BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer iNUKE NU3000DSP Végfok

Behringer iNUKE NU3000DSP Végfok
Behringer iNUKE NU3000DSP Végfok Behringer iNUKE NU3000DSP Végfok Behringer iNUKE NU3000DSP Végfok Behringer iNUKE NU3000DSP Végfok
Behringer
Termékkód: NU3000DSP

Ultrakönnyű, nagy sűrűségű, 3000 wattos erősítő DSP vezérléssel és USB csatlakozóval

A termék részletei

kérésre elérhető

ÁFA-val 89 900 Ft ÁFA nélkül: 70 787 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

Az iNUKE NU3000DSP erősítő 3,000 wattot pakol (2 x 1,500 Watt @ 2 ohm; 2 x 900 watt @ 4 Ohm, 3,000 watt 4 ohm-on bridge módban) egy kivételesen könnyű (3.5 kg) és rackbe szerelhető külsőbe. Plusz a beépített DSP és 24bit/96kHz konverterek garantálják a tökéletes jelintegritást az extrémen széles dinamikai tartománnyal. És mivel a NU3000DSP sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos kivitelek, ezért sokkal hidegebben fut, nem kell neki nagy hűtőborda vagy nehéz transzformátor. Hála a “Zero-Attack” limitereknek - amik maximális kimeneti teljesítményt nyújtanak kiváló túlterhelés védelemmel - a NU3000DSP-t teljes kapacitáson járathatod órákig is! A forradalmi, nagy sűrűségű D-osztályú technológia kombinálva az ultrahatékony, kapcsolható tápellátással garantálja, hogy ez a pehelykönnyű erőmű évekig szolgálni fog!

Köszönhetően a forradalmi D-osztályú technológiának, sikerült hatalmas erőt és hihetetlen hangminőséget tömni ebbe a könnyen használható és könnyű csomagba. A D-osztályú erősítés a leghatékonyabb energia-felhasználású, és fölöslegessé teszi a nehéz tápegységeket és hűtőbordákat. Ez a fantasztikus technológia teszi lehetővé, hogy sokkal erősebb és könnyebb termékeket készítsünk, amik jóval kevesebb áramot is fogyasztanak.

Az előlapi vezérlők és kijelzések a rendszer fontos visszajelzéseit egy pillantással áttekinthetővé teszik. Amint bekapcsolod, a bekapcsolást jelző LED már világít is, tudatva, hogy az erősítő készen áll a használatra. Minden csatornán pozitív irányban záródó erősítés (Gain) szabályzó van jelszintet mutató LED-del (ami világít, ha jel van a csatornán) és Clip LED-del, ami pedig azt jelöli, ha torzul a jel és csökkenteni kell a hangerőt. A hátlap is olyan elegáns, mint az előlap, és otthont ad a kombó XLR és 6,35mm-es TRS bemeneti csatlakozóknak, így téve gyakorlatilag minden hangforrással kompatibilissé az iNUKE-ot. Professzionális, tekerve záródó hangszóró-aljzatokat szereltünk bele, hogy a kimeneti jel minden csöppje a hangszóróba jusson. A hátlapon találod azokat a gombokat is, amivel válthatsz a dupla monó és a sztereó; vagy a monó bridge mód közül.

A NU3000DSP erősítő már a dobozból kivéve akcióra kész, azoknak a hangmérnököknek ajánljuk, akik magas fokú vezérelhetőséget szeretnének. A beépített DSP és 24bit/96kHz konverterei garantálják a tökéletes jelintegritást az extrémen széles dinamikai tartománnyal. A DSP funkciók olyan lehetőségeket kínálnak, mint a kifinomult késleltetés "delay-line" hangszórókhoz, hangváltó, EQ (8 parametrikus, 2 dinamikus), és dinamikai feldolgozás zárható biztonsági beállításokkal. Egy kényelmes előlapi LCD kijelzőn végezheted el a beállításokat, valamint végezhetsz finomításokat közvetlenül az erősítőn, PC használata nélkül.

A NU3000DSP erősítő beállítható, vezérelhető és monitorozható közvetlenül az előlapján, de USB kábellel számítógéphez csatlakoztatva azonnal egy teljesen más szinten tapasztalhatod meg az erősítő beállítási lehetőségeket. Az iNUKE Remote Connect szoftver ideális módja telepített rendszerek kezelésének, és külön beállítások létrehozásának élő és stúdiófelvételekhez. Kattints ide, hogy letöltsd az iNuke Remote Connect szoftvert!

További adatok / Behringer iNUKE NU3000DSP Végfok

Márka Behringer
Erősítő típus D osztály, PA erősítő, ultra könnyű
Csatornák 2
Teljesítmény 3000W
Speciális funkciók DSP vezérelt, LCD kijelző, rack méret 1U, USB interfész
 •  A DSP funkciók kifinomult késleltetési beállításokat, hangváltót (3 féle szűrővel, 48/dB/oktávig), EQ-t (8 parametrikus, 2 dinamikus), és dinamikai feldolgozást kínálnak lezárható biztonsági beállításokkal.
 •  Előlapi LCD kijelző, amin PC nélkül is elvégezhető minden beállítás.
 •  Beállítható, vezérelhető és monitorozható az előlapi USB csatlakozón. Hatékony távvezérlő szoftver tölthető le hozzá a behringer.com -ról
 •  “Zero-Attack” limiterek nyújtják a maximális kimeneti teljesítményt, kiváló túlterhelés védelemmel.
 •  Beépített Mélynyomó/Szatellit hangváltó a tökéletes mélynyomó kezeléshez.
 •  Rögzíthető és megvilágított erősítés-szabályzók a precíz hangbeállításokhoz.
 •  Precíz, 4 szegmenses Signal (jel) és Limit (csúcsérték) LED-ekkel ellenőrizhető a teljesítmény.
 •  XLR és 6,35mm-es TRS kombinációs bemenet, hogy mindennel kompatibilis legyen.
 •  Professzionális, tekerve záródó hangszóró-csatlakozók a tökéletesen megbízható működésért.
 •  Független DC, LF és túlmelegedés elleni védelem minden csatornán, ami automatikusan védi az erősítőt és a hangszórókat anélkül, hogy lelőné a bulit.
 •  “Hátulról-előre” szellőztető rendszer gátolja a hő megrekedését és garantálja a megbízható működést.
 • aa
 • aa
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás