BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer SUPER-X PRO CX2310

Behringer SUPER-X PRO CX2310
Behringer SUPER-X PRO CX2310 Behringer SUPER-X PRO CX2310 Behringer SUPER-X PRO CX2310 Behringer SUPER-X PRO CX2310 Behringer SUPER-X PRO CX2310 Behringer SUPER-X PRO CX2310
Behringer
Termékkód: CX2310

Nagy precizitású sztereó 2-utas, vagy monó 3 utas Crossover (hangváltó) mélynyomó kimenettel

A termék részletei

kérésre elérhető

ÁFA-val 25 900 Ft ÁFA nélkül: 20 394 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

A CX2310 2 utas sztereó, vagy 3 utas monó hangváltó tökéletes precizitást garantál a legmodernebb áramköreinek, és csúcsminőségű alkatrészeinek, alacsony zajszintű erősítőinek, és kiegyensúlyozott be- és kimeneteinek köszönhetően. Ráadásul a CX2310 külön állítható mélynyomó kimenettel rendelkezik, gyakorlatilag még egy mély sávot adva, ami 10-től 235Hz-ig állítható

Hangminőség

Ha egy hangrendszer jól van behangolva, akkor kiegyensúlyozott, erős, és hatékony is lesz. A basszustartalom ütős és masszív, olyan vokálokkal és hangszerhangokkal, amik gazdagok, élesek, és jól definiáltak. A CX2310 hangváltó pontos jelfeldolgozása megvédi a hangszóró komponenseket, és növeli a teljes rendszer hatékonyságát.

Mi az a hangváltó (crossover)?

Ha már ezt olvasod, esélyes, hogy tudod mi az, és tudod, hogy kell neked. De ha új vagy a többutas PA rendszerekben, akkor itt vannak az alapok.

Hangsugárzók (amit mi transzduktornak hívunk) alakítják az elektromos jeleket hanghullámmá. És teljesen mindegy mennyire minőségi egy transzduktor, akkor sem tudja a teljes hangspektrumot egyedül lefedni. A mély hangok nagyon megterhelik a hangszórót, és akkor már nem tud kellő minőségű magas hangokat is generálni. (Próbáld meg, tudsz-e falsettóban énekelni fekvenyomás közben!)

Ezért rendelkeznek a csúcsminőségű hangrendszerek többféle hangszórókkal (mélynyomókkal és csipogókkal), hogy megosszák a munkát. Amikor a mélynyomó (általában a nagyobb) végzi a nehéz munkát, a csipogó egyszerűen kezeli a magas hangokat. A három, vagy négy utas rendszerek még jobban elosztják ezeket, így minden hangszóró azokat a frekvenciákat sugározza, amelyikre kitalálták. A hangváltó feladata, hogy elossza ezeket a feladatokat a hangszórók között.

Oszd meg és uralkodj!

A CX2310 két módban működik: 2 utas sztereó (bal és jobb mélynyomó, és csipogók), vagy 3 utas monó a mély, közép, és magas hangokhoz külön hangszórókkal. Mindkét módban van külön kimenet egy monó mélynyomónak saját frekvenciavezérléssel. Így tulajdonképpen a CX2310 2utas sztereó + 1 mély, vagy 4 utas monó módban használható! A külön mély hangok monók, mert a basszust mindenhonnan kell érezni.

Csatlakozz!

Minden bemenet és kimenet elfogad kiegyensúlyozott XLR csatlakozót. A bemeneteken 25 Hz-es levágó frekvencia is kapcsolható a hangszóróvédelem kedvéért. Némító és fázisfordító kapcsolók is vannak sávonként, így a hibás részek azonnal javíthatók.

Érték

Ugorj be a legközelebbi BEHRINGER kereskedésbe még ma, és teszteld le!

További adatok / Behringer SUPER-X PRO CX2310

Márka Behringer
Szignál processz. típus hangváltó
Csatornák 2
Speciális funkciók 19" rack szabvány
 • Profi sztereó két utas, vagy monó három utas crossover, amibe a legmodernebb Linkwitz-Riley szűrőket építettük 24dB/oktáv mennyiségben
 • Extra mélynyomó kimenet a független frekvenciavezérlésért
 • Abszolút lapos erősítés-visszajelzés, nulla fázisdifferencia!
 • Független kimeneti Gain szabályzók minden csatornán
 • Független kimenetnémítási-kapcsoló az egyszerű sávbeállításokért
 • Külön fázis-fordító kapcsoló az azonnali korrekció lehetőségéért
 • Kapcsolható 25 Hz alacsonyfrekvencia-szűrő minden bemeneten az alacsonyfrekvenciás hangszórók védelméért
 • Szervós, aranyozott XLR csatlakozó minden be és kimeneten
 • Ultraprecíz potméterek a tökéletes pontosságért
 • Megvilágított kapcsolók, hogy a sötét színpadon se legyen gond
 • Árnyékolt tekercselt fő transzformátor a minimális zajért
 • Csúcsminőségű alapanyagok és masszív borítás a hosszú élettartamért
 • A német BEHRINGER által megálmodva és megtervezve
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás