BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer ULTRACURVE PRO DEQ2496

Behringer ULTRACURVE PRO DEQ2496
Behringer ULTRACURVE PRO DEQ2496 Behringer ULTRACURVE PRO DEQ2496 Behringer ULTRACURVE PRO DEQ2496 Behringer ULTRACURVE PRO DEQ2496 Behringer ULTRACURVE PRO DEQ2496 Behringer ULTRACURVE PRO DEQ2496
Behringer
Termékkód: DEQ2496

Ultramagas precizitású 24 bit/96kHz EQ, Analizátor, gerjedés csökkentő és mesterprocesszor

A termék részletei

kérésre elérhető

ÁFA-val 103 900 Ft ÁFA nélkül: 81 811 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

A DEQ2496 egy nagy pontosságú 24-bit/96 kHz EQ/RTA mesterező processzor, ideális audiofil utómunkákhoz, vagy élő felhasználáshoz! Mindkét területen felülmúlhatatlan segítséged lesz!

Equalizáció? Dinamika? Gerjedéscsökkentés?

Igen, igen, és igen! Mind a tiéd lehet a DEQ2496-al. Szeretnél egy FFT elemzést automata EQ-val? Azt is tettünk bele!

A DEQ2496 egy egész szekrénynyi rugalmas equalizer, dinamika és idő korrekció funkció célja, hogy megoldja a problémákat, az optimális hangminőség érdekében. Íme csak néhány példa:

 • Dual 31-sávos grafikus EQ (sztereo összekapcsolható)
 • Dual 31 sávos virtuális Paragraphic EQ (sztereo összekapcsolható)
 • Dual 10 sávos parametrikus EQ sztereó oldalanként
 • Dinamikusan aktivált EQ
 • gerjedésgátló tanulási móddal
 • sztereo leképező
 • kompresszor / expander
 • Limiter
 • Digital Delay
 • RTA / SPL / FFT analizátor Auto EQ funkcióval

Dual 31-sávos grafikus EQ, 31 sávos virtuális Para-grafikus EQ és a 10 sávos parametrikus

Természetesen a DEQ2496 van egy fázis-semleges digitális grafikus EQ ... de ezen kívül már hozzá olyan funkció, amely lehetővé teszi, hogy módosítsa a sávszélesség minden frekvencián standard 1/3-tól akár 59/3-ig. Vagy, ha úgy tetszik, a régi típusú megközelítéssel változtatható sávszélességgel, van benne egy 10 sávos parametrikus szűrő, amit lehet finomítani lépésekben, 1/60 oktávonként.

Dinamikusan-aktivált EQ

A dinamikus EQ automatikusan növeli vagy csökkenti a meghatározott frekvencia tartomány alapján hangerőt. Ez szó szerinti kombinációja egy hangszínszabályzónak (frekvencia-központ és a sávszélesség kontroll), és a dinamika processzornak (az Attack, Release, Threshold és Ratio paraméterek állíthatók). DEQ megnyitja a világot a kreatív mastering és PA problémamegoldó lehetőségekkel. Megadtuk a teljes ellenőrzést több szűrő segítségével, beleértve a sávkikerülő módot is. És természetesen tárolhatod a DEQ beállításait, és visszahívhatod bármikor manuálisan vagy MIDI-n keresztül.

Gerjedésgátló, tanulási móddal

A felsorolt digitális képességek mellett könnyű belátni, hogy miért voltunk képesek egy rendkívül hatékony gerjedésgátló (FBD) szolgáltatást beépíteni - ez lényegében egy dinamikusan aktivált parametrikus EQ, ami "figyeli" az egész frekvencia spektrumot 1 / 60 oktáv sávokban, majd azonnal azonosítja, és kiveszi a gerjedést. Az FBD-t lehet futtatni AUTO módban, hogy kompenzálja az előadók mozgását a színpadon, vagy SNGL módban, amely rögzíti az egyes frekvenciákat, majd változtat a csillapításon a sávszélesség függvényében visszajelzéseket stimulálva - jobban megfelel a rögzített mikrofonon telepítésnél. Azt is szerepel Learn módban, hogy létrehoz rövid hang-impulzusokat, emeli az erősítést amíg gerjedést nem tapasztal, majd zárolja a potenciális bajt okozó sávokat.

Sztereó leképező (WIDTH)

Bár többnyire mesterelő technikák része, a sztereó-kép szélesítése élőben is jól jön. Amikor meghallod akcióban, te és a közönséged is el lesz ragadtatva. A DEQ2496 szélesség processzora irányítást biztosít e felett (mennyire egyértelműen választja el egymástól a két oldalán a sztereó képet), aszimmetria (relatív mennyiség a bal / jobb sztereó jel között), forgatás (panoráma sztereó + monó a sztereó képben), és többrészes Shuffle funkció, ami további alacsony frekvenciájú sztereó szélességét generál.

Tömörítő/Kiterjesztő és limiter

A DEQ2496 átfogó dinamika eszközöket tartalmaz, két független csatornaként, vagy sztereó kapcsolódásban. Minden amit egy külön kompresszorban/expanderben megtalálsz, itt van. 1:1,1 és 1:100-os ATTACK 0 és 200 ms között, 0-3dB változó és 20-tól 4000-msig RELEASE, minden állítható durvától a finom skáláig. A beépített külön LIMITER-nek Threshold, a Hold és a Release funkciói vannak.

Digitális csúsztatás (delay)

Csúsztathatod a DEQ2496 fő, vagy aux kimenetét bárhova 0 és 300ms között, és a bal és jobb csatornákat külön. Nem csak méterben és lábban tudod megadni a távot, de még a környezeti hőmérséklethez is állíthatod, ami csökkenti a hang sebességét!

RTA/SPL/FFT elemző Auto EQ funkcióval

A DEQ2496 tartalmaz FFT valósidejű elemzőt 61 frekvenciasávos kijelzéssel. Ellenőrizheted a fő vagy a digitális kimenetet, Aux/Digital Out-ot, vagy az RTA mikrofon jelét, és megjelenítheted többféleképpen, mint a régi stílusú VU mutató. Minden szokásos kijelzést megkapsz, amit vársz, plusz egy felhasználói AEQ, ami automatikusan állítja a frekvenciákat (tökéletes, ha először úgy Kb-re be akarod lőni a hangzást). Grafikus EQ módban választhatsz a korrigálatlan visszajelzés (ami a szomszédos sávok hatásait mutatja), vagy True visszajelzést, ami a valós eredményt mutatja.

Egyszerű használni

A DEQ2496 sztereó be- és kimenetekkel rendelkezik, aranyozott XLR csatlakozókkal, sztereó AUX kimenettel, AES/EBU és S/PDIF bemenettel, és XLR plusz optikai kimenettel. A beállítás intuitív, a kijelző diagramjaival. Külön kapsz mikrofon RTA bemenetet fantomárammal, profi világóra és MIDI csatlakozást távvezérléshez. Akár 64 egyéni felhasználói beállítást tárolhatsz az eszközön, akár külön a DEQ, PEQ Szélesség, vagy Dyn értékekre. Ezekkel az albeállításokkal csak az adott részeket állítod, a főbbek az eredeti szerint maradnak.

Kemény, mert az útra terveztük, de precíz a stúdióba is

A DEQ2496 tartalmaz csúcsminőségű 24-bit/96 kHz A/D és D/A átalakítót, és két, nagy teljesítményű 32/40-bites lebegőpontos jelfeldolgozót a hihetetlen részletgazdagságért, és 113dB tartományt képes kezelni. A tápegysége 100-240V-ig bármin elmegy, és zajmentes.

Hasonlítsd össze a lehetőségeket az árakkal, és máris lesz eg ULTRACURVE-öd

Őszintén? Mi hisszük, hogy a DEQ2496 a legjobb multi funkciós processzor a zeneiparban. Miért vennél drágábbat?

További adatok / Behringer ULTRACURVE PRO DEQ2496

Márka Behringer
Szignál processz. típus hangszínszabályzó
Csatlakozás optikai meghajtó, XLR szimetrikus
Effektek más effektel
Méret rackbe építhető
 • Ultramagas precizitású 24-bit/96 kHz mesterelő processzor, 32/40-bites lebegőpontos DSP technológiával
 • Audiophile 24-bit/96 kHz A/D- és D/A átalakító, 113 dB dinamikus skálával
 • Egyidejűleg 4 választható EQ modul (31-sávos egyéni EQ, 10-sávos parametrikus EQ, Visszacsatolás-szűrés, plusz 3 dinamikus EQ sztereó csatornánként)
 • Ultramagas felbontású 61-sávos, valósidejű FFT elemző, kiegészítő automatikus EQ funkcióval, szoba vagy megafon optimalizálással
 • Egyedi VPQ opcióval parametrikusan állíthatod a grafikus EQ-t
 • A legmodernebb normalizáló/expander peak limiterrel sztereó csatornánként, sztereó leképező és csúsztató megoldásokkal
 • Többfunkciós szintmérők (Peak/RMS/ VU és SPL mutatók RTA/Mic bemeneti dBA/dBC súlyozással)
 • 64 felhasználói memória a beállítások megjegyzéséhez
 • Külön Mic/Line bemenet fantomárammal az RTA és auto-EQ felhasználásokhoz
 • kiegyensúlyozott bemenetek, és szervó-kiegyensúlyozott kimenetek aranyozott XLR csatlakozásokkal, sztereo aux kimenettel, AES/EBU és S/PDIF be- és kimenetek (XLR és optikai)
 • Profi világóra bemenet és MIDI csatlakozások a távvezérléshez, beállítások kimentéséhez, és rendszerfrissítésekhez.
 • Nyílt architektúrájával további fejlesztések része lehet MIDI-n keresztül
 • A világon bárhol használható áramellátó (100-240V), zajmentes hang, fantasztikus átviteli teljesítmény, alacsony áramfogyasztással.
 • A német BEHRINGER által megálmodva és megtervezve
 • Csúcsminőségű alapanyagok és masszív borítás a hosszú élettartamért
 • aa
 • aa
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás