BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer EUROPOWER EPQ2000

Behringer EUROPOWER EPQ2000
Behringer EUROPOWER EPQ2000 Behringer EUROPOWER EPQ2000 Behringer EUROPOWER EPQ2000 Behringer EUROPOWER EPQ2000 Behringer EUROPOWER EPQ2000
Behringer
Termékkód: EPQ2000

Professzionális, 2,000 Wattos, könnyűsúlyú, sztereó erősítő ATR (Gyorsított Átmeneti Válasz) technológiával.

A termék részletei

nem kapható/elfogyott

ÁFA-val 119 900 Ft ÁFA nélkül: 94 409 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

Az EPQ Sorozatú erősítők az ATR technológiát belepakolják egy kivételesen pehelykönnyű csomagba. Elég erő és csúcstechnika kombinációjaként egy hihetetlenül könnyű igáslovat kapsz, ami évekig rugdossa majd a hangfalaidat!

ATR (Gyorsított Átmeneti Válasz) technológia a legkarakteresebb, legtisztább zenéért

Hatalmas energia kell ahhoz (amper is, meg volt is) hogy kellően meghajtson egy mélyládát ahhoz, hogy az követhesse az ütemet. Ezt hívják Transient Response-nak (átviteli válaszidőnek), és ez az erősítő tervezők szent grálja. Gondosan válogatott tranzisztorainknak, kimagaslóan magas fordulási rátájának és más szabadalmazott alkatrészünk miatt erősítőink azonnal reagálnak minden elektromos basszus jelre. Ha a rendszered mélynyomója is bírja, akkor szorosabb, keményebb, természetesebb hangot fogsz kapni.

Ahelyett, hogy relatíve folyamatosan működne, mint a legtöbb erősítő, Az EPQ erősítők rail tracking-et tartalmaznak, amivel hatékonyan modulálhatják a tápellátó síneket pusztán az audiójel csúcsértékeivel. Ez a technológia forradalmasította az erősítőket kimagasló hatékonyságával. Ha ezt kapcsolható tápellátással ötvözzük, amihez nem kellenek nehéz tekercsek, az új erősítőink hihetetlenül dinamikusat ütnek, tökéletes hangzással. Mivel ennyire hatékonyak, így nincs szükség masszív hűtőbordákra sem, ezért könnyebbek is.

Nem a BEHRINGER találta fel ezt a technológiát, de mérnökeink évekig tökéletesítették, hogy pehelykönnyű erősítőket gyárthassunk, és elérjük a célunkat, az ATR technológiát.

Minden, amire szükséged van!

Az egyszerű előlap vezérlők segítenek, hogy egy pillantással átlásd a legfontosabb dolgokat. Ha megnyomod a bekapcsoló gombot, a Power LED világítani kezd, amikor az erősítő akcióra kész. Mindkét csatornán független gain szabályzó van, és Csúcsérték-LED-ek, amik mutatják, ha torzul a jel. Még audiójel visszajelző LED is van, ami világít, ha bemenet érkezik az erősítőre.

Az EPQ2000 és EPQ1200 hátlapján a bemenetek befogadnak szimmetrikus XLR, 6.3mm-es TRS, és aszimmetrikus 6.3mm-es TS és RCA csatlakozásokat. Válassz a professzionális, rögzíthető hangszórókimenet, vagy az érintésvédett rögzítőfülek közül, hogy bekösd a hangszórókat.

Ugyanez a panel tartalmazza azokat a kapcsolókat is, amivel választhatsz a monó, sztereó (dupla csatorna), vagy monó bridge mód között. A Beépített Hangváltó kapcsolóval kiküldheted csak az alacsonyfrekvenciás jelet a mélynyomóra, míg a többit a megerősítő, vagy teljes spektrumú hangszóróra (CH1 ~ 100 Hz / CH2 ~100 Hz vagy Teljes spektrum). Billentsd át a Limiter On/Off kapcsolót, hogy aktiváld a beépített túltöltés védelmet.

Az EPQ304, EPQ450 és EPQ900 hátlapján a bemenetek szimmetrikus XLR csatlakozásokat várnak. Az EPQ450 és EPQ900 monó On/Off és Bridge On/Off kapcsolókat is kapott. Az EPQ304 2 monó On/Off kapcsolót kapott, egyet az 1 és 2 bemenet, és egy másikat a 3 és 4 bemenet.

Érték

Ugorj be a legközelebbi BEHRINGER szaküzletbe, és próbáld ki! Hasonlítsd a konkurencia termékeihez! Biztosak vagyunk benne, hogy a BEHRINGERT fogod választani!

Komponálj! Rögzítsd! Keverd! Oszd meg!

A TRACKTION 4 visszahozza a mókát a kreatív folyamatokba, ezért ingyen odaadjuk a kiválasztott BEHRINGER termékekhez. Ezzel az erőteljes, mégis egyszerűen használható zenekészítő programmal, amihez hasonlót még sohasem láttál, mindent odahelyezünk az asztalodra egy képernyőnyi területre anélkül, hogy tengernyi legördülő és titkos menü zavarna, mint a legtöbb DAW esetén. A TRACKTION nem határolja be, hány zeneszámot vehetsz fel egyszerre, vagy hány effektet használhatsz! Igazából az egyetlen korlátot a Mac vagy PC számítógéped feldolgozóereje jelenti. Felvétel és vágás nem lehet ennél egyszerűbb; fogd meg, dobd bele, vágd meg, másold ki vagy illeszd be. Ha befejezted a "magnum opusod", oszd meg a többi „Tracktionossal“, hogy meghallgassák, együttműködjenek és megszerkesszék.

További adatok / Behringer EUROPOWER EPQ2000

Márka Behringer
Erősítő típus PA erősítő, professzionális
Csatornák 2
Teljesítmény 2000W
Speciális funkciók ATR, rack méret 2U
 • 2 x 1,000 Watt 4 Ohms-on, 2 x 600 Watt 8 Ohms-on.
 • ATR (Gyorsított Átmeneti Válasz) technológia a legkarakteresebb, legtisztább zenéért.
 • Ultrakönnyű, Ultra-alacsony zajszintű és ultra-hatékony kapcsolható-módú tápegység a zajmentes hangokért, fantasztikus átviteli válasz és alacsony fogyasztás.
 • Kapcsolható limiterek kínálnak maximális kimeneti szinteket megbízható túltöltés-védelemmel.
 • Rögzíthető gain vezérlők a precíz beállíthatóságért.
 • Precíz teljesítmény, jel és Limit LED-ek az ellenőrzésért.
 • XLR, 6.3mm-es TRS és RCA bemeneti csatlakozók, hogy bármit ráköthess.
 • Professzionális hangszóró-csatlakozók és "érintésvédett" rögzítőpontok, amiket a legtöbb hangszórórendszer támogat.
 • Beépített Mélynyomó/Szatelit hangváltó a flexibilitás kedvéért.
 • Független DC és túlforrósodás védelem minden csatornán, ami automatikusan védi az erősítőt és a hangszórót anélkül, hogy váratlanul lelőné a show-t.
 • “Hátulról előre” ventilációs rendszer, légszűrővel.
 • "Mint egy tank", ütésálló és teljesen acél 2U rack ház.
 • Minimális mélységű háza (257 mm) és Ultrakönnyű súlyú tervezése (7.0 kg) miatt minden kompakt, nem drága rack-be belefér.
 • Csúcsminőségű alapanyagok és strapabíró tervezés a hosszú élettartamért.
 • A németországi BEHRINGER által megálmodva és megtervezve.
 • aa
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás