BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer TRUTH B2030A stúdió monitor

Behringer TRUTH B2030A stúdió monitor
Behringer TRUTH B2030A stúdió monitor Behringer TRUTH B2030A stúdió monitor Behringer TRUTH B2030A stúdió monitor Behringer TRUTH B2030A stúdió monitor
Termékkód: B2030A

Nagy részletességű, aktív, 2 utas referencia stúdiómonitor.

A termék részletei

A március 26-a 12.00 óra után leadott rendeléseket legközelebb április 2-án tudjuk feldolgozni a leltár miatt.

ÁFA-val 79 900 Ft ÁFA nélkül: 62 913 Ft
Ingyenes kiszállítás!
db

Értékeld elsőként!

Az IGAZI

Ha a stúdiófelvételeidről van szó, őszinteséget akarsz. Tulajdonképpen, tudva, hogy mennyit jelent számodra a művészeted, követelned is kell! Ezért terveztük úgy az új B2030A referencia monitorokat, hogy csak az IGAZAT mondják Persze akkor is remekül szólnak, ha rákötöd a hifidre, vagy a házimozi rendszeredre, de azért a stúdió-igények figyelembevételével terveztük – ahol minden egyes hangot, amit lejátszol, mikroszkóppal szeretnél megvizsgálni!

 

Örökségre építve

A TRUTH B2030A minden hagyományos, aktív TRUTH monitor képességét tudja, de egy még kompaktabb szekrénybe építettük! A nagy részletességű teljesítménye miatt a B2030A aktív, 2 utas referencia monitorok tökéletesek a közeli monitorozó felhasználásokra: kis keverő szobákba, de sokcsatornás térhatású beállításokhoz is. A mi TRUTH B2030A és B2031A hangszóróinkból ezerszámra adtunk el már a legkritikusabb fülű embereknek.

 

Ne tévesszen meg a mérete!

Kis mérete ellenére a TRUTH B2030A maximális kimeneti szintje képes 113 dB SPL teljesítményre. A beépített 80 és 35 wattos erősítők a nagy precizitású hangváltóval ultra-lineáris frekvenciaválaszt képesek elérni 50 és 21.000 Hz között.

 

Amit úgy hívunk: "A hangszórókészítés diplomamunkája"

A végső összeszerelés után minden B2030A akár fél órát is eltölt egy kalibrációs mérnök társaságában, hogy a lehető legegyenletesebb hangvisszaadást hozzuk ki mindegyik darabból.

Amikor egy TRUTH B2030A monitort vásárolsz, valóban egy kézzel beállított terméket kapsz! Minden B2030A mellé egy kalibrációs igazolást adunk, ami az adott hangfal frekvenciaválaszáról ad tanúsítványt.

Ezek után a tesztek után kapja meg a hangszóró a saját "ballagó bizonyítványát".

 

Sziklaszilárd basszus

A könyvespolc stílusú otthoni sztereórendszerek jól át tudnak verni, amikor a basszusról van szó, főleg azért, mert nem kritikus füleknek vannak tervezve. Ezért használnak a hangmérnökök és producerek stúdióminőségű, referencia hangszórókat és fejhallgatókat. A B2030A távsugárzó, 6.75 colos polipropilén membrános mélynyomója lágy, mély basszust szór, egészen 50hZ-ig. A mély hangokat nem túloztuk el, hisz otthoni sztereó rendszerekben is használhatóak. Sziklaszilárd basszus, ami őszintén adja vissza a zene minden nüánszát: az ujj hangját a húron, a levegő hangja, ami átsuhan egy orgonán stb.

 

Miért a polipropilén membrán?

Jó hogy megkérdezted! A polipropilén könnyű és erős, így a membrán gyorsan tud reagálni a hirtelen hangszínváltozásokra is. És mivel annyira könnyű és keményebb is, mint a papír, így a hangszóró tölcsérek sokkal gyorsabban reagálnak a jelekre – ez nem csak a basszus-integritás megőrzéséért fontos, de kritikus a tökéletes középhang-visszaadásnál. A deformálódás ellenálló, alumínium öntvény ház nem csak az integritást biztosítja, de hűti is a hangtölcsért még extrém megterhelések alatt is.

 

Fáradásmentes, széles, hasznos hangterület

A B2030A HF (magas frekvenciás) tartományát az ultra-részletes 0.75 colos ferrofluid hűtésű csipogója biztosítja, amit a speciális hanghullámszórónkra van erősítve. Míg versenytársaink stúdiómonitorai gyakran igen kis területre szórják a hangot, a mi hullámirányító rendszerünk sokkal nagyobb, tökéletesen szóló teret képez. Ez azt jelenti, hogy nem fogod egy ponton kikoptatni a szőnyeget, ahol a „legjobban szól”. Szabadon sétálgathatsz a sztereóban, megtalálva azt a kis részt, ahova még egy hangszert be lehet pozícionálni.

Ráadásul nem fogod elszenvedni a „monitorozási-fáradtság-szindrómát”, az állapotot, amit a harsogó középmagas hangok végtelen hallgatása okoz – ideális, ha át akarod mixelni az éjszakát.

 

Várd el a legjobbat!

A 115 wattos, dupla erősítésű technológiánkat (beletéve a fáziskorrekciós, aktív hangváltót) tesszük minden B2030A-ba, biztosítva, hogy legyen megfelelő erőtartalékod, amikor igazán szükség van rá.

Az egyedi Behringer hullámirányító rendszere és hihetetlenül alacsony torzítású hangváltó rendszere miatt abszolút egyenletesen szól minden frekvencián, sztereóban is.

 

A Te stúdiódba tervezve

Az ideális zenehallgató környezet „lapos”, azaz se nem túl visszhangos, se nem túl hangelnyelős. De mivel ahány ház, annyi szobás, minden TRUTH monitor rengeteg élethelyzetre van felkészítve. Kapcsolókkal rendelkezik, amivel a Te zenehallgató környezetedre formálhatod a magas és mély frekvenciák karakterisztikáját.

 

Mindenhova teheted

Ideális esetben a hangsugárzók a falaktól távol helyezendők, hogy biztosítsuk a megfelelő basszus-visszajelzést. De nem kell félned, a B2030A egy „Szoba-kompenzációs” kapcsolóval is fel van szerelve, ami segítségével akár a sarokba is beállíthatod. A falak általában felerősítik a basszust, a sarkok pedig még inkább, de a te TRUTH monitoraidat az adott környezethez szabhatod, hogy a legőszintébb basszusvisszajelzést kaphasd, egy-két kapcsoló átbillentésével.

 

XLR és 6.3mm-es bemenetek

Szervo-szimmetrikus bemenetek XLR és 6,3mm-es csatlakozókon keresztül biztosítják, hogy sokféle hangforrást rá tudj kötni. Köszönhetően apró méretének és mágneses védelmének, még asztalra, számítógép képernyők mellé is nyugodtan elhelyezhető.

 

Hiszem, ha hallom!

Könnyekig untathatnánk a technikai zsargonnal (a lentebbi táblázatban nézheted, ha tényleg érdekel), de ha meghallgatsz egy TRUTH sorozatos hangszórót a legközelebbi BEHRINGER kereskedőnél, azonnal meg fog győzni. Egyet fogsz érteni azzal, hogy a B2030A monitorokat nem veri meg semmi a kategóriájában. Hasonlítsd a konkurenciához és válaszd az IGAZIT

További adatok / Behringer TRUTH B2030A stúdió monitor

Márka Behringer
Hangsugárzó típus aktív, stúdió monitor
Csatlakozás XLR
Szín szürke
Speciális funkciók aktív crossover, magnetic shield
Tartozék a csomagban kábel(ek)
Hangszóró méret 6.5"
  • Kiemelkedően széles frekvenciaválasza 50 Hz és 21 kHz között rögzít hangokat, egyéni frekvencia diagrammal.
  • Beépített, 125 Wattos, kettős erősítésű modul, rengeteg erőtartalékkal.
  • Ultra-magas részletességű, ferrofluid hűtéses csipogóval.
  • 6 ¾ colos távsugárzó mélynyomó, speciális polipropilén membránnal és deformálódás ellenálló, alumínium öntvény házzal.
  • Irányított szórású hang és igen nagy "sweet spot" a BEHRINGER egyedi hangvezető technikájának köszönhetően.
  • Aktív hangváltó hálózat, 4 lépcsős Linkwitz-Riley szűrőkkel.
  • Állítható akusztikus lehetőségek a mélynyomón.
  • Külön vezérelhető limiter a mély, vagy magas túlterhelés védelemért.
  • Mágnesesség elleni árnyékolása miatt számítógép monitorok mellé is tehető.
  • Szervo-szimmetrikus bemenetek XLR és 6,3mm-es csatlakozókon.
  • A csúcsminőségű és kifejezetten masszív tervezés biztosítja a hosszú élettartamot.
  • A német BEHRINGER által tervezve.
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás