BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer ULTRADRIVE DCX2496LE

Behringer ULTRADRIVE DCX2496LE
Behringer ULTRADRIVE DCX2496LE Behringer ULTRADRIVE DCX2496LE Behringer ULTRADRIVE DCX2496LE Behringer ULTRADRIVE DCX2496LE Behringer ULTRADRIVE DCX2496LE Behringer ULTRADRIVE DCX2496LE
Behringer
Termékkód: DCX2496LE

Ultra-magas precizitású, digitális 24 Bit/96 kHz hangosító-vezérlő rendszer.

A termék részletei

Azonnal szállítható - Magyarországi raktáron - 11:30-ig leadott rendelésedet általában a következő munkanapon kiszállítjuk

ÁFA-val 78 900 Ft ÁFA nélkül: 62 126 Ft
Ingyenes kiszállítás!
db

Értékeld elsőként!

Az ULTRADRIVE PRO DCX2496LE a válasz arra, hogy a helyszínek úgy hangozzanak, mintha a legprofibbak állították volna be. Az utóbbi években a DCX2496 ipari szabvánnyá nőtte ki magát, és több százezer darabot használnak a világon stúdióban és turnéra is. Az új DCX2496 "LE" verzió ugyanazt a hangteljesítményt kínálja, mint az eredeti DCX2496, de kevesebb funkcióval, hisz nem mindenkinek van szüksége digitális be és kimenetekre. Az DCX2496LE egy tökéletes módja a sok hangszórós rendszerek kezelésének bármilyen méretű programhelyszínen - mozitól a koncertteremig - 2 bemenet, 6 kimenet és 24 bit/96 kHz csúcsminőségű AD/DA konverterek. Ez a hipermodern processzor magasabb szintre emeli a rendszered. 

Szuper csatlakoztathatóság és fölülmúlhatatlan hangminőség

2 analóg bemenettel és 6 analóg kimenettel, szervo-szimmetrikus, arany borítású XLR csatlakozókkal és négy különböző monó és sztereó kimenet kezelési móddal maximális flexibilitást kapsz egyetlen rack-helyen. Szuper, csúcsminőségű Cirrus Logic* 24 bit/96 kHz AD és DA konverterek adják a legjobb jelintegritást és hihetetlen dinamikus mozgásteret. 

Hatalmas feldolgozó erő

Hangszóróvédelem és a feldolgozás a sarokkövei a hangszóró kezelő rendszereknek Precíz dinamikus EQ jelszint függő equalizációhoz és kimagaslóan zenei, parametrikus EQ, választható minden bemeneten és kimeneten. 6 kimenet, individuális, hangváltó szűrőkkel (Butterworth, Bessel és Linkwitz-Riley). Választható roll-off karakterisztikával 6 - 48 dB/oktávval - tökéletes 2,3, vagy négy utas rendszerekhez is. És végül a “Zero-attack” limiterek biztosítják a legjobb hangosító védelmet minden kimeneti csatornán. 

Korlátlan irányítás

Ráadásként a töménytelen EQ filter és hangváltó opciókon kívül a DCX2496LE állítható delay-t (eltolást) enged minden I/O-n, így automatikusan, vagy kézileg is állíthatod a hangzást a szoba karakterisztikájának megfelelően. Akár 60 saját beállítást is eltárolhatsz benne és előhívhatod valahányszor helyszínt váltasz. A DCX2496LE sziklaszilárd megoldást nyújt előadásról előadásra.

 

Hihetetlen hang és védelem mindenkor

Az ULTRADRIVE PRO keskeny tervezése, nagyteljesítményű, 32 bit-es analóg eszköz, Sharc DSP, ultra-magas részletességű 24 bit/96kHz-es Cirrus Logic AD & DA konverterek és maximum feldolgozási képesség kimagasló hangteljesítménnyel segít ki, bárhova is vessen a turné. Ugorj be a legközelebbi szaküzletbe és próbáld ki az ULTRADRIVE PRO DCX2496LE készüléket! Sosem szóltál jobban!

További adatok / Behringer ULTRADRIVE DCX2496LE

Márka Behringer
Szignál processz. típus hangváltó
 • 2 analóg bemenet és 6 analóg kimenet a maximális flexibilitásért.
 • Csúcsminőségű, 96 kHz-es konverter a legjobb jelintegritásért és széles dinamikus mozgástérért (120 dB).
 • Precíz, dinamikus EQ jelszint függő equalizációhoz és kimagaslóan zenei, parametrikus EQ választható minden bemeneten és kimeneten.
 • Többféle EQ (LP/BP/HP) minden bemenetre és kimenetre.
 • "Zero-attack” limiterek minden kimeneti csatornán az optimális hangszóróvédelemért.
 • Négy különböző monó és sztereó kimenet kezelési mód.
 • Individuális hangváltó szűrőtípussal (Butterworth, Bessel és Linkwitz-Riley).
 • Választható roll-off karakterisztikával 6 - 48 dB/oktáv.
 • Állítható Delay minden bemeneten és kimeneten — manuálisan vagy automatikusan állítható a szoba tulajdonságaihoz.
 • 60, felhasználó által meghatározott belső beállítással.
 • Szervo-szimmetrikus, aranyborítású XLR és 6.3 mm-es TRS bemenet és kimenet.
 • Átkapcsolható tápegység a flexibilitásért, zajmentes audióért. Fantasztikus átviteli válasz, plusz alacsony fogyasztás jellemzi.
 • Csúcsminőségű alapanyagok és strapabíró tervezés a hosszú élettartamért.
 • A németországi BEHRINGER által megálmodva és megtervezve.
 • aa
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás