Behringer EUROLIVE VQ1500D

Behringer
Termékkód: VQ1500D

Professzionális, aktív 500 Wattos, 15", PA mélynyomó, beépített sztereó hangváltóval.

A termék részletei

kérésre elérhető

Normál ár: 172 900 Ft

Special Price ÁFA-val 79 900 Ft ÁFA nélkül: 62 913 Ft

- 54%

Értékeld elsőként!

Az EUROLIVE VQ1800D és VQ1500D aktív mélynyomók ideálisak arra, hogy komoly mély alátámasztást kapjon a DJ és klubfelszerelés.

Sok professzionális lehetőséget tartalmaz és olyan hangot ad le, amit eddig csak sokkal nagyobb rendszerektől vártál el.

 

D-osztály technológia

Ahelyett, hogy relatíve folyamatosan működjön, mint az AB osztályú áramkörök, a D-osztályú erősítők másodpercenként több ezerszer kapcsolnak ki és be, csak akkor adva teljesítményt, amikor szükséges. Más szóval az erősítő vagy 100%on teljesít, vagy semennyin, így nem veszik el a hangszóróban a teljesítmény. Amikor mindezt kapcsolható áramellátással ötvözzük a nagy, nehéz tekercses transzformátorok helyett, akkor sokkal dinamikusabb, ütős hangzást kapunk, hisz a magasabb kapcsolási frekvencia gyorsabban tölti a táp kondenzátorait. És mivel sokkal hatékonyabbak vagyunk, az erősítőink sokkal könnyebbek, strapabíróbbak, hidegebbek, nincs szükség óriási hűtőbordákra sem. Az így elkészült hangszórórendszerek aztán sokkal könnyebbek és egyszerűbb őket szállítani, felszerelni.

 

Egyedi tervezésű hangszóróink

Nézzünk szembe a ténnyel: a hangszórók (mély és magas) az az eleme a rendszernek, amit valójában hallasz. Amikor a mi hangszóróinkról van szó, mi nem spórolunk. Míg versenytársaink külső gyártókkal dolgoznak, mi minden egyes hangszórót magunk tervezünk, külön az adott feladatra. Mi gyártjuk a tekercseket, mi készítjük a papírpépből a tölcséreinket, mi faragjuk a hátlapokat, kereteket. Ezért teljes rálátásunk van a gyártásra, így a minőségellenőrzésre is, és őszintén, sokkal jobb komponenseket gyártunk.

 

Irányíts!

A VQ1800D és VQ1500D tartalmaz szimmetrikus XLR bemenet és kimenetet és szimmetrikus XLR Thru jack-et, amivel kiegészítő hangfalakat csatolhatsz. A Boost frekvenciatekerő a 40 Hz és 90 Hz közti frekvenciákra koncentrál. Kapcsold rá a BOOST-ot, és a kívánt frekvencia +6 dB kiemelést kap. Tartalmaznak még egy magas levágó vezérlőt a felső frekvenciákhoz (70 – 150 Hz). Ez a szabályzó nincs hatással az XLR THRU jelekre, csak a mélynyomóra. A szinttekerők vezérlik a bemeneti Gain-t, a Phase kapcsoló megfordítja a kimeneti fázist, hogy kompenzálhassa a frekvenciakioltást. LED-ek mutatják a show műveleti állapotát egy pillantással, beleértve az áram, jel, és limit-et.

 

Melyik hangfalra van szükségem?

Ahogy észrevehetted, két különböző mélynyomó méretben gyártjuk. Melyik kell neked? A basszus hangszórók, amik itt is használatosak a hangerejüket a levegő mozgatásából kapják. Egy 18 colos mélynyomóval kb 30%-al több membránfelületet kapsz, mint egy 15 colossal, így nagyobb levegőfelületet tud meglendíteni. Ha a jazz kombód mellé veszed a nightklubba, akkor egyetlen VQ1500D is elég lehet. De ha csak állóhelyes klubban tolod a mixet, lehet, hogy szükséged lesz egy pár VQ1800D-re.

 

Érték

Ugorj be a legközelebbi BEHRINGER szaküzletbe, és próbáld ki! Hasonlítsd a konkurenciához! Biztosak vagyunk benne, hogy minket fogsz választani.

 

Biztonságban vagy!

Mindig arra törekszünk, hogy a legjobb vásárlói elégedettséget érjük el. Termékeink a saját gyárunkban készülnek, a legmodernebb tesztelő laborokban ellenőrizve a minőséget. Ennek eredményeképpen nekünk van a szakmában a legkisebb termék meghibásodási arányunk, ezért is adunk büszkén három év garanciát!

További adatok / Behringer EUROLIVE VQ1500D

Márka Behringer
Hangsugárzó típus aktív hangfal
Felhasználási terület mélynyomók , élő hang, hordozható hang
Teljesítmény 301 - 500W
Csatlakozások XLR szimetrikus
Szín fekete
Speciális funkciók hangváltó, kezelő
Tartozék a csomagban rács
Hangszóró méret 15"

Funkciók

 • Professzionális, 500 Wattos, aktív mélynyomó PA felhasználásra.
 • Erőteljes, 15 colos, távoli fókuszú hangszóró, magas hőfokú hangszalaggal biztosít hihetetlenül pontos és pulzáló basszust.
 • Mély hangok precíz reprodukciója a brutális erőért.
 • Hipermodern, 500 Wattos, D-osztályú erősítő átfogó hangirányítással, hő és csúcsérték védelemmel.
 • Beépített, aktív sztereó hangváltó biztosít magas-szűrt kimenetet a teljes spektrumú hangszórón.
 • Hangolható és kapcsolható basszus Boost, plusz Phase kapcsoló a legjobb alacsonyfrekvenciás teljesítményért.
 • Variálható, magas levágó vezérlő.
 • Mélynyomó szintvezérlő, amivel a mélynyomó és a teljes spektrumú hangszóró közt változtathatod az egyensúlyt.
 • Áram, Jel és Csúcsérték LED-ek monitorozáshoz.
 • Intelligens limiter a maximális mélynyomó védelemért.
 • Belső kapcsolású tápegység a zajmentes hangért, kimagasló jelátviteli érzékenységért és a nagyon alacsony áramfogyasztásért.
 • Oszloprögzítő kereskedelmi állványokhoz.
 • Ergonomikus hord fogantyú.
 • Megerősített acél rács az optimális hangszóróvédelemért.
 • Csúcsminőségű alapanyagok és masszív tervezés a hosszú élettartamért.
 • A németországi BEHRINGER által kigondolva és megtervezve.
Cégnév Üzlet helye Készlet A szállítás ára* Ár*
Hangszerdiszkont 9023 Hangszerdiszkont
Győr 9023 Bartók Béla út 1.
kérésre elérhető A szállítás ára* 990 Ft Ár* 172 900 Ft Itt veszem meg

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj!

Termékösszehasonlítás