BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer Xenyx 1204USB Prémium 12-Input 2/2-Busz USB-s Mixer

Behringer Xenyx 1204USB Prémium 12-Input 2/2-Busz USB-s Mixer
Behringer Xenyx 1204USB Prémium 12-Input 2/2-Busz USB-s Mixer Behringer Xenyx 1204USB Prémium 12-Input 2/2-Busz USB-s Mixer Behringer Xenyx 1204USB Prémium 12-Input 2/2-Busz USB-s Mixer Behringer Xenyx 1204USB Prémium 12-Input 2/2-Busz USB-s Mixer Behringer Xenyx 1204USB Prémium 12-Input 2/2-Busz USB-s Mixer
Behringer
Termékkód: 1204USB

Felsőkategóriás 12 Bemenetes 2/2-Buszú Keverő XENYX mikrofon előerősítővel és tömörítővel, Britt EQ-val és USB/Audio interfésszel.

A termék részletei

Azonnal szállítható - Magyarországi raktáron - 11:30-ig leadott rendelésedet általában a következő munkanapon kiszállítjuk

ÁFA-val 52 900 Ft ÁFA nélkül: 41 654 Ft
Ingyenes kiszállítás!
db

Értékeld elsőként!

Tökéletes egy kisebb színpadi keverőnek, vagy házi felvételhez, mivel a 1204USB négy mono csatornát ad feksőkategóriás XENYX mikrofon előerősítőkkel, neo-klasszikus 3-sávos britt stílusú EQ-val és két sztereó bemeneti csatornával. Ez az eszköz messze van egy alap keverőtől, minden mono csatornán ott az „egygombos“ studió-szintű tömörítés, és két Aux Küldés (egy elő- és egy utó-fader), illetve két sztereó Aux Visszatérés van külső FX eszközökhöz. A beépített USB/Audio interfész a keverő és a számítógép között kétirányú jelátvitelt nyújt.

A XENYX USB sorozat keverői úgy lettek tervezve, hogy kezeljék az élő műsorokat, és olyan korszerű eszközöket adnak, hogy kábító, profi minőségű felvételeket készíthess. A beépített USB/Audio interfész segítségével a XENYX USB keverőkhöz megkapod az összes felvevő és szerkesztő szoftvert, amire csak szükséged lehjet, hogy számítógépedet egy teljes, csúcsteljesítményű házi studióvá alakítsd.

Felettes Szónikus Mikrofon Előerősítő

Minden XENYX keverő közös tulajdonsága: a kiváló hangzás, illetve a high-headroom XENYX mikforon előerősítő. Ezek a korszerű mikrofon előerősítők hatalmas lépést jelentenek a hangtechnika fejlődésében, és könnyen megállják a helyüket a legdrágább önálló mikrofon erősítőkkel való összehasonlításban is. A XENYX előerősítők óriási, 130 dB-nyi dinamikatartományt ajánlanak fel, 10 Hz – 200 kHz-ig terjedő sávszélességgel. Ezekkel a kiemelkedő mikrofon előerősítőkkel felszerelve, a XENYX keverők annyira áttetsző, kristálytiszta teljesítményt nyújtanak, hogy azt hihetnéd, valaki feltuningolta a mikrofonodat, amíg nem figyeltél.

Fenségesen Zenei Britt EQ

Az 1960-as ’70-es évek Britt konzoljai megváltoztatták a rock and roll hangzását – nélkülük a Britt Invázió meg sem történhetett volna. Azok a legendás keverőpultok hamarosan a mérnökök irigységének tárgyáva lettek, és ezeket gyártották az egész világon. A csatorna EQ a XENYX keverőn ugyanazon az áramkörön alapszik, hogy telíthesd a jeleket melegséggel és hihetetlenül részletes zenei karakterrel. Még ha bőkezűen alkalmazod, ezek az EQ-k akkor is bemutatják az édes feledést és remek hangminőséget.

Egygombos tömörítés

Kérdezd meg a hivatásos hangmérnököket, hogy mi a kedvenc külső feldolgozó eszközük, és nagy részük ugyanazt fogja mondani – dinamikus sűrítés. Mi a sűrítés? Örülünk, hogy megkérdezted. A sűrítés tulajdonképpen meghatározza a jel dinamikatartományát, leveszi a hangos hangok szintjét, és feltolja a lágyabb hangokat, hogy meglegyen a szónikus egyensúly. De a sűrítés használata finom művészet, ami sok kezdő hangtechnikusnak, de még a középhaladóknak is, nagy nehézséget jelent elsajátítatni. A mi „egygombos“ sűrítésünk elérhető az összes mono csatornán és könnyen kezelhető, még belépőszintű felhasználóknak is. Ezzel az egy gombbal könnyen tárcsázhatod a tökéletes mennyiségű sűrítést hangszerekhez és énekhanghoz, ezzel erőteljes, ütős mixeket létrehozva. Ezen a szinten levő eszközöknél ez ritka tulajdonság – de általános az összes XENYX USB keverőnél.

Hatékony FX

Minden XENYX USB sorozatú keverő ( kivéve a 1204USB-t) rendelkezik az új 24 bites kettős szerkezetű FX feldolgozóval, 16 szerkeszthető, studió-szintű preset-tel – köztük reverb, kórus, flanger, késleltetés, hangszín eltolás és multi-effektek. Mindez a rendkívül pontos bemeneti mérővel lesz teljes, valamint ezeket az effekteket a Paraméter vezérléssel módosíthatod saját szájízed szerint. Idő alapú funkciókat is be lehet állítani kézzel a Tap gomb megnyomásával a zene tempójában.

Felvételre Készen

Volt idő, amikor a felvételi eljárás rengeteg drága eszközt kívánt, ami azt jelentette,hogy az átlagos zenésznek ki kellett bérelnie egy studiót – és ez elég drága volt. Mára a modern technológia gyakorlatilag bárkinek lehetővé teszi a saját felvétel lehetőségét, aki rendelkezik számítógéppel. Hogyan tudod mindazt a zenét, ami a fejedben jár beletenni a számítógépedbe? Itt kerülnek képbe a XENYX USB keverők. A beépített, kétirányú sztereó USB/Audio interfésznek köszönhetően ezek küzül bármelyik keverőt közvetlenül rá tudod dugni PC vagy Mac számítógépedre egy egyszerű USB kábel segítségével. Ami elvisz minket a szoftverekig...

Mit Szólsz Néhány Ingyen Szoftverhez?

Mivel teljesen ki akarod használni a XENYX USB sorozat keverőinek felvételi és podcast lehetőségeit, hozzácsaptunk egy csomó szoftvert, például az Audacity (a legnépszerűbb nyílt forráskódú hangszerkesztő), Podifier, Juice, Podnova és Golden Ear ( podcast szoftverek nagy választéka ) programokat. A doboz felnyitása után már készen is állsz PC vagy Mac számítógépeddel a fellépésre! Kapsz még több,mint 100 virtuális hangszert és 50 FX plugint, ezzel egy teljes házi vagy mobil studióvá alakítva számítógépedet bemenettől kimenetig.

Értékelés

Mindegy, hogy milyen hangkeverési igényeid vannak, a BEHRINGER USB sorozat erősítői olyan teljesítménnyel és tulajdonságokkal bírnak, hogy a következő szintre emelik tehetségedet, olyan áron, ami biztosan meghökkent. Próbálj egyet ki még ma – még van egy a méretedben!

Írd meg. Vedd fel. Keverd. Oszd meg.

A TRACKTION 4 visszahozza a mókát a kreatív folyamatokba, ezért ingyen odaadjuk a kiválasztott BEHRINGER termékekhez. Ezzel az erőteljes, mégis egyszerűen használható zeneszerkesztő programmal, amihez hasonlót még sohasem láttál, mindent odahelyezünk az asztalodra egy képernyőnyi területre anélkül, hogy tengernyi legördülő és titkos menü zavarna, mint a legtöbb DAW esetén. A TRACKTION nem határolja be,hány zeneszámot vehetsz fel egyszerre, vagy hány effektet használhatsz. Igazából az egyetlen korlátozás a Mac vagy PC géped feldolgozóereje. Felvétel és vágás nem lehet ennél egyszerűbb; fogd meg, dobd bele, vágd meg, másold vagy illeszd be. Ha befejezted a magnum opusod, oszd meg a többi „Tracktionossal“, hogy meghallgassák, együttműködjenek és megszerkesszék.

Néhány a TRACKTION 4 kiváló funkcióiból:

 • Natív FX pluginek kezdve a dinamikától a modulációig, visszaverődés, és tovább
 • Támogatás a harmadik féltől származó AU,VST és VSTi pluginekhez
 • Keverés automatizálás
 • Biztonságos felvétel
 • Loop felvétel
 • 64-bit, 192 kHz Keverő Motor
 • Audio Clip manipuláció
 • MIDI szerkesztő
 • Szűrők – Hang / Pan, Szintmérő, 4-sávos EQ, Aux küldés – fogadás és FX
 • Exportálás különböző fájlformátumokba, mint .wav, .aif és .mp3

További adatok / Behringer Xenyx 1204USB Prémium 12-Input 2/2-Busz USB-s Mixer

Márka Behringer
Keverő típus kis keverő
Bemeneti csatlakozó fantom, RCA - cinch, USB
Kimeneti csatlakozó fejhallgató, monitor, RCA - cinch, szimmetrikus XLR, USB
Hangszínszabályzó analóg, 3 csatorna
Csoportok nincs
Tartozék a csomagban 240V adapter
 • Felsőkategóriás ultra-alacsony zajszintű, high-headroom analóg keverő
 • 4 korszerű XENYX, fantomáramú mikrofon előerősítő, hasonló az önálló butik előerősítőkhöz
 • 4 studió-szintű tömörítő szuperkönnyű „egygombgombos“ funkciókkal és vezérlőleddel a profi énekhanghoz és hangszerhanghoz.
 • Neo-klasszikus „Britt“ 2-sávos grafikus EQ a meleg és zenei hangzásért
 • Beépített sztereo USB/Audio interfész, hogy közvetlenül rácsatlakoztathasd számítógépedre.
 • Ingyenes hangfelvevő, vágó- és podcast szoftver 150 hangszer/effekt pluginnel és ultra-alacsony késleltetésű illesztőprogrammal letölthető a www.behringer.com-ról
 • 2 aux küldés csatornánként: 1 elő fader monitor alkalmazáshoz, 1 utó fader külső FX eszközöknek
 • Csúcsértékjelző LED-ek és némítás/halkítás 3-4 funkció az összes csatornán
 • 2 alcsoport szeparált kimenetekkel a hozzáadott rugalmas útválasztásért
 • 2 többfunkciós sztereó rugalmas útelválasztású aux visszatérés
 • Kiegyensúlyozott fő keverő kimenetek aranyozott XLR csatlakozókkal és különálló vezérlőpult,fejhallgató és sztereo szalagos kimenetek
 • Vezérlőpult/fejhallgató kimenetek több-menetes forrás mátrix-szal
 • Hosszú 60 mm-es logaritmikusan vékonyodó mester fader és zárt forgószabályzás
 • „Föld Bolygó“ kapcsolóüzemű tápegység a maximális rugalmasságért ( 100 – 240 V~ ), hangmentes működés, kiváló tranziens átvitel és alacsony fogyasztás az energia-megtakarításért
 • Tartóidomokat tartalmaz a lehető legjobb rugalmasságért
 • A német BEHRINGER által megálmodva és megtervezve
 • aa
 • aa
 • aa
 • aa
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás