tápegység a maximális rugalmasságért (100 – 240 V~), hangmentes működés.
 • Csúcsminőségű alapanyagok és masszív tervezés a hosszú élettartamért.
 • A németországi BEHRINGER által kigondolva és megtervezve.
 • aa
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás