BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer ULTRACURVE PRO DEQ2496

Behringer
Termékkód: DEQ2496

Ultramagas precizitású 24 bit/96kHz EQ, Analizátor, gerjedés csökkentő és mesterprocesszor

A termék részletei

magyarországi raktáron

ÁFA-val 97 900 Ft ÁFA nélkül: 77 087 Ft
Ingyenes kiszállítás!
db

Értékeld elsőként!

A DEQ2496 egy nagy pontosságú 24-bit/96 kHz EQ/RTA mesterező processzor, ideális audiofil utómunkákhoz, vagy élő felhasználáshoz! Mindkét területen felülmúlhatatlan segítséged lesz!

Equalizáció? Dinamika? Gerjedéscsökkentés?

Igen, igen, és igen! Mind a tiéd lehet a DEQ2496-al. Szeretnél egy FFT elemzést automata EQ-val? Azt is tettünk bele!

A DEQ2496 egy egész szekrénynyi rugalmas equalizer, dinamika és idő korrekció funkció célja, hogy megoldja a problémákat, az optimális hangminőség érdekében. Íme csak néhány példa:

 • Dual 31-sávos grafikus EQ (sztereo összekapcsolható)
 • Dual 31 sávos virtuális Paragraphic EQ (sztereo összekapcsolható)
 • Dual 10 sávos parametrikus EQ sztereó oldalanként
 • Dinamikusan aktivált EQ
 • gerjedésgátló tanulási móddal
 • sztereo leképező
 • kompresszor / expander
 • Limiter
 • Digital Delay
 • RTA / SPL / FFT analizátor Auto EQ funkcióval

Dual 31-sávos grafikus EQ, 31 sávos virtuális Para-grafikus EQ és a 10 sávos parametrikus

Természetesen a DEQ2496 van egy fázis-semleges digitális grafikus EQ ... de ezen kívül már hozzá olyan funkció, amely lehetővé teszi, hogy módosítsa a sávszélesség minden frekvencián standard 1/3-tól akár 59/3-ig. Vagy, ha úgy tetszik, a régi típusú megközelítéssel változtatható sávszélességgel, van benne egy 10 sávos parametrikus szűrő, amit lehet finomítani lépésekben, 1/60 oktávonként.

Dinamikusan-aktivált EQ

A dinamikus EQ automatikusan növeli vagy csökkenti a meghatározott frekvencia tartomány alapján hangerőt. Ez szó szerinti kombinációja egy hangszínszabályzónak (frekvencia-központ és a sávszélesség kontroll), és a dinamika processzornak (az Attack, Release, Threshold és Ratio paraméterek állíthatók). DEQ megnyitja a világot a kreatív mastering és PA problémamegoldó lehetőségekkel. Megadtuk a teljes ellenőrzést több szűrő segítségével, beleértve a sávkikerülő módot is. És természetesen tárolhatod a DEQ beállításait, és visszahívhatod bármikor manuálisan vagy MIDI-n keresztül.

Gerjedésgátló, tanulási móddal

A felsorolt digitális képességek mellett könnyű belátni, hogy miért voltunk képesek egy rendkívül hatékony gerjedésgátló (FBD) szolgáltatást beépíteni - ez lényegében egy dinamikusan aktivált parametrikus EQ, ami "figyeli" az egész frekvencia spektrumot 1 / 60 oktáv sávokban, majd azonnal azonosítja, és kiveszi a gerjedést. Az FBD-t lehet futtatni AUTO módban, hogy kompenzálja az előadók mozgását a színpadon, vagy SNGL módban, amely rögzíti az egyes frekvenciákat, majd változtat a csillapításon a sávszélesség függvényében visszajelzéseket stimulálva - jobban megfelel a rögzített mikrofonon telepítésnél. Azt is szerepel Learn módban, hogy létrehoz rövid hang-impulzusokat, emeli az erősítést amíg gerjedést nem tapasztal, majd zárolja a potenciális bajt okozó sávokat.

Sztereó leképező (WIDTH)

Bár többnyire mesterelő technikák része, a sztereó-kép szélesítése élőben is jól jön. Amikor meghallod akcióban, te és a közönséged is el lesz ragadtatva. A DEQ2496 szélesség processzora irányítást biztosít e felett (mennyire egyértelműen választja el egymástól a két oldalán a sztereó képet), aszimmetria (relatív mennyiség a bal / jobb sztereó jel között), forgatás (panoráma sztereó + monó a sztereó képben), és többrészes Shuffle funkció, ami további alacsony frekvenciájú sztereó szélességét generál.

Tömörítő/Kiterjesztő és limiter

A DEQ2496 átfogó dinamika eszközöket tartalmaz, két független csatornaként, vagy sztereó kapcsolódásban. Minden amit egy külön kompresszorban/expanderben megtalálsz, itt van. 1:1,1 és 1:100-os ATTACK 0 és 200 ms között, 0-3dB változó és 20-tól 4000-msig RELEASE, minden állítható durvától a finom skáláig. A beépített külön LIMITER-nek Threshold, a Hold és a Release funkciói vannak.

Digitális csúsztatás (delay)

Csúsztathatod a DEQ2496 fő, vagy aux kimenetét bárhova 0 és 300ms között, és a bal és jobb csatornákat külön. Nem csak méterben és lábban tudod megadni a távot, de még a környezeti hőmérséklethez is állíthatod, ami csökkenti a hang sebességét!

RTA/SPL/FFT elemző Auto EQ funkcióval

A DEQ2496 tartalmaz FFT valósidejű elemzőt 61 frekvenciasávos kijelzéssel. Ellenőrizheted a fő vagy a digitális kimenetet, Aux/Digital Out-ot, vagy az RTA mikrofon jelét, és megjelenítheted többféleképpen, mint a régi stílusú VU mutató. Minden szokásos kijelzést megkapsz, amit vársz, plusz egy felhasználói AEQ, ami automatikusan állítja a frekvenciákat (tökéletes, ha először úgy Kb-re be akarod lőni a hangzást). Grafikus EQ módban választhatsz a korrigálatlan visszajelzés (ami a szomszédos sávok hatásait mutatja), vagy True visszajelzést, ami a valós eredményt mutatja.

Egyszerű használni

A DEQ2496 sztereó be- és kimenetekkel rendelkezik, aranyozott XLR csatlakozókkal, sztereó AUX kimenettel, AES/EBU és S/PDIF bemenettel, és XLR plusz optikai kimenettel. A beállítás intuitív, a kijelző diagramjaival. Külön kapsz mikrofon RTA bemenetet fantomárammal, profi világóra és MIDI csatlakozást távvezérléshez. Akár 64 egyéni felhasználói beállítást tárolhatsz az eszközön, akár külön a DEQ, PEQ Szélesség, vagy Dyn értékekre. Ezekkel az albeállításokkal csak az adott részeket állítod, a főbbek az eredeti szerint maradnak.

Kemény, mert az útra terveztük, de precíz a stúdióba is

A DEQ2496 tartalmaz csúcsminőségű 24-bit/96 kHz A/D és D/A átalakítót, és két, nagy teljesítményű 32/40-bites lebegőpontos jelfeldolgozót a hihetetlen részletgazdagságért, és 113dB tartományt képes kezelni. A tápegysége 100-240V-ig bármin elmegy, és zajmentes.

Hasonlítsd össze a lehetőségeket az árakkal, és máris lesz eg ULTRACURVE-öd

Őszintén? Mi hisszük, hogy a DEQ2496 a legjobb multi funkciós processzor a zeneiparban. Miért vennél drágábbat?

További adatok / Behringer ULTRACURVE PRO DEQ2496

Márka Behringer
Szignál processz. típus hangszínszabályzó
Csatlakozás optikai meghajtó, XLR szimetrikus
Effektek más effektel
Méret rackbe építhető
 • Ultramagas precizitású 24-bit/96 kHz mesterelő processzor, 32/40-bites lebegőpontos DSP technológiával
 • Audiophile 24-bit/96 kHz A/D- és D/A átalakító, 113 dB dinamikus skálával
 • Egyidejűleg 4 választható EQ modul (31-sávos egyéni EQ, 10-sávos parametrikus EQ, Visszacsatolás-szűrés, plusz 3 dinamikus EQ sztereó csatornánként)
 • Ultramagas felbontású 61-sávos, valósidejű FFT elemző, kiegészítő automatikus EQ funkcióval, szoba vagy megafon optimalizálással
 • Egyedi VPQ opcióval parametrikusan állíthatod a grafikus EQ-t
 • A legmodernebb normalizáló/expander peak limiterrel sztereó csatornánként, sztereó leképező és csúsztató megoldásokkal
 • Többfunkciós szintmérők (Peak/RMS/ VU és SPL mutatók RTA/Mic bemeneti dBA/dBC súlyozással)
 • 64 felhasználói memória a beállítások megjegyzéséhez
 • Külön Mic/Line bemenet fantomárammal az RTA és auto-EQ felhasználásokhoz
 • kiegyensúlyozott bemenetek, és szervó-kiegyensúlyozott kimenetek aranyozott XLR csatlakozásokkal, sztereo aux kimenettel, AES/EBU és S/PDIF be- és kimenetek (XLR és optikai)
 • Profi világóra bemenet és MIDI csatlakozások a távvezérléshez, beállítások kimentéséhez, és rendszerfrissítésekhez.
 • Nyílt architektúrájával további fejlesztések része lehet MIDI-n keresztül
 • A világon bárhol használható áramellátó (100-240V), zajmentes hang, fantasztikus átviteli teljesítmény, alacsony áramfogyasztással.
 • A német BEHRINGER által megálmodva és megtervezve
 • Csúcsminőségű alapanyagok és masszív borítás a hosszú élettartamért
 • aa
 • aa
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás