BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer STUDIO CONDENSER MICROPHONE T-1

Behringer STUDIO CONDENSER MICROPHONE T-1
Behringer STUDIO CONDENSER MICROPHONE T-1 Behringer STUDIO CONDENSER MICROPHONE T-1 Behringer STUDIO CONDENSER MICROPHONE T-1 Behringer STUDIO CONDENSER MICROPHONE T-1 Behringer STUDIO CONDENSER MICROPHONE T-1 Behringer STUDIO CONDENSER MICROPHONE T-1 Behringer STUDIO CONDENSER MICROPHONE T-1 Behringer STUDIO CONDENSER MICROPHONE T-1 Behringer STUDIO CONDENSER MICROPHONE T-1 Behringer STUDIO CONDENSER MICROPHONE T-1 Behringer STUDIO CONDENSER MICROPHONE T-1 Behringer STUDIO CONDENSER MICROPHONE T-1
Behringer
Termékkód: T-1

Professzionális Vákuumcsöves, Kondenzátoros Mikrofon

A termék részletei

külső raktáron, 5-8 munkanapon belül szállításra kész

ÁFA-val 76 900 Ft ÁFA nélkül: 60 551 Ft
Ingyenes kiszállítás!
db

Értékeld elsőként!

A Legdurvább Felvevő Mikrofon?

A felvételek korai napjaitól keresik a hangmérnökök a legjobb hangzású mikrofonokat az emberi hanghoz, és az akusztikus hangszerekhez. A hangmérnökök leggyakoribb választása a cső kondenzátoros mikrofon. Miért? Mert semmi nem hasonlítható egy jó cső kondenzátoros mikrofon hangjához – annyira nyitott, meleg és karakteres.

Ennek ellenére a csöves mikrofon hamarabb kiüríti egy házi-felvétel költségvetését ,minthogy kimondanád „fantomáram“. Ezért vagyunk nagyon büszkék arra, hogy bemutathatjuk az új T-1 és T-47 mikrofonokat! Ezek a mikrofonok megmutatják elkötelezettségünket a minőség és érték felé – már aki megengedhet magának egy megfelelő színpadi mikrofont, annak lehet stúdió szintű, cső kondenzátor mikrofonja ugyanezért az árért.

Klasszikus Cső Hangzás

A csövek hangzása tagadhatatlanul gazdag és sima. Az összes ilyen mikrofon szíve egy kézzel választott 12AX7 cső, amiket kifejezetten arra terveztek, hogy ezeknek a mikrofonoknak adjanak hihetetlen karakteres hangot. Van egy olyan előnye a cső kondenzátoroknak a szilárd-állagú társaikkal szemben, hogy egyenletes a skálája, amit igen kellemes a fülnek.

Még ha nagy hangnyomásnak is vannak kitéve, a T-1 és T-47 mikrofonok ugyanúgy reagálnak, mint ahogy az emberi fül.

A T-1 és T-47 Érzékeny Oldala

Egy másik előny, hogy a cső mikrofonok általában fölülmúlják a tranzisztoros megvalósításokat, ha finom jelszintekről van szó, mint például a környezeti hangok. A T-1 és T-47 felveszi az előadás minden árnyalatát, rögzíti a tér és idő belátható szeletét – pont megfelelő mennyiségű csőmelegséggel. Most már megmutathatod, mennyivel jobb a gitárod új húrkészlete (mivel hallható a különbség!), és csodálkozni fogsz a ragyogó felhangoktól amit a csöves mikrofonod rögzít.

De Nekem Szükségem Van egy Jó Lábdob Mikrofonra

Amíg ezek a mikrofonok akár a 130dB jelszintet is kezelni tudja, a T-1-hez egy felrakható  -20dB párna is tartozik a lábdobok, heavy-metal énekesek, mozsár ágyúk által generált szerfelett magas tranziensek miatt. A 20Hz-tól 20kHz-ig terjedő frekvenciatartományával a T-1 kezelni tudja az összes alacsony frekvenciájú tartalmat amit hozzávágnak, és mindig visszaad fog mindent, amit a hangeszközöd szolgáltat.

Poláris kardioid mintavételezés

Mindkét mikrofonnak kardioid kialakítása van, ami csökkenti a felvétel hangját oldalról és hátulról, hogy kiemelje a megfelelő irányból rögzíteni kívánt hangot. A mellékelt rezgéscsillapító kosár beleillik az összes szabvány mikrofonállványba és további elszigetelést ad külső vibrációs hatások ellen, mint a hangokat közvetítő padló, külső forgalom, stb.

Saját Tápegység

A mellékelt BEHRINGER PSU-T a megfelelő áramerősséget garantálja a cső előerősítőnek és helyet ad egy LOW CUT kapcsolónak ami igény esetén felhasználható az alacsony frekvenciájú hangok csökkentésére. A mellékelt 7 pólusú többszálas kábel továbbítja az áramot a mikrofonnak és különválasztja a hangjelet az XLR csatlakozó számára a PSU-T-n.

Érték

Ha értékről van szó, a BEHRINGER mindig is piacvezető volt. A T-1 és T-47 cső kondenzátoros mikrofon a következő szintre viszi ezt az örökséget, stúdió szintű minőséget nyújtva hihetetlenül kedvező árral. Ezek a nagyon jó hangzású mikrofonok annyira megfizethetőek, hogy szeretnél majd egyet a frontembernek, egyet a vokálosnak, egy másikat a basszernek, és még egyet ...

További adatok / Behringer STUDIO CONDENSER MICROPHONE T-1

Márka Behringer
Mikrofon típus kondenzátor mikrofon, nagy membrános mikrofon
Csatlakozás XLR szimetrikus
Mikrofon karakterisztika vese karakterisztika
Be-ki kapcsoló nem
Korrekció mély vágó filter
Tartozék a csomagban rezgéscsillapító konzol, szélvédő, védőtáska
 • Professzionális, nagy membránú, cső kondenzátoros mikrofon a páratlan hangminőségért
 • Kézzel válogatott 12AX7 vákuumcső a kivételesen meleg és klasszikus hangzáshoz
 • Ideális stúdiókba és fellépésekhez fő és kiegészítő mikrofonként
 • Kardioid iránykarakterisztika a kiemelkedő hangforrás elválasztásért és gerjedés ellen
 • Nyomásgradiens energiaátalakító ütésálló tokkal
 • Tökéletes énekhez és akusztikus hangszerekhez
 • Kapcsolható alacsony-frekvencia tompító és -20dB bemeneti csillapítás
 • Külső tápegység, tartozékként 10m kábellel
 • Nagy teherbírású felfüggesztés tartóval, árnyékoló ernyővel és alumínium hordtáskával
 • Ultra-masszív szerkezet fém öntvény testtel
 • Kiváló minőségű alkatrészek és különösen robosztus összeállítás a hosszú élettartamért
 • Csúcsminőségű alapanyagok és masszív borítás a hosszú élettartamért
 • A német BEHRINGER által megálmodva és megtervezve
 • aa
 • aa
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás