BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer iNUKE NU6000DSP

Behringer iNUKE NU6000DSP
Behringer iNUKE NU6000DSP Behringer iNUKE NU6000DSP Behringer iNUKE NU6000DSP Behringer iNUKE NU6000DSP
Behringer
Termékkód: NU6000DSP

Ultrakönnyű, nagy sűrűségű, 6000 wattos erősítő DSP vezérléssel és USB csatlakozóval.

A termék részletei

kérésre elérhető

ÁFA-val 114 900 Ft ÁFA nélkül: 90 472 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

Az iNUKE NU6000DSP erősítő 6,000 wattot pakol (2 x 3100 watt @ 4 ohm; 2 x 1600 watt @ 8 ohm) egy kivételesen könnyű (5.5 kg) és rackbe szerelhető külsőbe. Plusz a beépített DSP és 24bit/96kHz konverterek garantálják a tökéletes jelintegritást az extrémen széles dinamikai tartománnyal. És mivel a NU6000DSP sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos kivitelek, ezért sokkal hidegebben fut, nem kell neki nagy hűtőborda vagy nehéz transzformátor. Hála a “Zero-Attack” limitereknek - amik maximális kimeneti teljesítményt nyújtanak kiváló túlterhelés védelemmel - a NU6000DSP-t teljes kapacitáson járathatod órákig is! A forradalmi, nagy sűrűségű D-osztályú technológia kombinálva az ultrahatékony, kapcsolható tápellátással garantálja, hogy ez a pehelykönnyű erőmű évekig szolgálni fog!

Köszönhetően a forradalmi D-osztályú technológiának, sikerült hatalmas erőt és hihetetlen hangminőséget tömni ebbe a könnyen használható és könnyű csomagba. A D-osztályú erősítés a leghatékonyabb energia-felhasználású, és fölöslegessé teszi a nehéz tápegységeket és hűtőbordákat. Ez a fantasztikus technológia teszi lehetővé, hogy sokkal erősebb és könnyebb termékeket készítsünk, amik jóval kevesebb áramot is fogyasztanak.

Az előlapi vezérlők és kijelzések a rendszer fontos visszajelzéseit egy pillantással áttekinthetővé teszik. Amint bekapcsolod, a bekapcsolást jelző LED már világít is, tudatva, hogy az erősítő készen áll a használatra. Minden csatornán pozitív irányban záródó erősítés (Gain) szabályzó van jelszintet mutató LED-del (ami világít, ha jel érkezik a csatornán), és Clip LED-del is fel van szerelve, ami pedig azt jelzi, ha torzul a jel és csökkenteni kell a hangerőt. A hátlap is olyan elegáns, mint az előlap, és otthont ad a kombó XLR és 6,35mm-es TRS bemeneti csatlakozóknak, így téve gyakorlatilag minden hangforrással kompatibilissé az iNUKE-ot. Professzionális, tekerve záródó hangszóró-aljzatokat szereltünk bele, hogy a kimeneti jel minden csöppje a hangszóróba jusson. A hátlapon találod azokat a gombokat is, amivel válthatsz a dupla monó és a sztereó; vagy a monó bridge mód között.

A NU6000DSP erősítő már a dobozból kivéve akcióra kész, azoknak a hangmérnököknek ajánljuk, akik magas fokú vezérelhetőséget szeretnének. A beépített DSP és 24bit/96kHz konverterei garantálják a tökéletes jelintegritást az extrémen széles dinamikai tartománnyal. A DSP funkciók olyan lehetőségeket kínálnak, mint a kifinomult késleltetés "delay-line" hangszórókhoz, hangváltó, EQ (8 parametrikus, 2 dinamikus) és dinamikai feldolgozás zárható biztonsági beállításokkal. Egy kényelmes előlapi LCD kijelzőn végezheted el a beállításokat, valamint végezhetsz finomításokat közvetlenül az erősítőn, PC használata nélkül.

A NU6000DSP erősítő beállítható, vezérelhető és monitorozható közvetlenül az előlapján, de USB kábellel számítógéphez csatlakoztatva azonnal egy teljesen más szinten tapasztalhatod meg az erősítő beállítási lehetőségeket. Az iNUKE Remote Connect szoftver ideális módja a telepített rendszerek kezelésének, és külön beállítások létrehozásának élő és stúdiófelvételekhez. Kattints ide, hogy letöltsd az iNuke Remote Connect szoftvert!

További adatok / Behringer iNUKE NU6000DSP

Márka Behringer
Erősítő típus D osztály, PA erősítő, ultra könnyű
Csatornák 2
Teljesítmény 6000W
Speciális funkciók DSP vezérelt, LCD kijelző, rack méret 1U, USB interfész
 •  A DSP funkciók kifinomult késleltetési beállításokat, hangváltót (3 féle szűrővel, 48/dB/oktávig), EQ-t (8 parametrikus, 2 dinamikus) és dinamikai feldolgozást kínálnak lezárható biztonsági beállításokkal.
 •  Előlapi LCD kijelző, amin PC nélkül is elvégezhető minden beállítás.
 •  Beállítható, vezérelhető és monitorozható az előlapi USB csatlakozón. Hatékony távvezérlő szoftver tölthető le hozzá a behringer.com -ról
 •  “Zero-Attack” limiterek nyújtják a maximális kimeneti teljesítményt, kiváló túlterhelés védelemmel
 •  Beépített Mélynyomó/Szatellit hangváltó a tökéletes mélynyomó-kezeléshez.
 •  Rögzíthető és megvilágított erősítés-szabályzók a precíz hangbeállításokhoz.
 •  Precíz, 4 szegmenses Signal (jel) és Limit (csúcsérték) LED-ekkel ellenőrizhető a teljesítmény.
 •  XLR és 6,35mm-es TRS kombinációs bemenet, hogy mindennel kompatibilis legyen.
 •  Professzionális, tekerve záródó hangszóró-csatlakozók a tökéletesen megbízható működésért.
 •  Független DC, LF és túlmelegedés elleni védelem minden csatornán, ami automatikusan védi az erősítőt és a hangszórókat anélkül, hogy lelőné a bulit.
 •  “Hátulról-előre” szellőztető rendszer gátolja a hő megrekedését és garantálja a megbízható működést.
 • aa
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás