BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer EUROPOWER EPX4000

Behringer EUROPOWER EPX4000
Behringer EUROPOWER EPX4000 Behringer EUROPOWER EPX4000 Behringer EUROPOWER EPX4000 Behringer EUROPOWER EPX4000 Behringer EUROPOWER EPX4000
Behringer
Termékkód: EPX4000

Profi 4000 wattos, pehelysúlyú sztereó erősítő ATR (gyorsított átvitelválasz) technológiával

A termék részletei

nem kapható/elfogyott

ÁFA-val 131 900 Ft ÁFA nélkül: 103 858 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

Ultrakönnyű örökség

Az erősítők mindig is nehezek voltak a tekercsek és hűtőbordák miatt. Az új EPX szériánk a kapcsolható tápellátáson alapulnak, ami a transzformátorokat idejétmúlttá teszik. Végeredményként az erősítő kb 40%-al könnyebb, így kb egy ujjal is felemelheted. A legjobb a technológiában, hogy még masszívabb basszust tudnak generálni, mert le tudja kezelni a hirtelen magas áramú jeleket.

Saját szintje

Az EPX széria titka a hihetetlen erő/súly arányuk, hála a kapcsolható tápellátásnak, és H-osztályú topológiájának. Ezek a tápok akkor működnek, amikor kell. Ahelyett, hogy folyamatosan teljes erővel működnének és hőt generálnának, mindig akkor kapcsolnak be, amikor szükség van rá, másodpercenként akár több ezerszer. Mivel sokkal hatékonyabbak a hagyományos tápoknál, ezek a tápok sokkal könnyebbek és kisebbek, és hihetetlen erőt produkálnak.

A H-osztályú erősítőre úgy gondolj, mint egy két motorral rendelkező autóra. Egyik megy egyfolytában, míg a másik csak akkor, ha szükséges a plussz erő. A H-osztály minden pillanatban csak egy picivel több erőt állít elő, mint amennyi kell, így a kimenetek folyamatosan a legjobb hatásfokon működhetnek.

És mint a mai hibrid autókban, a dupla rendszer hatékonysága sokkal jobb, mint ha csak egy motorod lenne. Mivel az EPX erősítő nem pazarolja az áramot, nem kell nekik óriási hűtőrács sem, mint a transzformátoroknak.

Gyorsított átvitelválasz (ATR)

Hatalmas energiaimpulzusokra (áramerősségre és feszültségre) van szükség ahhoz, hogy meghajtson egy mélynyomót a zene ütemére. Ezt hívjuk átvitelválasznak (transient response), és ez az erősítőtervezők szent grálja. A gondosan válogatott nagyteljesítményű tranzisztorokkal, és az optimalizált áramkörökkel az erősítőink azonnal reagálnak még a legigényesebb elektronikus basszusjelekre is. Ha bírja a hangfalad, a hallgatóságod sokkal szorosabb, ropogósabb, természetesebb hangzást fog érezni.

Az AB erősítőkkel ellentétben (amik folyamatosan működnek) a H-osztály (amit először a NASA mutatott be, USA szabadalom 3319175), úgynevezett sínkövetést alkalmaznak, az árambuszokat csak a bemeneti jel csúcsértékeivel hajtják meg. Ez forradalmasította a zeneipart a hatékonyságával. Ha ezt kombináljuk a tápellátásunkkal, amik helyettesítik a dögnehéz transzformátorokat, az erősítők sokkal dinamikusabb hangválaszt és hűvösebb működést eredményeznek.

Nem a BEHRINGER találta fel a H-osztály technológiát, de évekig tökéletesítettük!

Minden amit szeretnél

Az egyszerű előlapi vezérlők mindent egy szempillantásra átláthatóvá tesznek. Miután megnyomod a bekapcsoló gombot, a Power LED világítani kezd, amint harcra kész az erősítő. Mindkét csatornának külön Gain tekerője van, és csúcsérték jelző LEDje, ami mutatja, ha a jel már torzul.

Panel tervezés

Az EPX sorozat bemenetei XLR, 6,5mm TRS és kiegyensúlyozatlan TS és RCA csatlakozásokat fogadnak be. Válaszd ki valamelyik, érintésbiztos, és jól záró kimenetet a biztonságos hangszórócsatlakozásért!

A hátlapi panelen van egy csomó hasznos kapcsoló mindkét csatornához. A „Clip Limiter” még többet enged kihozni az erősítőből, anélkül, hogy veszélybe sodornád a hangszórókat, az áramkör érzékeli, ha már torzulna a hang, és pont annyival csökkenti a hangerőt, hogy jó legyen. Mindezt pár ezredmásodperc alatt. Ugyanitt találsz kapcsolókat, amivel választhatsz a monó, sztereó(2 csatorna) és áthidaló mód között (ami mindig monó). A beépített hangváltó kapcsolóval kiválaszthatod, hogy hol váljon el egymástól a mély és a magas (CH1 <100Hz / CH2 >100 Hz vagy teljes spektrum).

Érték

A BEHRINGER EPX sorozata a dolgos zenész választása. Könnyebb szállítani, mint egy AB erősítőt, van beépített limitere és hangváltója, és kibírja az utazások fáradalmait. Ráadásul még marad is mellette pénzed egyéb erősítőkre is! Keresd a legközelebbi BEHRINGER boltban, és vedd észre, miért ezek a legjobbak a világon!

További adatok / Behringer EUROPOWER EPX4000

Márka Behringer
Erősítő típus PA erősítő, professzionális
Csatornák 2
Speciális funkciók ATR, rack méret 2U
 • 2 x 2000 Watt 2 Ohmon; 2 x 1200 Watt 4 Ohmon; 4000 Watts 4 Ohm-on (áthidaló módban)
 • ATR (Accelerated Transient Response - gyorsított átvitelválasz) technológia az ütős, és tiszta hangzásért
 • Ultrakönnyű, ultraalacsony zajszintű, és ultrahatékony kapcsolható tápellátás a fantasztikusan tiszta hangért, és alacsony fogyasztásért
 • Kapcsolható limiterek maximális kimeneti teljesítményt biztosítanak, megbízható túlterhelés védelemmel
 • Reteszes Gain szabályzók a precíz beállításért és érzékenységért
 • Precíz áram, jel és csúcsértékjelző LED, hogy ellenőrizhesd a teljesítményt
 • XLR , 1/4" TRS és RCA bemenetek a kompatibilitásért
 • Profi hangszóró csatlakozók és „érintésbiztos” csatlakozások támogatják a legtöbb hangszórórendszert
 • Beépített Mélynyomó/Szatelit hangváltó a rugalmasságért
 • Független DC és túlhevülés védelem minden csatornán, ami automatikusan védi az erősítőt és a hangfalakat kikapcsolás és lassulás nélkül
 • „Hátulról előre” hűtőrendszer légyszűrővel
 • „mint egy tank”: ütésálló, acél, 2U rack szekrény kivitel
 • Csúcsminőségű alapanyagok és masszív borítás a hosszú élettartamért
 • A német BEHRINGER által megálmodva és megtervezve
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás