Behringer EUROPOWER PMP2000

Behringer
Termékkód: PMP2000

800 Watt-os 14 csatornás keverőerősítő, Multi-FX processzorral

A termék részletei

nem kapható/elfogyott

ÁFA-val 135 900 Ft ÁFA nélkül: 107 008 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Ha kisebb klub fellépésekhez, templomi hangosításhoz, vagy beszédekhez kiváló sztereó hangzásra van szükséged, de minimális technikát használhatsz csak, a 10 csatornás PMP2000 az igazán jó választás. Az 800 Watt-os keverőnek beépített mikrofon előerősítői, és egy FX processzora van, és elég teljesítménye, hogy mind a main, mind a monitor vonalat is meghajtsa, köszönhetően a duál 350 Watt-os erősítőnek.

Masszív monó, vagy döbbenetes sztereó

A PMP2000-rel választhatsz 2 x 350 Watt sztereó, 2 x 350 Watt duál monó vagy 800 Watt híd mód közt. Lehet akár egy hagyományőrző trió, egy beszéd, vagy egy szinti-rock zenekar elképesztő sztereó bravúrokkal a figyelem középpontja, a PMP2000 alkalmazkodni tud. A sajátos sokoldalúsága miatt kiváló választás még templomok hangosításához, ahol az énekhang a sztereó felvétellel gyakran kéz a kézben jár.

Klasszikus vezérlés, csúcs hangzás

Nyugodtan felejtsd el a mikrofon előerősítőid, mert az a fajta hangminőség, ami anno csak a stúdiókban szólalhatott meg, most bárhol rendelkezésedre áll, ahova csak mész. Kilenc beépített, csúcs kaliberű mikrofon előerősítő kapcsolható +48 V-os fantomtáppal, gondoskodik arról, hogy a PMP2000-rel akár kondenzátoros, akár dinamikus mikrofont is használhatsz.

Beépített digitális effekt processzor

Egy 24 bit-es DX processzorral is fel van szerelve, ami 100 észbontó digitális effekt beállítást ad neked, többek között: delay, chorus és reverb. Bármelyik csatornához, de akár a monitor, vagy fő mixhez is hozzáadhatod. Abban az esetben, ha hangmérnök és előadó is vagy egy szerepben az FX processzor lábkapcsoló csatlakozójának hála, azt távolról is kapcsolhatod.

Csatorna váltás

Bármi is legyen a központi téma a PMP2000 rakat lehetőségével biztosan alkalmazkodni fog. Az első hat csatorna mikrofonhoz, basszus gitárhoz és más monó eszközökhöz van. A sztereó csatornák 7-12 közt ideálisak szintetizátorokhoz. Külső, CD lejátszóhoz, vagy kazettás egységhez használd a 2TR IN RCA bemeneteket.

A ki- és bemenetek

A REC OUT RCA kimenetek vonal szintű jelet küldenek a keverőtől egy felvevő egységig, így végre nekiállhatsz dolgozni azon a tripla, élő albumon, amiről mindig is álmodtál. A bal és jobb oldali 1/4"-os kimenetek arra az esetre vannak, ha több erősítőt szeretnél összekapcsolni. A monitorerősítődet, vagy aktív monitorodat a MONITOR csatlakozóba kösd.

Kicsi, egyszerű, szuper

Kicsi, egyszerű eseményekhez egyszerűen kezelhető keverő kell. A BEHRINGER keverőerősítői a legjobb, leg megfizethetőbb megoldások erre a feladatra. A rengeteg beépített funkciónak köszönhetően sose volt ilyen egyszerű, akármilyen eseményhez, ilyen kiváló hangminőséget biztosítani.

További adatok / Behringer EUROPOWER PMP2000

Márka Behringer
Keverő típus powered mixer
Csatornák 11 - 16
Bemeneti csatl. RCA - cinch
Kimeneti csatlakozó RCA - cinch
Effektek multi effektek
Hangszínszabályzó 3 csatorna
Speciális funkciók D osztályú erősítő, gerjedésgátló

Funkciók

 • Ultra kompakt 2 x 350 Watt-os sztereó keverő (800 Watt híd módban)
 • ULN, szuper alacsony zajú kivitel, nagy headroom és átlátható audió
 • 14 csatornás keverő rész, 6 monó és 4 sztereó csatornával
 • Stúdió minőségű 24 bites sztereó FX processzor, 100 király beállítással, többek közt: reverb, chorus, flanger, delay, pitch shifter és több multi-effekt
 • 9 csúcsminőségű IMP „Láthatatlan” Mikrofon előerősítő, kapcsolható +48 V-os fantomtáp a kondenzátor mikrofonokhoz
 • Effektív, extra zenei 3 sávos EQ, kapcsolható Pad és Clip LED minden monó csatornára
 • Dupla, 9 sávos, grafikus EQ, pontos frekvenciamódosítást tesz lehetővé a monitoron és a fő kimeneteken is
 • Választható sztereó (main, L/R) vagy dupla monó (main/monitor) erősítő mód
 • Többfunkciós sztereó előerősítő kimenetek és sztereó erősítő bemenetek a rugalmasságért
 • Kiváló minőségű alkatrészek masszív kialakítás a hosszú élettartamért
 • A német BEHRINGER által megálmodva és tervezve
Cégnév Üzlet helye Távolság (km) Készlet Szállítási díj* Ár*
Vélemények
gkjhgjh kghk ghk hgk

2018. 06. 07.

Zoltán

Értékeld a terméket!

Termékösszehasonlítás