BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer V-TONE GMX212

Behringer V-TONE GMX212
Behringer V-TONE GMX212 Behringer V-TONE GMX212 Behringer V-TONE GMX212 Behringer V-TONE GMX212 Behringer V-TONE GMX212
Behringer
Termékkód: GMX212

Igazi analóg modellezésű 2*60 wattos gitárerősítő 2 független csatornával, mindkettő 2 modellezett hangzással, FX processzorral, hangolóval és MIDI vezérléssel.

A termék részletei

nem kapható/elfogyott

ÁFA-val 126 900 Ft ÁFA nélkül: 99 921 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

A V-TONE GMX212 úgy néz ki talán, mint egy gitárerősítő, de pár kapcsoló átbillentésével rengeteg erősítő hangzásához ad hozzáférést. Ezen felül 99 effekt-beállítást is kapsz lenyűgöző 24 bites sztereóban. Csak dugd rá a gitárod, és kezdődhet a hang-Odüsszeia!

Egy szobányi virtuális cucc

A 2 x 60 wattos GMX212 tökéletes választás olyan gitárosnak, akinek sokféle hangzásra van szüksége. Válassz a három erősítőhang közül: a TWEED lélekkel teli blues hangot ad az 50es évekből, a BRITISH a 60as évek brit rock hangzását, míg a CALIF a nyugati part tiszta hangzását adja. Kombináld valamelyik hangszóró-hangzással: az UK a zárt hangszekrényű 4x12”-es hangzást, az US a 2x12”-es nyílt hátú hangrendszereket szimulálja, míg a FLAT kifejezetten az ebben az erősítőben lévő 2 db 12 colos BUGERA hangszóróra van tervezve.

Válaszd ki a CLEAN, HI GAIN, vagy HOT erősítési formát a tiszta hangzástól a durván torzítottig, ezután válassz a 99 effektbeállításból! És még beépített hangolója is van!

Eközben a DYNAMIZER áramkör minden apró hangot elkap a gitárodból, és meleg, csöves hangzású normalizálást tesz rá.

Irányítsd a zenéd!

Lehet, hogy a hangopciók tágasak és kifinomultak, de alapjában véve a GMX212 egy klasszikus gitárerősítő. Csatlakoztasd a 6,2mm-es jack-et, válassz egy csatornát – mindkettő GAIN, LEVEL, és 3 sávos EQ szabályzókkal. Használhatod a mellékelt lábkapcsolót a csatornák közti váltáshoz – egy gombnyomásra válthatsz a tiszta, és reverb effektes hangról a durván torzítottra. Az utolsó simításokat a PRESENCE és MASTER szabályzókkal állíthatod be.

Hátlapi ellenőrzés

Adtunk a GMX212-nek egy csomó hangirányítási lehetőséget a hátlapján. Találsz itt hangsugárzó kimenetet, amivel még hangfalakat köthetsz rá, fejhallgató kimenetet hangszóró szimulációval, állítható AUX IN csatlakozást külső eszközöknek (mint mondjuk dobgép), és egy RCA bemenetet, amivel mondjuk a CD lejátszódat kötheted rá. Van ott még sztereó RCA és Line kimenet (szintén hangszóró szimulációval) a közvetlen felvételekhez. Csatlakoztass még rá egy BEHRINGER FCB1010-es MIDI vezérlőt a MIDI IN csatlakozóra, hogy még több távvezérlési opcióval gyarapodj.

Hang ami lenyűgöz

A GMX212 hihetetlen hangpalettát kínál töredék áron ahhoz képest, mintha nekiállnál retró erősítőket és effekteket gyűjtögetni. Egészítsd ki a kreativitásod olyan hangokkal, ami az elektromos gitár reneszánszát hozta el. Keresd a legközelebbi BEHRINGER kereskedőnél!

További adatok / Behringer V-TONE GMX212

Márka Behringer
Hangszer erősítő típus kombó
Csatornák 2
Teljesítmény 120W
Konstrukció analóg modellezés
Effektek dual fx
Hangszínszabályzó 3 csatorna
Speciális funkciók MIDI
Tartozék a csomagban kábel(ek)
Mely hangszerhez elektromos gitár
Tápegység 230V
Hangszóró méret 12"
 • Izmos, 2 x 60-Wattos gitárerősítő, autentikus V-TONE analóg modellezéssel
 • 2 eredeti 12 colos BUGERA gitárhangszóró a klasszikus hangzásért
 • Autentikus V-TONE analóg-modellezés 3 klasszikus gitárerősítőhöz, 3 hangszóró szimulációval, 3 gain móddal – ez csatornánként 27 féle beállítást eredményez.
 • 2 független, külön modellezhető csatorna kínál mindent, amire szükséged van a tisztán ropogós, vagy kövéren eltorzított hangzásig.
 • Ultra flexibilis FX követő külön effektbeállítást enged mindkét csatornán
 • Dinamizáló áramkör kapja el a zenéd minden részletét, és csöves erősítős hangzást kölcsönözve neki
 • Sztereó multieffekt processzor olyan világelső effektekkel, mint chorus, flanging, phasing, rotary, auto-wah, echo, delay, compressor és változatos effekt-kombinációk 99 felhasználói beállítás mentési lehetőséggel, és MIDI vezérléssel
 • Beépített auto-kromatikus hangoló, amit pedállal is vezérelhetsz
 • Kiegészítő hangszóró és fejhallgató kimenet beépített hangszóró-szimulációval
 • Állítható AUX bemenet és kijelölt CD bemenet lejátszáshoz, vagy egyéb Line szintű jelhez (Mint CD lejátszó, dobgép, stb.)
 • Line kimenet hangszóró szimulációval a közvetlen felvételhez, vagy színpadi felhasználásra
 • Külső effekt eszközök (rack effektek, stomp box, wah-wah pedál, stb.) számára külön csatlakozási lehetőség
 • FS112 dupla lábkapcsoló csatornaváltáshoz, effekt bypass-hoz, vagy hangoló aktiváláshoz
 • Csúcsminőségű alapanyagok és masszív borítás a hosszú élettartamért
 • A német BEHRINGER által megálmodva és megtervezve
 • aa
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás